Evet kızlar ben de bugün miskin günümdeydim.
Hastane için bebeğime ayrı, kendime ayrı çanta hazırlamıştım..Ama dolabımın üzerindeki valiz bugün aklıma girdi ve bende hepsini birleştirdim daha iyi oldu.
Kendime aldıklarım;
2 adet pijama takımı
1 sabahlık ve 1 gecelik
2 çorap, 1 çift terlik
5 Külot, 1 emzirme sütyeni
2 Adet tacım
6 adet hasta bezi ve birkaç adet orkid
1 banyo havlusu
Göğüs pedi (12 adet), Göğüs ucu kremi
Tarak, ufacık saç kremi ve şampuan
Makyaj çantam, ayna
Bugüne kadar hastanenin verdiği test sonuçları vs...(ne olur ne olmaz diye)
Kuzey bey için;
1 Takım hastane çıkışı
1 bahriyeli takımı beresi eldiveni
3 Adet zıbın
2 Adet çıtçıtlı body
1 Adet mavili yedek takım
2 adet çorap, 2 adet don
10 Tane bebek bezi
Pişik kremi, ıslak mendil, şampuanı
Emzik
Havlusu
Kadife battaniye ve penye battaniye..
Bunların haricinde kapıyı süslemek için 5 metre mavi 5 metre beyaz tülKapı süsü,"hoşgeldin oğlum" yazısı,5 adet mavi,5 adet beyaz balon, makas ve kurdaleyi de eklemeyi unutmadım
![]()
Bi tek fotoğraf makinası eklicem unutmazsam o kadar...
eksiklerimi bu listeden tamamladım sağol yavruş... mesela tacaklıma gelmemişti. ayna da. eheheheh.
aldığım hediye elime yarın geçecek sanırım. en geç salı günü kargoya teslim ediyorum hedayemi....
kız bebeleri yıkıyolar mı şampuanla falan. pişik kremi ve ıslak mendil koydum ama şampuanı bırakmıştım, koysam mı_ :acep:
bir de biberon koymanı öneririm. malum senin stok epey fazlaydı. lazım olursa boş yere bir tane daha aldırmak zorunda kalırsın
Aman aman tacı unutmaÖzlemişim nan yarın işe gitmiceni bilmek nasıl bişi apla anlat daaaa
![]()
Evet yarın elinde.
biberon almamız mı gerekiyor? bugun annem biberon alma sütün gelmese de kaşıkla veriririz sonra sütün geldiği zaman biberona alışır seni daha emmez dedi ama. ben hiç biberon almadım daha alayım mı ? bi de alacaksam şartsa ne alayım?
Hah
biberon konusunda doğru dedin
![]()
Ben şampuanı aldım annem altını çok pisletirse kıçına şampuanı döküp lavaboda yıkarız dedi ondan
ay Allah da seni güldürsün. bir jel göndermiş arkadaşım bana. bebekle hemşireler ilgilenmiyormuymuş? bana öyle dediler. altını falan onlar değiştiriyormuş. ben de bön bön bakarım işte
azo bu 2 adet pijama takımı dediğin; bildiğimiz alt üst takım mı yoksa hani ayaklı tulum ya da hast. çıkışı tarzında olan şeyler mi?
ay Allah da seni güldürsün. bir jel göndermiş arkadaşım bana. bebekle hemşireler ilgilenmiyormuymuş? bana öyle dediler. altını falan onlar değiştiriyormuş. ben de bön bön bakarım işte
kız bebeleri yıkıyolar mı şampuanla falan. pişik kremi ve ıslak mendil koydum ama şampuanı bırakmıştım, koysam mı_ :acep:
bir de biberon koymanı öneririm. malum senin stok epey fazlaydı. lazım olursa boş yere bir tane daha aldırmak zorunda kalırsın
Bende koymadım şampuan...
Eşim sen ve bebiş iyi olsun ben hemen hastaneden çıkarıım diyor
Umarım hastanede çok kalmayız..
Bu arada dün doktora gittik, kendi doktorum değil. Ban tüp bebek yapan eşimin arkadaşına gittik.. 4 boyutlu yeni bir cihaz almışlar gelinde bakıyım demiş. Bebişimin resmini aldık ama sıpa elini yine gözünde koymuş göstermiyor..
Bide bebişim kilosu fazla 2900 gr ölçtüDedim heralde normla doğum için iri bir bebk olcak. Gülerek bana normal doğummu düşünüyorsun dedi. Bende evet dedim. Ya maceramı arıyorsun dedi.. Bu çok çok kıymetli bebek, ol sezeryan geç dedi..
ah çok önemli yavruş biliyosun. kırmızı halıdan geçiyormuşcasına foto çektirecez da çirkin mi çıkayım
)) mavi alacam ben annelik tacımı... eheheheh. pijama takımım maviş çünkü. bavuluma kendi eşyalarımı koydum yarın yavrumun diğer şeyleri de kurur onları da ütüler yerleştiririm. çok zevkliymiş kız bakıp bakıp heyecan yapıyorum.
bu arada bana gelecek hediyeyi demedim benim hediye olarak aldığım yarın elime geçecek demek istedim azom.
bilmem daha farkına varamadım tatile girdiğimin. şöyle bi iki hafta geçsin de o zaman
Doktor mu dedi bunu? Şoşırdım
Pijama takımı bana![]()
Bebiş için 1 hastane çıkışı aldım altlı üstlü, 2 tulum aldım eldivenli bereli bi de altlı üstlü bahriyeli takımı var onu aldım yanıma..
Bende koymadım şampuan...
Eşim sen ve bebiş iyi olsun ben hemen hastaneden çıkarıım diyor
Umarım hastanede çok kalmayız..
Bu arada dün doktora gittik, kendi doktorum değil. Ban tüp bebek yapan eşimin arkadaşına gittik.. 4 boyutlu yeni bir cihaz almışlar gelinde bakıyım demiş. Bebişimin resmini aldık ama sıpa elini yine gözünde koymuş göstermiyor..
Bide bebişim kilosu fazla 2900 gr ölçtüDedim heralde normla doğum için iri bir bebk olcak. Gülerek bana normal doğummu düşünüyorsun dedi. Bende evet dedim. Ya maceramı arıyorsun dedi.. Bu çok çok kıymetli bebek, ol sezeryan geç dedi..
ben tüm pijamamı, geceliğimi ve sabahlığı pembe aldım :deli: taçlarım mavi ve kırmızı. ay bu ne perhis bu ne lahana turşusu. azoşun güldüğü kapri takım mavi ama :ask:
biberon konusunda benzer şeyleri söyleyenler duydum. ama ben hastanede yattım ya, yan odada sezaryanlı bir bayan vardı. eşinden biberon istedi hemşireler sütü gelmiyor diye. dolanırken duydum :acep: o sebepten koydum. bir cam bir plastik aldım. ikisinin de kauçuk ve silikon başlıkları var. hepsini yıkadım, kaynattım, bez bir torbaya koyup tıktım çantaya. kullanmaya gerek olmaz inşallah.
ne jeliymiş o lidılım? san şaynım?
Amin inşallah![]()
Ne jeli?
Hemşireler ilgileniyordur tabi ama annem vermez onlara