2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anammm :D E sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ne denir ki :p

Evet denilcek bişe yok tabi... Hayırlı uğurlu olsun :)

günaydın canımmm..çok sağolasın azcıkta naz yaptım sizlere:):)çokta kötü değilim ama dikkat etmezsem ilerler eminim
hadi yaaa vallamı maşallah kızzz ben olsam bende şoklara girerdim hayırlı olsun ne denir başka:)çocukları biliyormuki peki?

Çocuklarına da sanırım Pazartesi günü söylemişler. 21 yaşında olan; o bana ne dicek abi demez ki amca desin bari demiş ve ortamı terketmiş. 16 yaşında olan kız zaten o çok sevinmiş kardeşim olacak diye. Benim asıl şok olduğum şu; artık çocuklarını kocaman yapmışsın, hani onlarla ilgili tek sıkıntın okullarını bitirsinler işe girip evlensinler olmuş. Valla çok büyük cesaret bence o yaştan sonra yeniden sıfırdan başlamak. Ben şuan 32 de 3,5 atıyom naapıcam diye... Bravo valla... Ben cesaret edemezdim.. Kendi bilecekleri iş...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar...

Aslıcım geçmiş olsun canım...

Kızlar, görümcem yaklaşık 5 aylık hamileymiş ve 41ya da 42 yaşında sanırım. Henüz kimseye söylemiyorlarmış. Biri 21 diğeri 16 yaşında iki çocuğu var. Duyduğumdan beri şoktayım...

Allah sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin.
Tekne kazıntısı olmuş azcik :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Çocuklarına da sanırım Pazartesi günü söylemişler. 21 yaşında olan; o bana ne dicek abi demez ki amca desin bari demiş ve ortamı terketmiş. 16 yaşında olan kız zaten o çok sevinmiş kardeşim olacak diye. Benim asıl şok olduğum şu; artık çocuklarını kocaman yapmışsın, hani onlarla ilgili tek sıkıntın okullarını bitirsinler işe girip evlensinler olmuş. Valla çok büyük cesaret bence o yaştan sonra yeniden sıfırdan başlamak. Ben şuan 32 de 3,5 atıyom naapıcam diye... Bravo valla... Kendi bilecekleri iş...

Benim görümce de yapsın bence bi tane.Özendim şimdi.:sila:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Pehhhh, hem kırmızı hem de yeşil taktılar naberrrr :sila:
Bu Allah'ın izni ile 2. kırmızı kurdalem olacak..Düğünde taktırmadım ben sen taktırdın mı :D

yeşil kurdele ne kız
evlenirken taktırdım canım arabaya binince çıkardım :)

Günaydın kızlar...

Aslıcım geçmiş olsun canım...

Kızlar, görümcem yaklaşık 5 aylık hamileymiş ve 41ya da 42 yaşında sanırım. Henüz kimseye söylemiyorlarmış. Biri 21 diğeri 16 yaşında iki çocuğu var. Duyduğumdan beri şoktayım...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasipz etsin

az kaldıı sabır çekiyom zatenn.carpım tablosunu ezberlemiyo suç benim,sorusunu cözemiyo suç göbeğimin ne lan buu.sacının teline kıyıp vuramıyomda vitaminlerimi tam içiyormuymusum,bide 3.yü doğurmamalıymısım adımı unuturmusum...sen doğuracam diye ortadan ikiye yarıl yarın büyüsün seni beğenmesin.adaletin bu dünyaa:sinir:

abovvv zilliye bak

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
insanlar 40 yaşından sonra sevişmesin bence.

Ahahhaaha son 8 senem mi kaldı kız benim o zaman :D

günaydın canım..anamm allah yardımcısı olsun.torun sahibi olacak kadar büyük cocukları varmıs..zor iş bee.hayırlısı olsun..

Evet işte, büyük olan da onun hesabını yapmış sanırım. Çocuk zaten evlenme niyetinde okulu bitince, ki bitmesine 2 senesi kaldı. Bitince de hemen evlenip çocuk yapıcakmış ki o zaman kardeşiyle kendi çocuğu arasında 3 yaş anca olur...

ne diyon simurcum yaaaa 40dan sonra azanı.... demişler :D bişi demiyom hayırlısı olsun benim annemde tutturmuşş bebek istiyom dedim yedin kafayı sanırım

Ay yok yaaa... Valla bence akıl işi değil... Eğer planlı ise kendi seçimleri, değilse Allahın hikmeti ama yine de insan bi garip oluyor..

Allah sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin.
Tekne kazıntısı olmuş azcik :)

Benim görümce de yapsın bence bi tane.Özendim şimdi.:sila:

Amin tatlım inşallah sağlıklı sıhhatli doğar minik. Senin görümce kaç yaşında ki? :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Çocuklarına da sanırım Pazartesi günü söylemişler. 21 yaşında olan; o bana ne dicek abi demez ki amca desin bari demiş ve ortamı terketmiş. 16 yaşında olan kız zaten o çok sevinmiş kardeşim olacak diye. Benim asıl şok olduğum şu; artık çocuklarını kocaman yapmışsın, hani onlarla ilgili tek sıkıntın okullarını bitirsinler işe girip evlensinler olmuş. Valla çok büyük cesaret bence o yaştan sonra yeniden sıfırdan başlamak. Ben şuan 32 de 3,5 atıyom naapıcam diye... Bravo valla... Kendi bilecekleri iş...

bi laf vardırya küçükken anlamazdım annemler altın gününde konuşurlardı aaa kazaylamı oldu ki falan gibilerinden lan derim ne kazası oluyorda çocuk oluyor demekki araba birbiriyle çarpışıyor falan gibi saçma sapan mantık kurmaya kalkardım:):)ama sonra anladım çok saçma ama belkide kaza ile olmuştur kız:):)isteyerek o yaştan sonra bebek çok zor olur be yaaaa

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
insanlar 40 yaşından sonra sevişmesin bence.

ne diyon simurcum yaaaa 40dan sonra azanı.... demişler :D bişi demiyom hayırlısı olsun benim annemde tutturmuşş bebek istiyom dedim yedin kafayı sanırım

simur'un örneği için söylemiyorum ama
çocuğu olmayıp belli bi yaştan sonra ancak çocuk sahibi olan kadınlar var ve binbir türlü zorluklarla
böyle söylemeniz o kadınları üzebilir
her kadın menapoza girene kadar ki, şimdi artık menapozda bile yapılabiliyor
çocuk sahibi olmaya hakkı vardır

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

vahhh kuzum psikolojiis çökmüş abinin düşünmesi bile ağır ben 24 yaşındayım annemin bu yaşta hamile olduğunu duysam kafayı yerdim heralde çocuğumlar kardeşim aynı yaşta :bayil: ama kazaya kurban gitmiştir kadın belki :eek:ys: yok anam belli bi yaştan sonra kukuya kilit vurmak lasım sevişmeden de olmaz tabisi ama olası tehlikeleri önlem almak en güseli görümcene helal olsun bu yaştan sonra iyi cesaret rabbim vermiş hayırlısı olur inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çocuğu olmayıp belli bi yaştan sonra ancak çocuk sahibi olan kadınlar var ve binbir türlü zorluklarla

tabiki öle bebeğim biizm lafımız çocuğu olanlara rabbim aratmasın kimselere senelerce çocuğu olmayan insanlar 40 yaşında bebek yapıyolar ama olanlarda biraz dikkat etse ii olur yani belli yaştan sonra herşey zorrr sırf bu yüzden erkenden çocuk istedim aklım olaydı daha erken evlenir reşit olduğum gibide bebe yapardım ona faydalı olmak için 2. cocuğumuda bu yüzden ara vermeden niyetine gireceğim

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
tabiki öle bebeğim biizm lafımız çocuğu olanlara rabbim aratmasın kimselere senelerce çocuğu olmayan insanlar 40 yaşında bebek yapıyolar ama olanlarda biraz dikkat etse ii olur yani belli yaştan sonra herşey zorrr sırf bu yüzden erkenden çocuk istedim aklım olaydı daha erken evlenir reşit olduğum gibide bebe yapardım ona faydalı olmak için 2. cocuğumuda bu yüzden ara vermeden niyetine gireceğim

iyi de herkes senin yaşında mı evleniyor nasip diye bişey var
akılla alakası yok ki evlenmenin :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bi laf vardırya küçükken anlamazdım annemler altın gününde konuşurlardı aaa kazaylamı oldu ki falan gibilerinden lan derim ne kazası oluyorda çocuk oluyor demekki araba birbiriyle çarpışıyor falan gibi saçma sapan mantık kurmaya kalkardım:):)ama sonra anladım çok saçma ama belkide kaza ile olmuştur kız:):)isteyerek o yaştan sonra bebek çok zor olur be yaaaa

Olabilir bebişim ama ben pek kaza olduğunu düşünmüyorum, çünkü 21 yaşındaki çocuk babaya sormuş istemeden mi diye, baba yok demiş... Ama tabi yine de söylenen bu, o yüzden ne desem yalan olur :)

Hayatım, o farklı bir durum tabiiiki... Allahım dileyen isteyen tek 1 kulunun kucağını boş bırakmasın inşallah ister 40 ister 50 yaşında olsun... Bu ise daha farklı gibi sanki...

vahhh kuzum psikolojiis çökmüş abinin düşünmesi bile ağır ben 24 yaşındayım annemin bu yaşta hamile olduğunu duysam kafayı yerdim heralde çocuğumlar kardeşim aynı yaşta :bayil: ama kazaya kurban gitmiştir kadın belki :eek:ys: yok anam belli bi yaştan sonra kukuya kilit vurmak lasım sevişmeden de olmaz tabisi ama olası tehlikeleri önlem almak en güseli görümcene helal olsun bu yaştan sonra iyi cesaret rabbim vermiş hayırlısı olur inşallah

Evet valla ben de çok takdir ettim, çok iyi cesaret. Umarım sağlıkla sıhhatle doğar ve umarım abinin de psikolojisi düzelir tez zamanda...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoş 8 senede bol bol seviş. 40ından sonra yasak o'na göre :)))

benim de 12 senem var daha. ahahahahhaha. ben o 12 seneye bi bebek daha sıkıştırırım.

azo bu kuraldan hiç memnun kalmayacak ama bence.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay pardon biçoğu da vardı di mi? öyle bi tane ödülle plaketle yetinemez tabisi.

ben bilmem nazo. doğumdan sonra tamam bitirin artık o işi. :eek:ky:
olar mı kızz heriflerin son kullanma tarihleri ne kadarsa kullanmak lasım yoksa gözleri dışarı bakar her yaşın ayrı güselliği var ;)

bunları aldım kızlar demin

amannın nı çok takluuu kahvelere bitttimmmm:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ahahhaaha son 8 senem mi kaldı kız benim o zaman :D

Evet işte, büyük olan da onun hesabını yapmış sanırım. Çocuk zaten evlenme niyetinde okulu bitince, ki bitmesine 2 senesi kaldı. Bitince de hemen evlenip çocuk yapıcakmış ki o zaman kardeşiyle kendi çocuğu arasında 3 yaş anca olur...

Ay yok yaaa... Valla bence akıl işi değil... Eğer planlı ise kendi seçimleri, değilse Allahın hikmeti ama yine de insan bi garip oluyor..

Amin tatlım inşallah sağlıklı sıhhatli doğar minik. Senin görümce kaç yaşında ki? :)

Benimki biraz daha genç 37.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar