2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlarrrrr soru sordum ama farketmedinizzz karnı çok gerilipte derisi jelatin gibi incecik ve parlak olan varmı benim göbeğim inceliyoo ve müthiş gergin :acep: kukumda ağrıyo 10 dkdır ince sızı şeklinde ara ara vuruyo

incecik ve parlak nasıl oluyor ki..içini mi görüyosun kız:D
benimki arada geriliyor ama mat hala..
kukuya gelince valla saldım çayıa mevlam kayıra..
dinlemiyrm kendmi artık -gozluk
ağrı nerdn geliyr nere gidiyor haberim yok...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarrrrr soru sordum ama farketmedinizzz karnı çok gerilipte derisi jelatin gibi incecik ve parlak olan varmı benim göbeğim inceliyoo ve müthiş gergin :acep: kukumda ağrıyo 10 dkdır ince sızı şeklinde ara ara vuruyo

Kuku ağrısı geceleri oluyor bende ama sizin tariflediğiniz gibi şiddetli değil.Daha kasıklara doğru, sanki ayaklarımı uzun süre açık tutmuşum gibi.
Karnın gerginleşmesi ise çok oluyor, özellikle akşamları.
Çatlayacak gbii oluyorum...Ama şeffaflaşma şeklinde değil.
Sanki çok yemişim de çatlayacakmışım gibi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet tamam itiraf ediyom her sabah twitırda yazışıyoz biz(ünlüler gibi kızz azcık havam olsun:))bağa didiki gökçe doğuracak didi(sanki biz içimizde tutcaz dedim ama içimden:))
işte böyleyken böyle oldu hadi itiraf ettim kurtuldum kız ohhhhhhhhhh şükürler ossunnn:eek:ky::eek:ky:

ehehhehehehehehhehe... allah bilir erol köse ile de kankasındır sen twitte?

Ben hiç 40 olmıcam ki hep 39da kalıcam :D Sorana hep 39 dicem yaşımı..Gerçi belli olmaz 29da da kalabilirim :D

uuu güzel fikir. bunu da düşünecem...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

görmedim paşam gene antepliler var bugün arada açıp bakıyom kaçtı gözümden zaar.benimde derim inceldi 1 aydan fazla oldu ama kılcal damarlarım çoğaldı gerildiği içinmiş oda ama dediğin gibi ince değil derimin şekli:)anlatamadım ama anladın inşallah:)
kukuda muhtemelen büyüyor genişliyor ağırlığı arttıkça eymenin ben öyle yorumluyorum yani

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ehehhehehehehehhehe... allah bilir erol köse ile de kankasındır sen twitte?

uuu güzel fikir. bunu da düşünecem...

hemde nasıl...o doğuşa saksıyla poz ver diyende benim ona akıl veriyom..panpişle ciciş olayına hiç girmeyim fotolarını ben çekiyom onlarınnn hahahahahhahahaamhshksksjn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim karnım cok gergin hatta tasss gibi ama incelmedi. etim cok kalınmıss zaar cektikce uzuyo

Benim karnım 8. ayı bitiriyo gibi değil hiç.Büyüklük açısından.
Galiba iç karnım geniş.
Dün anneme sordum annemin de öyle büyümemiş karnı hamileliklerinde ki kardeşimde 40 kiloya yakın almış.
Çatlağı da yok...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim karnım 8. ayı bitiriyo gibi değil hiç.Büyüklük açısından.
Galiba iç karnım geniş.
Dün anneme sordum annemin de öyle büyümemiş karnı hamileliklerinde ki kardeşimde 40 kiloya yakın almış.
Çatlağı da yok...

benimkiii kocamannn yaaaaa.. sanırsınn iki üc tane tasıyom sevabına. öne dogru cekiyo benii artık:sinir:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bugün hiç yazasım yok..bi acayibim..
buarada canlarım benim
bedenimdeki o çizgiler çatlak değilmiş kıyafet iziymiş..geçti donsuz yatınca

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kuku sızlaması bende de arasıra oluyor, ama gelip geçiyor bir iki sızlayıp duruyor canımcım..
Zaten karnım ay gibin parlıyor, ince olması da normal damarlar yol yol benim karnımda bi görsen tırsarsın o derece :D
ayyy azoo ne bilim acıyoo ya böle bişi geliyo tak diye vuruyo kukuma sanki :(
karnıma gelince akşam duşa girerken aynada bi baktım bildiğin sakızı şişirip baoln yaparsın patlamaya yakın incelir ya aynen öle olmuş göbek deliği çecrem 3cm çapında incelmiş :acep: soğan zarı gibi duruyo kılcal damar filan görmedimm çatlağımda yokkk şükür istermisiniz sizden önce doğurayım??
benim karnım cok gergin hatta tasss gibi ama incelmedi. etim cok kalınmıss zaar cektikce uzuyo
hımmm karnım taş gibi çok yemişim gibi ama gbek dleiğimin çevresinde sorun incecik ve yumuşacıkk :uzgun:
40-25= 25

Şafak 25 bacılar :utan:
maşallah azo bişi kalmamışş
Kuku ağrısı geceleri oluyor bende ama sizin tariflediğiniz gibi şiddetli değil.Daha kasıklara doğru, sanki ayaklarımı uzun süre açık tutmuşum gibi.
Karnın gerginleşmesi ise çok oluyor, özellikle akşamları.
Çatlayacak gbii oluyorum...Ama şeffaflaşma şeklinde değil.
Sanki çok yemişim de çatlayacakmışım gibi.
yok cnm ölede oluyodu gece yatarken ama bu farklı bi şekildeoluyoo :acep:
görmedim paşam gene antepliler var bugün arada açıp bakıyom kaçtı gözümden zaar.benimde derim inceldi 1 aydan fazla oldu ama kılcal damarlarım çoğaldı gerildiği içinmiş oda ama dediğin gibi ince değil derimin şekli:)anlatamadım ama anladın inşallah:)
kukuda muhtemelen büyüyor genişliyor ağırlığı arttıkça eymenin ben öyle yorumluyorum yani

aynen şişmanladımı zaar bu ay aceba gidince görcez bakalımm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlaaarrr bakın bakemm kızımm yandan bana benzemiyo mu???? ben bütün gece inceledim benzettim dohturr halt etmişş:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar