adengokce+, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, calmdown, nazo06+, _HaYaTiM_+
günaydın kızlarr hepiciğiniz hoşgelmişsinizzzz
günaydın canım benimmm
:ask::ask::ask:naz yaptım sanaaa hehehhehh
günaydın güzel hatunlarr..aslı geçmiş olsun canım.babuş rahatlamana sevindim.dün geçmişe baktım aksam bosuna üzmüşsün kendini canım be.neyse her sey yolunda olsunda..
günaydın babuşşş isterim isterim bebek şekerinide isterim geç gönder bana ne
ben bu akşam yavrumun kıyafetlerini yıkıyım. yarın da kururlar cuma akşamı da ütülerim hepsini. artık çantamı yapmanın zamanı geldi kızlar. hissediyorum ocak girergirmez başlıcaz dökülmeye biz.
dün bi uyandım karnımda değişik sancılar. adetimsi. ve alt taafımda da değişik ağrılar vuruyodu arada. uyumuşum öyle sancıları dinlerken.
ben bu akşam yavrumun kıyafetlerini yıkıyım. yarın da kururlar cuma akşamı da ütülerim hepsini. artık çantamı yapmanın zamanı geldi kızlar. hissediyorum ocak girergirmez başlıcaz dökülmeye biz.
dün bi uyandım karnımda değişik sancılar. adetimsi. ve alt taafımda da değişik ağrılar vuruyodu arada. uyumuşum öyle sancıları dinlerken.
selam kızlar...size epey rahatladığımı yazmak icin girdim....annemin testlerine baktım...cok ileri tetkik yapılmamıs olsa da endiselenecek bir durum gorulmuyor...doktor hastalıgı gecirip atlatmıssın demıs ama ası olmus ve oyle antıkor kazanmıs da olabılır.oyle goruluyor...doktor da soylemıs zaten bu ıhtımalı.
annem kardesımın de ası oncesı test yaptırdıgını hatırlıyor...
kendısıyle de konusacak ve asısının antıkor tıtresıne tekrar bakılmasını da saglayacak.
rahatladım ya kızlar.Hamdolsun.
Günaydın arkadaşlar...
Dünden bu yana rahatım epey.
Destekleriniz için teşekkürler...
İnşallah herkes iyidir.
Bugün hediyemi göndereceğim, ama bebek şekerini evde unutmuşum canım sıkıldı.Sabah da elime aldım, kapıdan çıkmadan geri mi bıraktım eve ne yaptıysam...
Sizde ne var ne yok...
Paketi hazırladım be anam şekersiz idare edicen artıkın
Yok ben onu biliyom şekersiz idare edemez..Sen geç yolla ama şekersiz yollama
kız cadı boğaza kuru ıhlamur ii gelir bitki çaylarını tek tek iç ki tadına varasın ben hiç karıştırmam karman çorman bişi oluyo sonra yanında küçük tüplerdeki ballardan bulundur sıcak içtiğin her şeyin içine sık şeker niyetine boğaznı yumuşatırKO-CAM-DAN bulaştııı banayazık okadarda dikkat etti ama faydası dokunmadı demekki
var yakınlarda market tarzı şeyler olmazsa aldırayım bari blu'da ballı tarçınlı süt iç dedi.ıhlamurda bütün kış demleniyor burda ama içinde ne ayva yaprağı var ne çubuk tarçın nede zencefil kuru kuru ıhlamuruda sevmembahaneme bak
heh o dediğin işi hafta sonu yaptım ykadım tüm çamaşırlarını oğlanın sonra 2 gecedirde ütüsünü yaptım akşam bitirdim minnak minnak dlei oldum çok zor ütüleniyo ama çok güsel olduben bu akşam yavrumun kıyafetlerini yıkıyım. yarın da kururlar cuma akşamı da ütülerim hepsini. artık çantamı yapmanın zamanı geldi kızlar. hissediyorum ocak girergirmez başlıcaz dökülmeye biz.
eheheh nazını yediğimin.
günaydın deneyimli anne... (utan utan millet senin yaşındayken 4 çocuğuna hamile kalıyo) artı 90 kiloyu bile kaldırıyo. teeeeeyyy teyyy...
sana da bebiş...
Paketi kapadım ama be yavrum...
Başka şey kodum şeker yerine, onları sever o ben biliyom
evet canımm bencede korkutmak gibi olmasın sizi ama şevklenin diye diyorum hazır edin herşeyinizi siz tedbirinizi alın güzelce taktir allahındır nasılsa geleceği zamanı o bilir...ocak ayında doğumlar başlayacak gibi hissdiyorum bende rabbim hayırla kurtarsın inşallah hepimizi teker teker canım benimm
Benim annem de yıkamadığım ne var ne yoksa yıkadı,ütüledi gelir gelmez.Tipimi mi beğenmedi nedir.Herşeyimiz hazır olsun dedi.
utanıyom kendimden 2 yıl arayla üreseydim şimdik 4.bebem olcaktı.bende bakırköyden yazıyo olcaktım sizee..ama yavrum ben iremde 98 kiloyu gördüm şimdi o konuda laf söletmem kendimeeheheh nazını yediğimin.
günaydın deneyimli anne... (utan utan millet senin yaşındayken 4 çocuğuna hamile kalıyo) artı 90 kiloyu bile kaldırıyo. teeeeeyyy teyyy...
sana da bebiş...
kız cadı boğaza kuru ıhlamur ii gelir bitki çaylarını tek tek iç ki tadına varasın ben hiç karıştırmam karman çorman bişi oluyo sonra yanında küçük tüplerdeki ballardan bulundur sıcak içtiğin her şeyin içine sık şeker niyetine boğaznı yumuşatırnazlı bebikim benimmm
heh o dediğin işi hafta sonu yaptım ykadım tüm çamaşırlarını oğlanın sonra 2 gecedirde ütüsünü yaptım akşam bitirdim minnak minnak dlei oldum çok zor ütüleniyo ama çok güsel oldumis gibinde koktu bi benin pijalar kaldı bu akşamda onları halledip valizimi hazırlıycam
her an sancım tutcakmış gibi tetikte olmalıyızz
nazoo ağırdan alıyoo yavaş yavaşş yapacak o bebeleri dimi nazom o birileri çok biliyo a.b gıcık suratlı karııı :hihh:
amin canım. oğlu da kendisi gibi hızlıysa azo açılışı yapacak. gerisi patır patır dökülecek... işin garibi ben şimdi dr'un dediği ultrason ölçüsüne göre mi hareket edecem bilemiyorum. eğer öyleyse bugün 36 haftama girdim. çünkü 35+6 demişti p.tesi. eğer öyleyse 4 haftam kaldı ki sezoş derse bana 2 hafta sonra doğurmam gerekıyora
hah
a. kafam basmadı hiç bu işi benim.
anne işte. kesin bulmuştur bi açık)
olmaz idare edemem o kokoş şekerinide istiyorum banane bananePaketi hazırladım be anam şekersiz idare edicen artıkın
banada nedense öle geliyor hatta korkutmak gibi olmasın rüyamda litte bize haber veriyodu sancılarım arttı doğuma gidsiyorum die arkasındanda babuş telaş yapmış yalancı sancıları tutmuştu :acep: (dün teleş oldu ya bacım heralde bilinçaltı)evet canımm bencede korkutmak gibi olmasın sizi ama şevklenin diye diyorum hazır edin herşeyinizi siz tedbirinizi alın güzelce taktir allahındır nasılsa geleceği zamanı o bilir...ocak ayında doğumlar başlayacak gibi hissdiyorum bende rabbim hayırla kurtarsın inşallah hepimizi teker teker canım benimm
günaydınnn azommmmm mucuxxxxxxxxxx idare edemem tabeee banane şeker istiyom benn mızıkçılık yokkÇok sevindim babuş rahatlamana, gözünaydın canım..
O zaman bugün gönderme, belki göndereceğin kişi şekere çok sevinecekti ne biliyon![]()
Hoşbulguk yavrum günaydın
Yok ben onu biliyom şekersiz idare edemez..Sen geç yolla ama şekersiz yollama
evet gökçem ama sana dedim ay başını geçsin öle göndercem şekerimle beraber tamam didiydin ya ne mızıkçısın yaaaa sabırsız selami azcık bekle geç olsun ama süprizlerle dolsun demii?benim hediye hala hazırlanıyomuş... kesin ya kesin yılbaşı geçer elime öyle ulaşır kesinn.
Bulmaz mıanne işte. kesin bulmuştur bi açık)
olmaz idare edemem o kokoş şekerinide istiyorum banane bananegöndermessen ağlarımmmmm :aglayan: