2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şapkaya bakın:

şapka.JPG

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba kızlar;

Nasıl yorgunum anlatamam.. İşleri toplamaya çalışıyorum..
Malum 3 hafta sonra izne ayrılacağım..

Siz nasılsınız? Yaramaz bi durum yok demi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhaba kızlar;

Nasıl yorgunum anlatamam.. İşleri toplamaya çalışıyorum..
Malum 3 hafta sonra izne ayrılacağım..

Siz nasılsınız? Yaramaz bi durum yok demi..

Hoşgeldin canım, şükür bi yaramazlık yok..
3 haftan mı var :(
Benim de 2 hafta sanırım...Geçmiyor zaman..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kzlar doğumdan sonra annem yanımda 15-20 gün kalabilecek.. Sonra bebiş ve ben tekim.. Bende apartmanda bi komşuma söyledim, hergün 3-4 saat uğrayıp işleri yapcak, yemek ütü felan.. Umarım iyi olur.. Ben bütün enerjimi bebişe vermek istiyroum.. Hiç iş felan yapmak istemiyorum..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar süper bişi oldu. şef çağırdı sen ne zaman izne çıkacaksın diye sordu. dedim ben izne aslında çıkmam lazım ama ben 37. haftamı bekliyorum dedim daha 3 haftam var doğumu daha konuşmadık dr.la dedim.

bana hadi kızım bugün son olsun ne işin var buralarda git dinlen. 37. haftan başladığı gün de raporunu al bize gönder o zaman başlatalım iznini dedi.

az daha ağlıyacaktım az daha.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
geçen bulaşıkları makineye yerleştirirken "onur bi rus bakıcı mı alsak ütümü falan yapar bana yardım eder yeri gelir senin de işine yarar" dedim. benim değil de oğlumun büyüyünce işine yarar dedi terbiyesiz.
yaaa delüü senin bu kocann bizimki yaptırtmıyo ama bebekken sevgilisi olabilermiş kreşe giderken bi sevgilisi olsa masumca elini tutsada gezse diyodum bende gülüyo :lilav:
hanımmm hanım çekil şu tarafaaaaaaaaa bakalım azcık bikerem çüksüz bebek taşıyanlarda var yani allah allah bizimkiler değerli değilmi gelirsme yolarım saçlarınızı haaa tel tellllllllll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::):):)
kızzz bozulma hemen benim için öönemli değil kuku pipi ama babalar ne meraklı pipiye masaj yapmalar yok büyüğünce zamparalıklara bulaşmalar o açıdan diyodukk :D
kız ne çemkiriyon. bu benim değil erkeklerin fikirleri babında yazdım. erkekler abartıyor oğluşlarının çükünü.

gerçi abartan kadınlar da var. onlara da kayınvalide dıyoruz...
aynen katılıyorum :cokkomik:
Hazır layla yok söliyim :D
Nazo laylaya hedayesini elden vermeye gitti...Yani Nazoya Layla çıktı :D
hadi be yalan söyleyenin o saman bana simurcum çıktı o alcek benim hedayemiii yada aslımmm :D
kız ondan irilesse benimki irilesirr.. allah ın zarganasıı:besik:
ben içmiyorum 2 aydır vitamin kesti doktor boşuna senide bebeğide şişirmeye gerek yok didi
Ekli dosyayı görüntüle 9962

nasıl? acaba benim koca popolu yavruma olur mu bu?
olardaa gökçem şimdiden alma bence form istanbulun en alt katında kocişle bebe mağazası bulduk geçenlerde aman yarabbim aşık olduk ama müthiş pahalı bir kot 120 tl ne bilim gömlekler 60 tl süveteler 80tl ama bayramlık filan çok güsel şeyler alınabilcek bir yer yeni doğandan itibaren adam kıyafetleri var aşık oldukk resmen bence bekle mevsiminde al daha uygun oluyo
Deme kız çocuğa şöyle :D

A.selam hoşgeldin :) Allah kolaylık versin.

Gacılar yılbaşı bileti alcanız mı, bebemizin şansına belkim 3-5 çıkar bişiler.
ben almıycamm oğlumun adının anlamı şanslı uğurlu talihli demek aslında alsam çıkarmı diede düşünmüyo deilim
2.ÇOCUĞU OLACAKLAR DİKKAT :D

puhahaaha :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar