2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hımmm şimdi anlamışammm :D ama inşallah sana benzer gelinim :eek:ys: ağız burun biblo maşallah

benzemiyyyyyyy:sinir: dohtur da öle didi bblaumda öle didi.. babasına benzese bari. te allamm ya babaannesine benzerse. allah ım gücüne gitmesin özel bi nedeni yok cocuk benim ya hani o bakımdann. istemiyorum baskasına benzemesinii.. kayınvalidem bunu duysaa allah tan korkk yüzüme söleme bari derdi:D hatta sonra da cookk güzeldim incecikk bir belim vardı diyerek eski güzelligini anlatmaya baslardı.. gösterdigi ölcüde pasta tabagı kadar:D gerci boy kısa oldugundan orantıyla belki o kadar olabilir beli tabe

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slmm kızlarrr
nasılsınız bakalımmmm...
uzun bi aradan sonra girebildim yine
en son çekilişte bırakmıştım sizi
maşallahhhhhhh baya ilerlemişsiniz 200 sayfa falan
umarım herşey yolundadır...
biri bana kısacık özet geçerse varya acayippppppppp mutlu oluyummmm

bu arada hediyesigelenler varmı gönderdinizmi hediyeleri??

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ecrincim valla ben benzetemedim pek çok karanlık çıkmış ultrasonda anlayamadım yada ben bilmiyorum:(
ama sana benzese hiçte fena olmazdı:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya sekerleri hastahane de mi dagıtcaksınızz mevlütte mi.?? o küvöze giren bebek vardı ya (cıkmıs bu arada) onlar hastahaneye cikolata yaptırmıslar. bebek sekerini mevlütte dagıtcaklarmıs. teyzem de hastahanede dagıtılmaz mevlütte verilir dedi ama bilemedim ben. cünkü ev kücükk. nereye oturcaklar herkesi cagıramam ki. sadece teyzem annem,kayınvalidem,görümcemler, esimin halası ve yengesi kızlarıyla birr 15 kişiyi geciyoda artıyo. mevlüte herksi cagıramam yani.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızlar hastaneye geleceklere vermek için
bunlar nasıl içine çiko yada badem şekeri

bi de o nazar boncuklarını nasıl kullanabilirim?

güzeller mi acil fikir
alcam

bunların içine nasıl çiko koycan kuşum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya sekerleri hastahane de mi dagıtcaksınızz mevlütte mi.?? o küvöze giren bebek vardı ya (cıkmıs bu arada) onlar hastahaneye cikolata yaptırmıslar. bebek sekerini mevlütte dagıtcaklarmıs. teyzem de hastahanede dagıtılmaz mevlütte verilir dedi ama bilemedim ben. cünkü ev kücükk. nereye oturcaklar herkesi cagıramam ki. sadece teyzem annem,kayınvalidem,görümcemler, esimin halası ve yengesi kızlarıyla birr 15 kişiyi geciyoda artıyo. mevlüte herksi cagıramam yani.

ya şeker aldım ya ayrıca ekledim hani kendi açtığım topiğe
onları mevlütte vercem
bunları da hastaneye gelenlere

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
slmm kızlarrr
nasılsınız bakalımmmm...
uzun bi aradan sonra girebildim yine
en son çekilişte bırakmıştım sizi
maşallahhhhhhh baya ilerlemişsiniz 200 sayfa falan
umarım herşey yolundadır...
biri bana kısacık özet geçerse varya acayippppppppp mutlu oluyummmm

bu arada hediyesigelenler varmı gönderdinizmi hediyeleri??

hoşgeldin canımmm..amannn etten sütten havadan sudan şeyler kızzz:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
minnoşunun burnu daha toparlak ecrin.

o zaman bnimkinden daha kücük olurr güzel olur:D
ecrincim valla ben benzetemedim pek çok karanlık çıkmış ultrasonda anlayamadım yada ben bilmiyorum:(
ama sana benzese hiçte fena olmazdı:)

bana benzerse avatarımdaki bebeye benzer asagı yukarı büyüdükce. tabi gözlerini anneannesinden alması lazım ekstra olarak.. amann yaa dogsada görsemm artık:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
işte bendeki de cocugu baba tarafına benzeyen gelin tedirginligi.:D benim anneme benzese sorun yok o aynı ben cünküm ama o tarafa benzememeli. 2 kücük halası ve esim haric:utan:

benim anneme mms attım dün kızımın aynı halası dedi bende şoklara girdim valla seni çok iyi anlıyorum:):)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatım ben beğendim şekrim.

kızlar bana bi yardım etseniz ya.. izne çıkınca bende evde yapayım bunlardan. bi fıkır versenız. babuşşşşş hadi be yavruş şunlar bence olur de. valla hiç anlamıyorum.

bu arada onur inceden inceden bana gönül koydu galiba. bebeğin ilk isminin haktan olmasını istiyor. aden'i sen koydun haktanı da ben koyayım ne olur diye yalvarıyor napayım?

"haktan aden" anlamı da harika.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hayatım ben beğendim şekrim.

kızlar bana bi yardım etseniz ya.. izne çıkınca bende evde yapayım bunlardan. bi fıkır versenız. babuşşşşş hadi be yavruş şunlar bence olur de. valla hiç anlamıyorum.

bu arada onur inceden inceden bana gönül koydu galiba. bebeğin ilk isminin haktan olmasını istiyor. aden'i sen koydun haktanı da ben koyayım ne olur diye yalvarıyor napayım?

haktan aden alkan. anlamı da harika

bence çok güzel yakışan bir 3lü olmuş benden demesi kırma kız kocanı yazık emeği var onunda adende:):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar