2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
iremde 68 kiloyla hamile kaldım.yaklasık 6 ay sonra 70 kiloda bi sabitlendim.sonra irem yürümeye basladığında 66 oldum öle uzunca bi zaman gitti.zaten ben hiç bi zaman öle incecik bi hatun olmadım 66 yı boyum kaldırıyordu 38 beden geziyodum işte.1,74 de boyum var öle balık etlisinden dolanıyodum takii 7 ay öncesine kadar şimdi bidon gibiyim yinee:eek:ky:

Aaaaa 90 kiloyu kaldıramıyo musun sen?
ben 90 kg olduğumda 34 beden oluyorum mesela.
Ama sor bi neden, ben bunu hakediyorum çünkü, o kadan da kıymetliyim.:eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok yok nazom bide erkek dene sonra pes ettt bacımmm

kızının kime çektiği belli oldu :D kuşkulu kadınnn

aynen öle idare edemem içimde kalır o pembik şekerrr

130+125+137+109=501 501-450=51 kg nazommm 2 sınıf öğrencisiyse bu yoksa obeb okek sorusuda olabilerrrr o zaman işler değişir

yok aman kız durr daha sonra sırada hayatım varrr sonra senn :D

Kız sen benim mevlüte gel o zaman, illa pembe şeker diyosan

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dimeyim kız panik olur:(
nasılsa görmez diycem ama oda bunu kesin görür(anladın sen:))

benim di mi. ahahahahahah anladım kızım görmemem gereken şeyleri görürüm ben. ahahahahahahhaa.

Aaaaa 90 kiloyu kaldıramıyo musun sen?
ben 90 kg olduğumda 34 beden oluyorum mesela.
Ama sor bi neden, ben bunu hakediyorum çünkü, o kadan da kıymetliyim.:eek:ky:

yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anamm teyzelerimizee bakınnn.utandım be kendimden..cok tesekkür ederiz. bende yapardım da benim kafamı kamyonet resminin üstünde 491 kg cekebilir yazısı karıstırdı.-rgulu ireme anlattım cözümüü..aynen cevabını yazıyom...göbeğin büyüdükçe aklın küçülüyo dedi bana..dumur kaldım.ne bu bu nee şimdii...:vecihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anamm teyzelerimizee bakınnn.utandım be kendimden..cok tesekkür ederiz. bende yapardım da benim kafamı kamyonet resminin üstünde 491 kg cekebilir yazısı karıstırdı.-rgulu ireme anlattım cözümüü..aynen cevabını yazıyom...göbeğin büyüdükçe aklın küçülüyo dedi bana..dumur kaldım.ne bu bu nee şimdii...:vecihi:

Hahhahaha :D De sen de "beynimin yarısını kardeşine veriyorum doğum esnasında kullansın diye" :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Vayssssss.Cevaba bak.
5 kardeşle tanışmak ister misin deseydin -gozluk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız sen benim mevlüte gel o zaman, illa pembe şeker diyosan

ahaaaaaa bunu neden düşünemedim bacım izinli olurum o saman ne zaman yapcaktın mevlüdü sennn ? gelirim tabe bayrampaşadan karşı taraf kaç dak sürerkii sen iste gelirim şekeride alırım bebeğide mıncırırım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bak yaa kız panik ettirme beniii yaaa:(:(:(
cumaya kadar alamam ben uyussssssss ağlarım ama:sinir::sinir:

Oooooo cumaya alcan da göndercen de yaş senin işin yaş -gozluk-gozluk

ahaaaaaa bunu neden düşünemedim bacım izinli olurum o saman ne zaman yapcaktın mevlüdü sennn ? gelirim tabe bayrampaşadan karşı taraf kaç dak sürerkii sen iste gelirim şekeride alırım bebeğide mıncırırım :D

40ında yaparım...Sen de doğurmuş olma ama sakın o zaman:ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar