- #18.001
aaa bu sepet benim baktığım bi sepete çok benziyo çok güselmiş azooo iyi günlerde kullan sallanıyo mu peki?
Sağol balım, evet sallanıyor.
aaa bu sepet benim baktığım bi sepete çok benziyo çok güselmiş azooo iyi günlerde kullan sallanıyo mu peki?
Valla kolay, tadını unutamazsın bi kere yediğinde o kadar diyim ben sana![]()
Kullanılan Malzemeler:
Hamuru için
4 yumurta
1 su bard. galeta unu
1 su bard. sıvı yağ
1 su bard. şeker
1 su bard. ceviz
yarım tatlı kaş.tarçın
Kabartma tozu-vanilya
Şerbeti için :
1,5 su bard. şeker
1,5 su bard.su (pişirilmeyecek suda şeker eritilecek )
Üzerine krema için
1lt süt
1su bard. şeker
1 su bard. nişasta
1 Paket vanilya
1 pk krem şanti (toz olarak kullanılacak)
Hazırlık
Öncelikle 1 lt süt,nişasta ve şekerden muhallebi pişiriyoruz kaynamaya başlayınca vanilyayı ekliyoruz
iyice soğuduktan sonra içine toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpıyoruz
çok koyu olursa süt ekleyip kıvamı açabilirsiniz bi kenarda bekletiyoruz
diğer yanda 1,5 bardak suda 1,5 bardak şekeri eritiyoruz pişirmiyoruz
Tarifin Hazırlanışı 4 yumurta ve şeker çırpılır
içine sıvıyağ galeta unu kabartma tozu ve vanilya tarçın eklenir.
Kek gbi hamur olacak
Dikdörtgen borcama koyulur
30 dk pişirilir
frından çıkınca şekerli suyu kek sıcakken coss diye döküyoruz
üzerine 1 bardak çekilmiş cevizi serpiyoruz
Diğer yanda hazırladığımız krem şantili muhallebimizi hamur soğuyunca üzerine yayıyoruz
çekilmiş antep yada istediğiniz şekilde süslüyoruz (Kakao çikolata rendesi hindistan cevizi vb.)
günaydınn bebişimmmgünaydın kızlarrrr...
yelizcim göbeğin çok güzel çıkmış maşallah bayıldım
azocum kuzey oğlan(bakkk doğru dedim güle güle giysin inşallah)çok güzel babuşun ellerine sağlık..
hepiciğinize günaydınlar tekrarrrrrr şekerlerrrr
ellerine sağlık bayada zahmetli bişeye benziyo bende bu akşam amcamın kızına gitcem bakalım neler yapcakBi tek cevizli tarçın rüyası tatlımı yaptım canım, yabancı değil nescafe içmeye gelcek teyze kızlarım, yanında da pastamı vercem işte...
Sağol balım, evet sallanıyor.
kızlar sinirleniyorum bak selam verdik neden almıyosunuz saksıyamı bağlanayım:kahkaha:
kızlar sinirleniyorum bak selam verdik neden almıyosunuz saksıyamı bağlanayım:kahkaha:
haaaa haaa alemsin kız ecrin hoşbuldum şekerimhosgeldinn cnmmben görmedim.. allamm niye görmedimmm niyee.. nedenn böylyimm benn nedenn nedennn:sinir::sinir::sinir: yaa kafasında bardak kıran simoss istiyorum
görmedim canım ben selammmmm canım günaydın hoşgeldinnn
400 civarı fazlası vardır ama eksiği yok cnm senin?kızlarr aylık mutfak ve banyo harcamanız ne kadar??
beğenmene sevindim bende bayıldımm güsele benziyi ama iç takımları içndemi anlamadım bakalım ay başı gelsin çatsınnnnTubiş mail attığın resim hemen hemen aynısı kızFiyatı da güzel..Müzik kutusu da varmış kız, kaçırma derim alacaksan bunu al.
kızlar hediyemi aldım dün beğenerek umarım aldığım arkadaşımda beğenir eline geçtiğindebugün gönderecektim yanlız ufak birşey daha eklemek istedim içine o sebeple kargomu p.tesi gönderecem inşallah çarşambada elinde olur
ama çok zevkliydi hediye almak gerçektende yaaa bunu arada yapalım
400 civarı fazlası vardır ama eksiği yok cnm senin?
beğenmene sevindim bende bayıldımm güsele benziyi ama iç takımları içndemi anlamadım bakalım ay başı gelsin çatsınnnn
günaydın laylam görmedik afedersin :acep:
bakalım ne cicikler almış aslım banakimbilir ne sevimli
beğenmene sevindim bende bayıldımm güsele benziyi ama iç takımları içndemi anlamadım bakalım ay başı gelsin çatsınnnn
yok marka olarak aynı değil pepetto mu ne bi net sitesinde gördüm resim kaydedilmiyo link koymakta yasak ya koyamadım ama çok benziyo aynısı gibi bi tek al kumaşı daha uzun görünüş aynı almadım daha alacam ama 135tl fiyatı[sıze="3"]
günaydın tubiş beşiğin azonunkindenmi kraft olandan[/sıze]
kızlar hediyemi aldım dün beğenerek umarım aldığım arkadaşımda beğenir eline geçtiğindebugün gönderecektim yanlız ufak birşey daha eklemek istedim içine o sebeple kargomu p.tesi gönderecem inşallah çarşambada elinde olur
ama çok zevkliydi hediye almak gerçektende yaaa bunu arada yapalım
yok marka olarak aynı değil pepetto mu ne bi net sitesinde gördüm resim kaydedilmiyo link koymakta yasak ya koyamadım ama çok benziyo aynısı gibi bi tek al kumaşı daha uzun görünüş aynı almadım daha alacam ama 135tl fiyatı
Dimi süper oluyorHepimiz incelince birbirimize zayıflama hedayesi alırız artıkın
![]()
Evet yatak şiltesi, yorganı yastığı içinde oluyor..Yorganını yediğimin incecik yorgan minnacık ama çok datlu![]()
Laylaaaaa hoşgeldin kızzzz
[sıze="3"]
bende 500 gibi harcıyorum ama kılı kılına yani. Bende mi bi sorun var diye merak ettim. Bütce deliniyorr her ay:d hani daha hesaplı yapan tecrübeli biri varsa destek alayım dedim:d[/sıze]
Dimi süper oluyorHepimiz incelince birbirimize zayıflama hedayesi alırız artıkın
![]()
ayy evet yaa olmazmı azoooocumm resmen neye saldıracağımı bilemedim gözümü hediye bürüdü en son mağazadaki kız yardımcı olduda eleyebildim seçeneklerievet evet zayıflama yaışmasından sonra yapalım hediyeleşmeyi sonra
Evet yatak şiltesi, yorganı yastığı içinde oluyor..Yorganını yediğimin incecik yorgan minnacık ama çok datlu![]()
Laylaaaaa hoşgeldin kızzzz