2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sabahleyin kan tahlili yaptırmıştım.
TSH,T4 ve hemogram...
Kansızlığım azcık toparlanmış gibi.TSH'ım yükselmiş 3 olmuş.
Ama T4 iyi olduğu için herhalde pek hükmü olmaz.
Doktoruma faksladım bakalım arar o beni...
Sonuna doğru yaklaştık Allahın izniyle ama civatalar da epey koyverdi benim

Valla ben de karaciğer yağlanmasını önemsememeye başladım ne olcam bilmiyom, yediğim tatlının haddi hesabı yok :(
Sonlarda daha bi cıvıttık sanki dün nescafe içtim misal :( bugün de pizza yicem.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Deme kız çocuğa şöyle :D

A.selam hoşgeldin :) Allah kolaylık versin.

Gacılar yılbaşı bileti alcanız mı, bebemizin şansına belkim 3-5 çıkar bişiler.

biz aldık inşallah bişiler çıkar 50 bine de razıyım yaaa kredi borcumuzu kapatırdık

bblau herzamanki gibi yazdıklarından kafam hiçbişey anlamadı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azodan seçmeler;

Tam 32 dişi vardır erkeğin ama gel gör ki hepsini de döken.. -Yalnızca bir dişi'dir..:D

Bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği en güzel söz "Bir daha ki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir..:utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
azo hediyen hayırlı olsun, güle güle kullansın kuzey oğlan.

ben aldım ama daha kargoya vermedim, pzt inşallah...bana çıkan kişi salı ya da çarş anca alır hediyesini....:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
biz aldık inşallah bişiler çıkar 50 bine de razıyım yaaa kredi borcumuzu kapatırdık

bblau herzamanki gibi yazdıklarından kafam hiçbişey anlamadı :D

aynenn valla beni de 50_100 keserr:D allah azdırmıcak kadar versin diyorum hep:D son dk bu temenni hadi be 1000 lira cıksın bari hiçbişi yapamassam dolabımı yenilerim e bırakıyo. :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse bende cıkıyorum .. saati 3 e getirdik yine. ayy göbüsümmün bi yeri tepecik olupp duruyo yine. yine sivri ve içindeki yımısak:D sanki böle ince ince gibi. te allam elleri mi acepp diyorum içimm garip oluyo. tırtıkları da parmak kimin düsünüyrum cünkü:D ayyhh içim garip oldu:lilav: neyse görüsürüsss sonra kızlar:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo hediyen hayırlı olsun, güle güle kullansın kuzey oğlan.

ben aldım ama daha kargoya vermedim, pzt inşallah...bana çıkan kişi salı ya da çarş anca alır hediyesini....:D

Sağol canım benim,valla süper bi his inşallah en kısa sürede sizler de hedayelerinize kavuşursunuz :D

Ekli dosyayı görüntüle 9963

Ekli dosyayı görüntüle 9964

her an bi çılgınlık yapıp oğlum seneye giysin diye bunları alabilirim. alayım mı be? alın deyin hadi. indirime girmişler kız bi de.

Toplamı kaç para? Ona göre dicem al ya da alma :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
neyse bende cıkıyorum .. saati 3 e getirdik yine. ayy göbüsümmün bi yeri tepecik olupp duruyo yine. yine sivri ve içindeki yımısak:D sanki böle ince ince gibi. te allam elleri mi acepp diyorum içimm garip oluyo. tırtıkları da parmak kimin düsünüyrum cünkü:D ayyhh içim garip oldu:lilav: neyse görüsürüsss sonra kızlar:utan:

Fıstık gıpraşıyor demek içerde :D Kendine iyi bak cnaım hoşçakal

Koptum yaaaaa :D:D bahanesi süper :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla ben de karaciğer yağlanmasını önemsememeye başladım ne olcam bilmiyom, yediğim tatlının haddi hesabı yok :(
Sonlarda daha bi cıvıttık sanki dün nescafe içtim misal :( bugün de pizza yicem.

Valla ben de şekeri sallamıyorum.
Tatlılar, hamurişleri.
Annem geldi zaten hergün bişi döktürüyo :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar