2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla kolay, tadını unutamazsın bi kere yediğinde o kadar diyim ben sana :D

Kullanılan Malzemeler:
Hamuru için

4 yumurta

1 su bard. galeta unu

1 su bard. sıvı yağ

1 su bard. şeker

1 su bard. ceviz

yarım tatlı kaş.tarçın

Kabartma tozu-vanilya

Şerbeti için :

1,5 su bard. şeker

1,5 su bard.su (pişirilmeyecek suda şeker eritilecek )

Üzerine krema için

1lt süt

1su bard. şeker

1 su bard. nişasta

1 Paket vanilya

1 pk krem şanti (toz olarak kullanılacak)

Hazırlık
Öncelikle 1 lt süt,nişasta ve şekerden muhallebi pişiriyoruz kaynamaya başlayınca vanilyayı ekliyoruz

iyice soğuduktan sonra içine toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpıyoruz

çok koyu olursa süt ekleyip kıvamı açabilirsiniz bi kenarda bekletiyoruz
diğer yanda 1,5 bardak suda 1,5 bardak şekeri eritiyoruz pişirmiyoruz

Tarifin Hazırlanışı 4 yumurta ve şeker çırpılır

içine sıvıyağ galeta unu kabartma tozu ve vanilya tarçın eklenir.

Kek gbi hamur olacak

Dikdörtgen borcama koyulur

30 dk pişirilir

frından çıkınca şekerli suyu kek sıcakken coss diye döküyoruz

üzerine 1 bardak çekilmiş cevizi serpiyoruz

Diğer yanda hazırladığımız krem şantili muhallebimizi hamur soğuyunca üzerine yayıyoruz
çekilmiş antep yada istediğiniz şekilde süslüyoruz (Kakao çikolata rendesi hindistan cevizi vb.)

ayyyy cok güzel görünüyo olsada bi dilim yesemm:sok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tubiş mail attığın resim hemen hemen aynısı kız :D Fiyatı da güzel..Müzik kutusu da varmış kız, kaçırma derim alacaksan bunu al.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlarrrr...
yelizcim göbeğin çok güzel çıkmış maşallah bayıldım:)
azocum kuzey oğlan(bakkk doğru dedim güle güle giysin inşallah):)çok güzel babuşun ellerine sağlık..
hepiciğinize günaydınlar tekrarrrrrr şekerlerrrr:D:D
günaydınn bebişimmm
Bi tek cevizli tarçın rüyası tatlımı yaptım canım, yabancı değil nescafe içmeye gelcek teyze kızlarım, yanında da pastamı vercem işte...
ellerine sağlık bayada zahmetli bişeye benziyo bende bu akşam amcamın kızına gitcem bakalım neler yapcak
Sağol balım, evet sallanıyor.

hımmm çok güsel rengi filan odasında dursun paşa gelince alırsın yanına

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar hediyemi aldım dün beğenerek umarım aldığım arkadaşımda beğenir eline geçtiğinde:Dbugün gönderecektim yanlız ufak birşey daha eklemek istedim içine o sebeple kargomu p.tesi gönderecem inşallah çarşambada elinde olur:D:Dama çok zevkliydi hediye almak gerçektende yaaa bunu arada yapalım:D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr aylık mutfak ve banyo harcamanız ne kadar??
400 civarı fazlası vardır ama eksiği yok cnm senin?
Tubiş mail attığın resim hemen hemen aynısı kız :D Fiyatı da güzel..Müzik kutusu da varmış kız, kaçırma derim alacaksan bunu al.
beğenmene sevindim bende bayıldımm güsele benziyi ama iç takımları içndemi anlamadım bakalım ay başı gelsin çatsınnnn
kızlar sinirleniyorum bak selam verdik neden almıyosunuz saksıyamı bağlanayım:kahkaha:

günaydın laylam görmedik afedersin :acep:
kızlar hediyemi aldım dün beğenerek umarım aldığım arkadaşımda beğenir eline geçtiğinde:Dbugün gönderecektim yanlız ufak birşey daha eklemek istedim içine o sebeple kargomu p.tesi gönderecem inşallah çarşambada elinde olur:D:Dama çok zevkliydi hediye almak gerçektende yaaa bunu arada yapalım:D:D

bakalım ne cicikler almış aslım bana :D kimbilir ne sevimli:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

beğenmene sevindim bende bayıldımm güsele benziyi ama iç takımları içndemi anlamadım bakalım ay başı gelsin çatsınnnn

günaydın tubiş beşiğin azonunkindenmi kraft olandan

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bende 500 gibi harcıyorum ama kılı kılına yani. bende mi bi sorun var diye merak ettim. bütce deliniyorr her ay:D hani daha hesaplı yapan tecrübeli biri varsa destek alayım dedim:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

günaydın tubiş beşiğin azonunkindenmi kraft olandan
[/sıze]
yok marka olarak aynı değil pepetto mu ne bi net sitesinde gördüm resim kaydedilmiyo link koymakta yasak ya koyamadım ama çok benziyo aynısı gibi bi tek al kumaşı daha uzun görünüş aynı almadım daha alacam ama 135tl fiyatı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Dimi süper oluyor :D Hepimiz incelince birbirimize zayıflama hedayesi alırız artıkın :D

Evet yatak şiltesi, yorganı yastığı içinde oluyor..Yorganını yediğimin incecik yorgan minnacık ama çok datlu :D

Laylaaaaa hoşgeldin kızzzz :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yok marka olarak aynı değil pepetto mu ne bi net sitesinde gördüm resim kaydedilmiyo link koymakta yasak ya koyamadım ama çok benziyo aynısı gibi bi tek al kumaşı daha uzun görünüş aynı almadım daha alacam ama 135tl fiyatı

çok iyiymiş fiyatı kullanışlıda büyüklüğü nasıl bilmiyorum ama odana sığar heralde

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Dimi süper oluyor :D Hepimiz incelince birbirimize zayıflama hedayesi alırız artıkın :D

Evet yatak şiltesi, yorganı yastığı içinde oluyor..Yorganını yediğimin incecik yorgan minnacık ama çok datlu :D

hoşbuldum azom neredesin sen bakip yine hangi siteye bakıyodun?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

bende 500 gibi harcıyorum ama kılı kılına yani. Bende mi bi sorun var diye merak ettim. Bütce deliniyorr her ay:d hani daha hesaplı yapan tecrübeli biri varsa destek alayım dedim:d
[/sıze]

ahaaa yanlış olmasın bide pazarı koymamışım bu sadece market pazarda 200-250 buluyo her ay bi gelen olunca 1-2 hafta masraf artıyo tabe ben geçinmeyi beceremiyorum elalem 200tlden bahsediyo ben o kadar alıyorum dolap yine boş geliyo bana anlamadım bu işi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayy evet yaa olmazmı azoooocumm resmen neye saldıracağımı bilemedim gözümü hediye bürüdü en son mağazadaki kız yardımcı olduda eleyebildim seçenekleri:D:Devet evet zayıflama yaışmasından sonra yapalım hediyeleşmeyi sonra

sürprizzzz söylemem gelince görürsün-rgulu-rgulu:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar