Ben fazla kiloyla hamile kaldım ondan mı ki acaba?
yok cnmm dedigin gibi için geniştir. o da nasıl bi tabirse
Ben fazla kiloyla hamile kaldım ondan mı ki acaba?
cnm ben orda bebek göremedim..kızlaaarrr bakın bakemm kızımm yandan bana benzemiyo mu???? ben bütün gece inceledim benzettim dohturr halt etmişş
bugün hiç yazasım yok..bi acayibim..
buarada canlarım benim
bedenimdeki o çizgiler çatlak değilmiş kıyafet iziymiş..geçti donsuz yatınca
ayyy azoo ne bilim acıyoo ya böle bişi geliyo tak diye vuruyo kukuma sanki
karnıma gelince akşam duşa girerken aynada bi baktım bildiğin sakızı şişirip baoln yaparsın patlamaya yakın incelir ya aynen öle olmuş göbek deliği çecrem 3cm çapında incelmiş :acep: soğan zarı gibi duruyo kılcal damar filan görmedimm çatlağımda yokkk şükür istermisiniz sizden önce doğurayım??
kızlaaarrr bakın bakemm kızımm yandan bana benzemiyo mu???? ben bütün gece inceledim benzettim dohturr halt etmişş
Hadi gözünaydın minnoş![]()
Ağzından yel alsın kız, dursun daha gelişimine devam etsin azoş teyzen öle diyor de![]()
Hah alemsin kız
Çok datlusun bal suratlı..
İnşallah sana benzer, ama pek anlayamadım o da gülse anlardım
kızlaaarrr bakın bakemm kızımm yandan bana benzemiyo mu???? ben bütün gece inceledim benzettim dohturr halt etmişş
azo resme tersten mi bakcaz-gozluk ben anlamdım bebeğin kafa nere toto nere..
bi de üstte baloncuk gibi bişey var o ne..
yok cnmm dedigin gibi için geniştir. o da nasıl bi tabirseama inanıyorum ona cıkmayanın göbegi cıkmıyo yani. bende + kiloyla hamile kaldım cünküü. ama ona ragmen ilk aylardan pörtlemeye basladı göbügümm. dimek benim de içim yokmus
cnm ben orda bebek göremedim..
ama sen güzelsin hoşuma gittin:lululu:
Ağzından yel alsın kız, dursun daha gelişimine devam etsin azoş teyzen öle diyor de![]()
Hah alemsin kız
Pek benzetemedim bacım ben...
Ama ben olsam kızının yerinde sana benzemeye kasardım tüm gücümle
Güle güle kullan canım çok güzeller.
hımmm kötü değil cnm oda güsel ama kahvenin ayrı bir havası var koca adam ayakkabısı gibi karizma şahine yakışcak
Hayatım, güle güle güzel günlerde kullansın minik oğlun...
hayatım o ayakkabılar cok güzell.güle güle kullanın..ayağınızda parçalansın kıss
Anla işte daaa neticeye bak
Aynen
çıkar o kırmızı kurdeleyi
:
ecrincim ultrason çok net değil bebeğin kafasını bi çözebisem gerisi gelcekte bu fotodan anlayamadım aydınık bir küre var sankii:acep: ama sen taşsın maşallahkızlaaarrr bakın bakemm kızımm yandan bana benzemiyo mu???? ben bütün gece inceledim benzettim dohturr halt etmişş
aynenncnm ben orda bebek göremedim..
ama sen güzelsin hoşuma gittin:lululu:
Hah alemsin kız
Kıcık insan![]()
Bu arada ben de o kahverengiyi gördüm çok beğendim alcaktım "tükendi" yazıyordu..Sen tükettin dimi kıcık
evet canım birinin sepetindeydi bırakır bırakmaz kaptım
AferimGüle güle giysin inşallah..Beni masraftan kurtardığın içün ayrıca teşekkür ederim
bebeği göremiyorum ama sen çok güzelsin maşallah
ecrincim ultrason çok net değil bebeğin kafasını bi çözebisem gerisi gelcekte bu fotodan anlayamadım aydınık bir küre var sankii:acep: ama sen taşsın maşallah
aynenn
valla bilmiyorum azommm yaaa hiç bilemiyorum yane her an gelebülü
saol cnmm..simdi sileyim artıkın o fotoyu
kızz klavyene kafasını koymuss gibi düsünn saga dogruu sadece kafası ve agzına götürdügü el var orda. görüdügün küre eli olabilüü.yandan profil