2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
etsizleri daha güzel oluyor kızzz etliden gerçi sen hamişlikten evvel kesin etsizi severken inadına şimdi etlisini canın çeker eminim benim herşeyde öyle oluyor çünkü:):)

yok kız benim bi taraf urfa bi taraf trakya ben deli etli çiğ köfte yoğurur yaparımmm missss gibi etsiz çiğ köfte köftemi mi ki yalancıktan kandırmaca :böö: bulgur köftsi aman bi doğurayımda daha sabretcem emzirme ne zaman biter hücummmmmmmm çiğ köfteye

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay hemde nasıl. geçen kontrolde dr. onur'a ultrasonda bebeği gösteriyor aynen böyle ama... "bak bak babası yumurtalıkları. bakkk bu da pipisiiiii.."

dedim içimden; dr. de olsa erkek işte ne kıymet verıyoler çüklerine pehhh be.

evet tatlım hemde nasılll doğunca görcem babaların suratlarına etcekler :D işiycekler habire büyünce araba istiycekler herşey istiycekler

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kurt gibi açıktım eve dideyim mama yiyip bide bıcı bıcı yapayım ne ii olarrr rahatlarım azcık görüşürüz bebişlerr bye

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet tatlım hemde nasılll doğunca görcem babaların suratlarına etcekler :D işiycekler habire büyünce araba istiycekler herşey istiycekler

geçen bulaşıkları makineye yerleştirirken "onur bi rus bakıcı mı alsak ütümü falan yapar bana yardım eder yeri gelir senin de işine yarar" dedim. benim değil de oğlumun büyüyünce işine yarar dedi terbiyesiz.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay hemde nasıl. geçen kontrolde dr. onur'a ultrasonda bebeği gösteriyor aynen böyle ama... "bak bak babası yumurtalıkları. bakkk bu da pipisiiiii.."

dedim içimden; dr. de olsa erkek işte ne kıymet verıyoler çüklerine pehhh be.

hanımmm hanım çekil şu tarafaaaaaaaaa bakalım azcık bikerem çüksüz bebek taşıyanlarda var yani allah allah bizimkiler değerli değilmi gelirsme yolarım saçlarınızı haaa tel tellllllllll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::):):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlarrr slmmm
yaaa acil bişi sormak istiom

park yatak alanlarr
içine nevresim takımımı aldınız yoksa uyku setimi
acil karar vermek lasımmmm
yardımcı olurmusunuz????

hiçbişey almadım
yatağının çarşaf gibi kılıfı var
zaten yastık kullanmıyolar
ee bebekken yorgan da örtülmüyor
gereksiz bi masraftı

thumb-157589.jpg
[/URL][/IMG]

buda kızımın park yatağı

vayyy saltanat yatağı gibi kız çok güzell
Allah güle güle yatırmayı nasip etsin inşallah

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
dun doktora magnezyumuda sordm haftaya bırakcaksn artık dedi yoksa gercek dogum sancılarını hissedemezn rahim kaslarını bu magnezymla kuvvetlı tutuoz dedi zaten risklı dönemıde atlatmısız çok şükür off bıde asagı o kadar baskı yapıokı çıktı çıkıck yawrum
35+2 hamile

alıntı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dun doktora magnezyumuda sordm haftaya bırakcaksn artık dedi yoksa gercek dogum sancılarını hissedemezn rahim kaslarını bu magnezymla kuvvetlı tutuoz dedi zaten risklı dönemıde atlatmısız çok şükür off bıde asagı o kadar baskı yapıokı çıktı çıkıck yawrum
35+2 hamile

alıntı

Anaaaa ne yapcan sen bırakcan mı? Benim haftaya kontrolüm var cuma günü o zaman sorarım doktora..Zaten tam da o gün bitmiş oluyor magnezyumum :) 7 Tane kaldı.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hanımmm hanım çekil şu tarafaaaaaaaaa bakalım azcık bikerem çüksüz bebek taşıyanlarda var yani allah allah bizimkiler değerli değilmi gelirsme yolarım saçlarınızı haaa tel tellllllllll aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::):):)

kız ne çemkiriyon. bu benim değil erkeklerin fikirleri babında yazdım. erkekler abartıyor oğluşlarının çükünü.

gerçi abartan kadınlar da var. onlara da kayınvalide dıyoruz...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kizlaar benim sancilarim dogum sancisiymis aslinda anlamidtim ama bizim hastane biraz uzak olunca drd a dun hic acilmam olmadigini soyleyince ben tahminen 4cm acilma olmustr dedim ve evde cekeyim biraz dedim sbah 5.30 da baslayan sancilarimlaa saat oglen 3 de hastaneye geldim ve benim 7 cm acilmam oldugunu soylediler epidural istedm ama bugun hastanede dogm baya cok oldugu icin odaya cikaramadilar beklemen gerek dediler ve perdeli nts odasinda sancidan kivrnmaya basladm ama kizimi gorecegimi hayal ettim sonraa suyum bosaldi aniden doktor geldi ve dogumun basladigini soyledii nasil olur dediim sakami bu nasil dayanacam ? Ama epidural icin artik cOk gecti :) neyse 4:15 de dogm basladi ve 5 e 10 kala ben minigimi hemen kucagima aldim temizlenmeden garibim nerde temizlensin silinsin ki nts odasinda geliverdi ama mis gibi kokuyor Suan 24 saat gozetm altinda kalcak bakteri cikmisti a akintimda ama hersey yolunda cok sukur bizde kizimla birlikte agladikk Allah herkese bu mucizevi seyi yasatsin rana zelalim 3.225 gr 51 cm geldi dunyaya oglumda epidural normal yapmistim kendimi dogm yapti hissettim ama bundaa kendimi kahramn hissettim :)

ALINTI

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ne bilim bırak derse bırakcaz doğru yani kasılmaları nası anlıcaz ki?

Zaten magnezyum artık benim hiçbir işime yaramıyor..Bütün ağrıyı sızıyı hissediyorum, kuku ağrısına iyi gelmiyor, kramp girse de bana ne girmese de bana ne..
Ay çok bunalıyom bu saatlerde işyerinde ben ya :( Bi içim sıkılıyor, bıraksam mı işi diyom offf bu hafta bi de önümüzdeki hafta da bitse ya hemencecik..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay bugün burda muhabbet edemedim. :eek:ys: evde elim iş te tutmadı.. dus alıp cıkmam lazım 3.5 tan önce. allah ım koakarılar derler ya ölü topragı atmıslar üstüne diye nahanda aynen öleyim he:sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben içmiyorum magnezyum falan. kan hapımı da vıtamını de içmıyoırum. protesto edıyorum yıne bu ara..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kizlaar benim sancilarim dogum sancisiymis aslinda anlamidtim ama bizim hastane biraz uzak olunca drd a dun hic acilmam olmadigini soyleyince ben tahminen 4cm acilma olmustr dedim ve evde cekeyim biraz dedim sbah 5.30 da baslayan sancilarimlaa saat oglen 3 de hastaneye geldim ve benim 7 cm acilmam oldugunu soylediler epidural istedm ama bugun hastanede dogm baya cok oldugu icin odaya cikaramadilar beklemen gerek dediler ve perdeli nts odasinda sancidan kivrnmaya basladm ama kizimi gorecegimi hayal ettim sonraa suyum bosaldi aniden doktor geldi ve dogumun basladigini soyledii nasil olur dediim sakami bu nasil dayanacam ? Ama epidural icin artik cOk gecti :) neyse 4:15 de dogm basladi ve 5 e 10 kala ben minigimi hemen kucagima aldim temizlenmeden garibim nerde temizlensin silinsin ki nts odasinda geliverdi ama mis gibi kokuyor Suan 24 saat gozetm altinda kalcak bakteri cikmisti a akintimda ama hersey yolunda cok sukur bizde kizimla birlikte agladikk Allah herkese bu mucizevi seyi yasatsin rana zelalim 3.225 gr 51 cm geldi dunyaya oglumda epidural normal yapmistim kendimi dogm yapti hissettim ama bundaa kendimi kahramn hissettim :)

ALINTI

Çok güzel yaaa, 7cm. e kadar hissetmemiş nerdeyse :D Darısı başımıza inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar