puha:kahkaha: ne kıymetli dimi cükler
ah şu babalar erkek bebelerinin pokunda boncuk bulcaklar
ay hemde nasıl. geçen kontrolde dr. onur'a ultrasonda bebeği gösteriyor aynen böyle ama... "bak bak babası yumurtalıkları. bakkk bu da pipisiiiii.."
dedim içimden; dr. de olsa erkek işte ne kıymet verıyoler çüklerine pehhh be.
etsizleri daha güzel oluyor kızzz etliden gerçi sen hamişlikten evvel kesin etsizi severken inadına şimdi etlisini canın çeker eminim benim herşeyde öyle oluyor çünkü
ay hemde nasıl. geçen kontrolde dr. onur'a ultrasonda bebeği gösteriyor aynen böyle ama... "bak bak babası yumurtalıkları. bakkk bu da pipisiiiii.."
hımmm bence düşün artık bebek doğcak kızzz zilli bişi olur ona eminim inanılmaz işve cilve olur onda totosunu yidiğim cilveli bi isim düşün
ahhh cnm ahhh bulabilsem isimm ahhhhh
korkuom hastanede apar topar bi isim koyulacak kızıma diye
artık acilen karar vermem lasımmmm
neysekızlar ben çıkıom öpüom hepiniziii
bybybybybybyybybybybyy
evet tatlım hemde nasılll doğunca görcem babaların suratlarına etceklerişiycekler habire büyünce araba istiycekler herşey istiycekler
hanımmm hanım çekil şu tarafaaaaaaaaa bakalım azcık bikerem çüksüz bebek taşıyanlarda var yani allah allah bizimkiler değerli değilmi gelirsme yolarım saçlarınızı haaa tel tellllllllll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir:
ayyy çok cicii yaaa
pekinerden ne kadara aldın cnmmm çok soru sordum sana ama:lilav::lilav::lilav:
kızlarrr slmmm
yaaa acil bişi sormak istiom
park yatak alanlarr
içine nevresim takımımı aldınız yoksa uyku setimi
acil karar vermek lasımmmm
yardımcı olurmusunuz????
[/URL][/IMG]
buda kızımın park yatağı
dun doktora magnezyumuda sordm haftaya bırakcaksn artık dedi yoksa gercek dogum sancılarını hissedemezn rahim kaslarını bu magnezymla kuvvetlı tutuoz dedi zaten risklı dönemıde atlatmısız çok şükür off bıde asagı o kadar baskı yapıokı çıktı çıkıck yawrum
35+2 hamile
alıntı
hanımmm hanım çekil şu tarafaaaaaaaaa bakalım azcık bikerem çüksüz bebek taşıyanlarda var yani allah allah bizimkiler değerli değilmi gelirsme yolarım saçlarınızı haaa tel tellllllllll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir:
kız ne çemkiriyon. bu benim değil erkeklerin fikirleri babında yazdım. erkekler abartıyor oğluşlarının çükünü.
gerçi abartan kadınlar da var. onlara da kayınvalide dıyoruz...
Anaaaa ne yapcan sen bırakcan mı? Benim haftaya kontrolüm var cuma günü o zaman sorarım doktora..Zaten tam da o gün bitmiş oluyor magnezyumum7 Tane kaldı.
ne bilim bırak derse bırakcaz doğru yani kasılmaları nası anlıcaz ki?
Kizlaar benim sancilarim dogum sancisiymis aslinda anlamidtim ama bizim hastane biraz uzak olunca drd a dun hic acilmam olmadigini soyleyince ben tahminen 4cm acilma olmustr dedim ve evde cekeyim biraz dedim sbah 5.30 da baslayan sancilarimlaa saat oglen 3 de hastaneye geldim ve benim 7 cm acilmam oldugunu soylediler epidural istedm ama bugun hastanede dogm baya cok oldugu icin odaya cikaramadilar beklemen gerek dediler ve perdeli nts odasinda sancidan kivrnmaya basladm ama kizimi gorecegimi hayal ettim sonraa suyum bosaldi aniden doktor geldi ve dogumun basladigini soyledii nasil olur dediim sakami bu nasil dayanacam ? Ama epidural icin artik cOk gectineyse 4:15 de dogm basladi ve 5 e 10 kala ben minigimi hemen kucagima aldim temizlenmeden garibim nerde temizlensin silinsin ki nts odasinda geliverdi ama mis gibi kokuyor Suan 24 saat gozetm altinda kalcak bakteri cikmisti a akintimda ama hersey yolunda cok sukur bizde kizimla birlikte agladikk Allah herkese bu mucizevi seyi yasatsin rana zelalim 3.225 gr 51 cm geldi dunyaya oglumda epidural normal yapmistim kendimi dogm yapti hissettim ama bundaa kendimi kahramn hissettim
ALINTI
ben içmiyorum magnezyum falan. kan hapımı da vıtamını de içmıyoırum. protesto edıyorum yıne bu ara..