kızlarrrrr soru sordum ama farketmedinizzz karnı çok gerilipte derisi jelatin gibi incecik ve parlak olan varmı benim göbeğim inceliyoo ve müthiş gergin :acep: kukumda ağrıyo 10 dkdır ince sızı şeklinde ara ara vuruyo
kızlarrrrr soru sordum ama farketmedinizzz karnı çok gerilipte derisi jelatin gibi incecik ve parlak olan varmı benim göbeğim inceliyoo ve müthiş gergin :acep: kukumda ağrıyo 10 dkdır ince sızı şeklinde ara ara vuruyo
evet tamam itiraf ediyom her sabah twitırda yazışıyoz biz(ünlüler gibi kızz azcık havam olsun)bağa didiki gökçe doğuracak didi(sanki biz içimizde tutcaz dedim ama içimden
)
işte böyleyken böyle oldu hadi itiraf ettim kurtuldum kız ohhhhhhhhhh şükürler ossunnnky:
ky:
Ben hiç 40 olmıcam ki hep 39da kalıcamSorana hep 39 dicem yaşımı..Gerçi belli olmaz 29da da kalabilirim
40-25= 25
Şafak 25 bacılar
ehehhehehehehehhehe... allah bilir erol köse ile de kankasındır sen twitte?
uuu güzel fikir. bunu da düşünecem...
benim karnım cok gergin hatta tasss gibi ama incelmedi. etim cok kalınmıss zaar cektikce uzuyo
40-25= 25
Şafak 25 bacılar
Benim karnım 8. ayı bitiriyo gibi değil hiç.Büyüklük açısından.
Galiba iç karnım geniş.
Dün anneme sordum annemin de öyle büyümemiş karnı hamileliklerinde ki kardeşimde 40 kiloya yakın almış.
Çatlağı da yok...
40 -25 = nasıl 25 yaffff
40-15 mi dicektin gız?
Anla işte daaa neticeye bak
Aynen
benimkiii kocamannn yaaaaa.. sanırsınn iki üc tane tasıyom sevabına. öne dogru cekiyo benii artık:sinir:
bugün hiç yazasım yok..bi acayibim..
buarada canlarım benim
bedenimdeki o çizgiler çatlak değilmiş kıyafet iziymiş..geçti donsuz yatınca
ayyy azoo ne bilim acıyoo ya böle bişi geliyo tak diye vuruyo kukuma sankiKuku sızlaması bende de arasıra oluyor, ama gelip geçiyor bir iki sızlayıp duruyor canımcım..
Zaten karnım ay gibin parlıyor, ince olması da normal damarlar yol yol benim karnımda bi görsen tırsarsın o derece
hımmm karnım taş gibi çok yemişim gibi ama gbek dleiğimin çevresinde sorun incecik ve yumuşacıkk :uzgun:benim karnım cok gergin hatta tasss gibi ama incelmedi. etim cok kalınmıss zaar cektikce uzuyo
maşallah azo bişi kalmamışş40-25= 25
Şafak 25 bacılar
yok cnm ölede oluyodu gece yatarken ama bu farklı bi şekildeoluyoo :acep:Kuku ağrısı geceleri oluyor bende ama sizin tariflediğiniz gibi şiddetli değil.Daha kasıklara doğru, sanki ayaklarımı uzun süre açık tutmuşum gibi.
Karnın gerginleşmesi ise çok oluyor, özellikle akşamları.
Çatlayacak gbii oluyorum...Ama şeffaflaşma şeklinde değil.
Sanki çok yemişim de çatlayacakmışım gibi.
görmedim paşam gene antepliler var bugün arada açıp bakıyom kaçtı gözümden zaar.benimde derim inceldi 1 aydan fazla oldu ama kılcal damarlarım çoğaldı gerildiği içinmiş oda ama dediğin gibi ince değil derimin şeklianlatamadım ama anladın inşallah
kukuda muhtemelen büyüyor genişliyor ağırlığı arttıkça eymenin ben öyle yorumluyorum yani
Hadi gözün aydın