Çok güzel yaaa, 7cm. e kadar hissetmemiş nerdeyseDarısı başımıza inşallah.
Ben de eleviti bıraksam mı dedim, belki de çocuk ondan irileşiyor dedim ama cesaret edemedim.
Ben de eleviti bıraksam mı dedim, belki de çocuk ondan irileşiyor dedim ama cesaret edemedim.
Hazır layla yok söliyim![]()
Nazo laylaya hedayesini elden vermeye gitti...Yani Nazoya Layla çıktı
ya bırak allah aşkına. 2 aydır kan hapı içiyorum kanım yine düşük. magnezyum içiyorum ağrımayan yerim yok... elevit içiyorum bebeğim iri. valla kilo aldırmaktan başka bi boka yaradığı yok bence. içmıyorum hiçbirini.
nazoya ben çıktımmm boşuna.
ne güzel hikaye o ya ... of bizde dr. bi gitsek 8 cm açılma var deseler. bi ıkınsak iki ıkınsak çıksa bebeler.
bu nst'de çıkan sancılar doğum sancısı gibi değil di mi?
kız ne çemkiriyon. bu benim değil erkeklerin fikirleri babında yazdım. erkekler abartıyor oğluşlarının çükünü.
gerçi abartan kadınlar da var. onlara da kayınvalide dıyoruz...
yok bee sana bişey demiyorum ben kızz seni bilmiyommu ben o şekilde düşünen örümcek kafalılara diyorum bir taneside kayınvalidem biliyorsun
yoksa kızda-erkekte evlat ayrımı olurmuki hiçç
kız ondan irilesse benimki irilesirr.. allah ın zarganasıı:besik:
selamlargeçmişi okumaya çalışıyorum....
vallla valla valla vallaaa valllaa
dayanamdım valla
cikolatalı pasta,elmalı turtaaa,sütlac fırındaa
bana künefee yollaaa
diyeti bozdumm valllaaa
niyetii bozdumm valllaaa
koca göbegiii sallaaa :catalbicak: :catalbicak:ynaa:dj:dj
yna4
Her kelimesi beni anlatıyor
olurr güzel bence üstünede gömlekle küccük adam olur
Gacılar yılbaşı bileti alcanız mı, bebemizin şansına belkim 3-5 çıkar bişiler.
olur dı mi. olur de az gaza ıhtıyacım var. kartımı patlatmaya az kaldı az daha gazı ver alacam... 9 ay ama bu...
28 senedir anası tombala oyununda değil tombala 1. çinko bile yapmamış bi yavru benimki. o yüzden bilet neyim almıyorum... alsam da çıkmıyo zati. ehehehehe