- #17.801
76 tl. kargoyla 80 de sen o'na
Alma
76 tl. kargoyla 80 de sen o'na
Sen o güzel kafanı yorma yavrım böyle şeylere boşver -gozluk
iltifat mı ettin, küfür mü ettin anlamadım ama nese
Merhaba kızlar;
Nasıl yorgunum anlatamam.. İşleri toplamaya çalışıyorum..
Malum 3 hafta sonra izne ayrılacağım..
Siz nasılsınız? Yaramaz bi durum yok demi..
Hoşgeldin canım, şükür bi yaramazlık yok..
3 haftan mı var![]()
Benim de 2 hafta sanırım...Geçmiyor zaman..
Acil çıkış bebiş görmeye gidiyommmmmmmmm
Dün bebek bezi alcaktım, prima alayım diyorum yeni doğan.
Bez ne pahalı ya..
Hediyesi eline ulaşan oldumu.. o link hangiisydi azom.. resimleri ekleyecektikya..
yaaa delüü senin bu kocann bizimki yaptırtmıyo ama bebekken sevgilisi olabilermiş kreşe giderken bi sevgilisi olsa masumca elini tutsada gezse diyodum bende gülüyo :lilav:geçen bulaşıkları makineye yerleştirirken "onur bi rus bakıcı mı alsak ütümü falan yapar bana yardım eder yeri gelir senin de işine yarar" dedim. benim değil de oğlumun büyüyünce işine yarar dedi terbiyesiz.
kızzz bozulma hemen benim için öönemli değil kuku pipi ama babalar ne meraklı pipiye masaj yapmalar yok büyüğünce zamparalıklara bulaşmalar o açıdan diyodukkhanımmm hanım çekil şu tarafaaaaaaaaa bakalım azcık bikerem çüksüz bebek taşıyanlarda var yani allah allah bizimkiler değerli değilmi gelirsme yolarım saçlarınızı haaa tel tellllllllll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir:
aynen katılıyorumkız ne çemkiriyon. bu benim değil erkeklerin fikirleri babında yazdım. erkekler abartıyor oğluşlarının çükünü.
gerçi abartan kadınlar da var. onlara da kayınvalide dıyoruz...hadi be yalan söyleyenin o saman bana simurcum çıktı o alcek benim hedayemiii yada aslımmmHazır layla yok söliyim![]()
Nazo laylaya hedayesini elden vermeye gitti...Yani Nazoya Layla çıktıben içmiyorum 2 aydır vitamin kesti doktor boşuna senide bebeğide şişirmeye gerek yok didikız ondan irilesse benimki irilesirr.. allah ın zarganasıı:besik:olardaa gökçem şimdiden alma bence form istanbulun en alt katında kocişle bebe mağazası bulduk geçenlerde aman yarabbim aşık olduk ama müthiş pahalı bir kot 120 tl ne bilim gömlekler 60 tl süveteler 80tl ama bayramlık filan çok güsel şeyler alınabilcek bir yer yeni doğandan itibaren adam kıyafetleri var aşık oldukk resmen bence bekle mevsiminde al daha uygun oluyoben almıycamm oğlumun adının anlamı şanslı uğurlu talihli demek aslında alsam çıkarmı diede düşünmüyo deilimDeme kız çocuğa şöyle
A.selam hoşgeldinAllah kolaylık versin.
Gacılar yılbaşı bileti alcanız mı, bebemizin şansına belkim 3-5 çıkar bişiler.
puaha :kahkaha: