2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
eğer ki ağrıların bu şiddette devam edecekse çık gökçecim izne evde geçir vakit dinlen,son hazırlıklarını yap,anneşinle kardeşinle vakit geçir derim ben şahsım adına...

di mi kız? çıkayım artık dinleneyim az. ben bi de bu yaz hastanede çok yattığım için tatilimi de kullanmadım.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
senden doppler isticez bu sefer dedi. ne dimek doppler acep 4 boyutlu mu yine. cuma girdigimi unuttumu acaba dedim. sonra bebek hareketlerinde azalma var diye not düsmüsüm buraya neden dedi. e 2_3 gün azalmıstı dedim. simdi iyi dimi dedi iyi dedim. ok dedi. simdi bi dahakine ben doppler e gircem mi girmicem mii acep

yani aynı hastanede farklı iki dr farklı iki uygulama işte, benden sadece nst istiyor...

bu arada öglen evden cıkmadan corba yapmıstım kocişle beraber içip te cıktık. saat 1 de evden cıktım ve sanırım 5 e dogru eve girdim.. burnuma acı bi koku vurdu. fiste bişi mi bıraktım falan diye düsünürken acı gercegi gördüm. corbanın altını acık bırakmısım:sok tencere ve takımımın kepcesii simsiyah oldugu gibi corba da katran moduna gelmiş. allah tan altı kısıktı baya. ev rezalet kokuyo. esim almadı kokuyu. bende sölemedim. bide o maca gitcek diye görümceme mi gitsem direk diye düsünmüştüm. ev o zaman yanardı artık heralde. cokk unutkann oldumm benn coooookkk:böö:

Allah korumuş, evden çıkarken 2 kez kontrol et :)

günaydın yavruşşşşşşş
bana bugün çok yaklaşma çok temas etme hasta oldum ben çünkü yavru kuşum sanada geçsin istemem taammı:ates::ates:

çok geçmiş olsun, sıcak bişeyler iyi gelebilir...

Günaydın kızlar...

Aslıcım geçmiş olsun canım...

Kızlar, görümcem yaklaşık 5 aylık hamileymiş ve 41ya da 42 yaşında sanırım. Henüz kimseye söylemiyorlarmış. Biri 21 diğeri 16 yaşında iki çocuğu var. Duyduğumdan beri şoktayım...

hakikaten şok, bu zamana kadar kimseye söylememeleri de ayrı başarı :D sağlıkla gelsin inşallah.

günaydınlar :utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
komşumun kızı çok kötüymüş ya..
hamile hem de benle aynı haftalar..
kalça ağrısından uyuyamıyormuş:eek:ky:
geçen görmüştüm kızı turp gibiydi..
18 kilo aldım ama hiç ağrım yok diyordu..
ben de o zamanlar dökülüyrdum..
şimdi şaftı kaymış garibin..
Allah yard. olsun..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gözün aydın ecrincimm maşallah kızına upuzun olcak anlaşıldıı :D normal doğum içinde sağolsun doktorun son zamana kadar bekle bencede

hııııııııhhh :acep: geçmiş olsunnn allah korumuş dikkat ett allah korusun ocak taşıp ne etseydi... gaz kaçağı filan olurdu balım kontrol etmeden çıkma gerekiyosa tüpü kökten kapa emin ol

sorma kızz benim bebem safinaz olcak heralde.. 10 günde 2 cm uzamıs sadece ama yinede 33 hafta için boylu. ama zargana iştee zarganaa:D ben tahmin etmiştim zati dr un normal diceginii hatununn tipinde var normal dogumculuk:D stres oldum ama cok kolay olcak ince kızın deyince accık rahatladım. bas capı da 8.58 simdilikk. bakalım artıkın..

keske tasıp sönseydi. ama cok kısık oldugundan tasmamıs. sönünce gaz vermiyo bizim ocak. hatta dügmeleri ceviripp bıraksanda gaz vermiyo. ama sönmemişş iste:sinir: gitti tencerem kepcem. :eek:ys:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahh o kalça ağrısııııııı. benim rahmetli teyzem de ilk hamileliğinde yaşamış bunu. annem hep der kilitlenip kalırdı adım atamazdı diye.

bende atamıyorum ama atmak zorundayım... hiç acımıyorum ben kendime yaaa.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya ben bu ayı bitirip izne çıksam mı ki?
kendini kötü hissediyosan çık balımm
di mi kız? çıkayım artık dinleneyim az. ben bi de bu yaz hastanede çok yattığım için tatilimi de kullanmadım.
hayırdır yazınnn bir rahatsızlık mı geçirdin?
komşumun kızı çok kötüymüş ya..
hamile hem de benle aynı haftalar..
kalça ağrısından uyuyamıyormuş:eek:ky:
geçen görmüştüm kızı turp gibiydi..
18 kilo aldım ama hiç ağrım yok diyordu..
ben de o zamanlar dökülüyrdum..
şimdi şaftı kaymış garibin..
Allah yard. olsun..

yaa 1 gün önce iyiyken bir anada kötüleşebiliriz iyiyiz die sevinmemek lazım ağırlaşıyoruz günden güne kolay değil rabbim son zamanlarda yardımcımız olsun
kızlar şeyimin üstünde sızlama tarzı bir ağrı başladı 10 dk kadar önce ara ara böle bişi vuruyomuş gibi oluyoo varmı bu tazr bişeysi olan?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet evet çık bencede canım artık zamanı geldi zaten sonrasında bişey kalmıyor azcık keyfini çıkar evinin ohhhhhhhhhh misssss:):)

kız aslı bişi mi biliyn sen. doktorumla mı konuştun naptın? böyle şaibeli laflar evet evet çık demeler. bi gizem bi sır perdesi... yoksa doğuracak mıymışım?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlaaarr.. benimde göbbemin alt kısmında 3 adet kırmızı cizgim var artık.:eek:ys: kremleyip duruyorum ama kızardı ya catlar artık heralde. daha da büyürse karnım kii büyücek kesin catlar.

cocugun tepiklemesinden uyku olayını tamamen bitirdik. bu haftalarda hareketlerinin azalması gerekiyodu sankim ama yok iyice azdı:besik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sorma kızz benim bebem safinaz olcak heralde.. 10 günde 2 cm uzamıs sadece ama yinede 33 hafta için boylu. ama zargana iştee zarganaa:D ben tahmin etmiştim zati dr un normal diceginii hatununn tipinde var normal dogumculuk:D stres oldum ama cok kolay olcak ince kızın deyince accık rahatladım. bas capı da 8.58 simdilikk. bakalım artıkın..

keske tasıp sönseydi. ama cok kısık oldugundan tasmamıs. sönünce gaz vermiyo bizim ocak. hatta dügmeleri ceviripp bıraksanda gaz vermiyo. ama sönmemişş iste:sinir: gitti tencerem kepcem. :eek:ys:

olsun cnm sağlıklı olsunda zayıf olsun yapcek bişi yok balımmm normali bekliycen artık hadi göreyim seniii bi çırpıda çıkarr kızını

gaz emniyeti varsa sorun yok o saman olan tencereyle kepye olsun canın sağolsun ama dkkat et yinede yangın filan çıkabülürdü allah korumuşşş evin heryerini kontrol etmeden kapı dışarı çıkma artık bebişlerde gelecek daha tedbirli olmamız gerek

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız aslı bişi mi biliyn sen. doktorumla mı konuştun naptın? böyle şaibeli laflar evet evet çık demeler. bi gizem bi sır perdesi... yoksa doğuracak mıymışım?

evet tamam itiraf ediyom her sabah twitırda yazışıyoz biz(ünlüler gibi kızz azcık havam olsun:))bağa didiki gökçe doğuracak didi(sanki biz içimizde tutcaz dedim ama içimden:))
işte böyleyken böyle oldu hadi itiraf ettim kurtuldum kız ohhhhhhhhhh şükürler ossunnn:eek:ky::eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo 40ından sonra sevişilmeyecekmiş artık. nufus artışı olmasın diye u.k.s.ö (uluslararası korunmalı seks örgütü) böyle bi tasarı sunmuş tasarı kabul edilecekmiş.

ne dıyosun bu konuda?

Ben hiç 40 olmıcam ki hep 39da kalıcam :D Sorana hep 39 dicem yaşımı..Gerçi belli olmaz 29da da kalabilirim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaaaa bi ben mii almadımm hediyemii..:sinir: hepinizz göndercenizz simdi benim kime alcagım ortaya cıkcak. insemm mi ki bugün dicem de nasıl insem.. benim sekerim de yok daha:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarrrrr soru sordum ama farketmedinizzz karnı çok gerilipte derisi jelatin gibi incecik ve parlak olan varmı benim göbeğim inceliyoo ve müthiş gergin :acep: kukumda ağrıyo 10 dkdır ince sızı şeklinde ara ara vuruyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
olsun cnm sağlıklı olsunda zayıf olsun yapcek bişi yok balımmm normali bekliycen artık hadi göreyim seniii bi çırpıda çıkarr kızını

gaz emniyeti varsa sorun yok o saman olan tencereyle kepye olsun canın sağolsun ama dkkat et yinede yangın filan çıkabülürdü allah korumuşşş evin heryerini kontrol etmeden kapı dışarı çıkma artık bebişlerde gelecek daha tedbirli olmamız gerek

cok zorr bebemm zatii ruh gibiyimm bide unutkanlıgım basladı. diyorum hep beynimm öldü benim diye:D herseyi unuturr oldumm. neyse dikkat etmeye calıscam artık.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarrrrr soru sordum ama farketmedinizzz karnı çok gerilipte derisi jelatin gibi incecik ve parlak olan varmı benim göbeğim inceliyoo ve müthiş gergin :acep: kukumda ağrıyo 10 dkdır ince sızı şeklinde ara ara vuruyo

Kuku sızlaması bende de arasıra oluyor, ama gelip geçiyor bir iki sızlayıp duruyor canımcım..
Zaten karnım ay gibin parlıyor, ince olması da normal damarlar yol yol benim karnımda bi görsen tırsarsın o derece :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

benim karnım cok gergin hatta tasss gibi ama incelmedi. etim cok kalınmıss zaar cektikce uzuyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar