littlesunshine
Daimi Üye
şimdi yazsam kimse görmicek ptesi yazarım kontrolümü
ama sonuna
ama sonunakoymuşsun iyice merak ettim. benim sancım çıktı, dün geceden beri ağrım var, oğlum kilo almamış, 1cm açılma aynı kalmış ama rahim daha yumuşak dedi. kısacası kötü bir kontroldü. cumartesi yine çağırdı. çantanı hazırla diye de tembihledi çıkarken, beni daha bir panik yaptı. zaten hazırdı da, ne biliyim doğum daha yakın geldi
Canım inşallah bir sorun olmayacak Allahın izniyle moralini bozma....
ama sonunakoymuşsun iyice merak ettim. benim sancım çıktı, dün geceden beri ağrım var, oğlum kilo almamış, 1cm açılma aynı kalmış ama rahim daha yumuşak dedi. kısacası kötü bir kontroldü. cumartesi yine çağırdı. çantanı hazırla diye de tembihledi çıkarken, beni daha bir panik yaptı. zaten hazırdı da, ne biliyim doğum daha yakın geldi
Kızlar iyi geceler...Geç yazıyorum,artık yarın yada pzt.okursunuz...
Bugün kontrolümüz vardı ve nst'ye girdik...
Kızım 2.5 kg ve 47.5 cm olmuş, bu hafta çok güzel kilo almış dedi çünkü 15 gün önceki kontrolde 1900-2000 gramdı...İlk kez ortalamaya bu kadar yaklaştık, et yemen epey işe yaramış dedi doktorumuz.
NST'de kalp atışını çok zor buldu hemşire, bi 10 dk.kadar uğraştı...
Girmeden önce çikolata yemiştim ve çok hareket etti minik kuşum....
Sancı çıkmadı, bir sorun da yok dedi doktor.
Transverse duruşunu da değiştirmiş, baş gelişi dedi doktorumuz...Doğum pozisyonu almış...
Doktorumuz alttan muayene de yapacağını söylemişti ama yapmadı.Akıntımı tarif ettim,mantar dedi.Şekerimin yükselmesi sebep oluyormuş mantara.Tek kullanımlık fitil verdi.
Anneannemiz de geldi muayenehaneye ve yavruşum sağolsun birkaç hünerini gösterdi anneannesine. Ağzını kocaman açtı ve esnedi
Elini çenesine koydu
İşte muayenemiz böyle iyi geçti hamdolsun....
babuşum seninde gözün aydın maşallah kızınada son anlarda atak yapacak demekkiKızlar iyi geceler...Geç yazıyorum,artık yarın yada pzt.okursunuz...
Kızım 2.5 kg ve 47.5 cm olmuş, bu hafta çok güzel kilo almış dedi çünkü 15 gün önceki kontrolde 1900-2000 gramdı...İlk kez ortalamaya bu kadar yaklaştık, et yemen epey işe yaramış dedi doktorumuz.
Transverse duruşunu da değiştirmiş, baş gelişi dedi doktorumuz...Doğum pozisyonu almış...
Doktorumuz alttan muayene de yapacağını söylemişti ama yapmadı.Akıntımı tarif ettim,mantar dedi.Şekerimin yükselmesi sebep oluyormuş mantara.Tek kullanımlık fitil verdi.
Anneannemiz de geldi muayenehaneye ve yavruşum sağolsun birkaç hünerini gösterdi anneannesine. Ağzını kocaman açtı ve esnedi
Elini çenesine koydu
iyi pazarlar kızalr.. bugün kimse olmaz gerci.. gece hiç rahat edemedim. sag kasıgımda sancı vardı. sagdan sol dönemedim acıdan. hareket etmeye calıstıkca bıcakla yarıyolar gibi oldu. resmen göbegim agrıyo gece. kızcem de bugün pek sakin ses seda yok. hareket ediyo gibi ama kendine bile hayrı yok yani o kadar sakin.
camların silinip banyonun temizlenmesi lazım. kadını cagırıcaktım pazar ama sadece camları sil git dicektim. sonra vazgectim esim insaata gitti. kalkıp ben sileyim yavas yavas. banyoyu temizlerim zati. sonra da cıkıpp asure ve salı günkü ikram malzemelrini almam lazım. cok işimm var coookk
sanada iyi pazarlar canım bende gece hiç uyuyamadım kabus gibiydi resmen migdem yandı sol tarafımda agrım vardı bugünde oda boyanıyor yatamıyorumda akşama anca yatacam heralde
ayyy kolayy gelsin cnmm. umarım boyacın temiz calısıyordur. heryere bişiler yaysaydınn o lekeler deli eder insanı:acep:
allah tan mide yanması falan da olmadı bende. zaten agrılarımı ve göbegimi saymazsakk hamilelikk gecirdim diyemiyorum sükür. sadece son zaman diye artık heralde resmenn dedigin gibi kabus oldu. sırt agrım bel agrım göbek agrım kasık agrım.. bide üstüne hantallıgım ve yerinden kaldıramadım göbegimm
sık sık gidip kontrol ediyorum yere ince plastik örtülerden serip bantladı sanada geçmiş olsun az kaldı gerçi dayanmak lazım
öyle valla 5 hafta falan kaldı heralde. zamann su misalisaol cnmm. cıkayım bende işlere gireyim.. sende yorma kendini cok. ii pazarlar
Kızlar iyi geceler...Geç yazıyorum,artık yarın yada pzt.okursunuz...
Elini çenesine koydu
iyi pazarlar kızalr.. bugün kimse olmaz gerci.. gece hiç rahat edemedim. sag kasıgımda sancı vardı. sagdan sol dönemedim acıdan. hareket etmeye calıstıkca bıcakla yarıyolar gibi oldu. resmen göbegim agrıyo gece. kızcem de bugün pek sakin ses seda yok. hareket ediyo gibi ama kendine bile hayrı yok yani o kadar sakin.
camların silinip banyonun temizlenmesi lazım. kadını cagırıcaktım pazar ama sadece camları sil git dicektim. sonra vazgectim esim insaata gitti. kalkıp ben sileyim yavas yavas. banyoyu temizlerim zati. sonra da cıkıpp asure ve salı günkü ikram malzemelrini almam lazım. cok işimm var coookk
ay genzimde çamaşır suyu kokusuyla sizlere merhaba canolar....
Hayırlı pazarlar hamişler
kızlarr iyi pazarlar dün aklıma geldi eşim fatih çarşambada bir aktarda bulabilmiş FATMA ANAMIZIN ELİ bitkisini 30 tlmiş ben bu ay aldırcam bilginiz olsunn diye hatrımdaiken söyliyim dedim öpüyorum hepinizi bye bye
Evet kızlar ben de bugün miskin günümdeydim.
Hastane için bebeğime ayrı, kendime ayrı çanta hazırlamıştım..Ama dolabımın üzerindeki valiz bugün aklıma girdi ve bende hepsini birleştirdim daha iyi oldu.
Kendime aldıklarım;
2 adet pijama takımı
1 sabahlık ve 1 gecelik
2 çorap, 1 çift terlik
5 Külot, 1 emzirme sütyeni
2 Adet tacım
6 adet hasta bezi ve birkaç adet orkid
1 banyo havlusu
Göğüs pedi (12 adet), Göğüs ucu kremi
Tarak, ufacık saç kremi ve şampuan
Makyaj çantam, ayna
Bugüne kadar hastanenin verdiği test sonuçları vs...(ne olur ne olmaz diye)
Kuzey bey için;
1 Takım hastane çıkışı
1 bahriyeli takımı beresi eldiveni
3 Adet zıbın
2 Adet çıtçıtlı body
1 Adet mavili yedek takım
2 adet çorap, 2 adet don
10 Tane bebek bezi
Pişik kremi, ıslak mendil, şampuanı
Emzik
Havlusu
Kadife battaniye ve penye battaniye..
Bunların haricinde kapıyı süslemek için 5 metre mavi 5 metre beyaz tülKapı süsü,"hoşgeldin oğlum" yazısı,5 adet mavi,5 adet beyaz balon, makas ve kurdaleyi de eklemeyi unutmadım
![]()
Bi tek fotoğraf makinası eklicem unutmazsam o kadar...