2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:ask::ask::ask:naz yaptım sanaaa hehehhehh

eheheh nazını yediğimin.

günaydın güzel hatunlarr..aslı geçmiş olsun canım.babuş rahatlamana sevindim.dün geçmişe baktım aksam bosuna üzmüşsün kendini canım be.neyse her sey yolunda olsunda..

günaydın deneyimli anne... (utan utan millet senin yaşındayken 4 çocuğuna hamile kalıyo) artı 90 kiloyu bile kaldırıyo. teeeeeyyy teyyy...

adengokce+, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, calmdown, nazo06+, _HaYaTiM_+

günaydın kızlarr hepiciğiniz hoşgelmişsinizzzz

sana da bebiş...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben bu akşam yavrumun kıyafetlerini yıkıyım. yarın da kururlar cuma akşamı da ütülerim hepsini. artık çantamı yapmanın zamanı geldi kızlar. hissediyorum ocak girergirmez başlıcaz dökülmeye biz.

dün bi uyandım karnımda değişik sancılar. adetimsi. ve alt taafımda da değişik ağrılar vuruyodu arada. uyumuşum öyle sancıları dinlerken.

evet canımm bencede korkutmak gibi olmasın sizi ama şevklenin diye diyorum hazır edin herşeyinizi siz tedbirinizi alın güzelce taktir allahındır nasılsa geleceği zamanı o bilir...ocak ayında doğumlar başlayacak gibi hissdiyorum bende rabbim hayırla kurtarsın inşallah hepimizi teker teker canım benimm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben bu akşam yavrumun kıyafetlerini yıkıyım. yarın da kururlar cuma akşamı da ütülerim hepsini. artık çantamı yapmanın zamanı geldi kızlar. hissediyorum ocak girergirmez başlıcaz dökülmeye biz.

dün bi uyandım karnımda değişik sancılar. adetimsi. ve alt taafımda da değişik ağrılar vuruyodu arada. uyumuşum öyle sancıları dinlerken.

Benim annem de yıkamadığım ne var ne yoksa yıkadı,ütüledi gelir gelmez.Tipimi mi beğenmedi nedir.Herşeyimiz hazır olsun dedi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar...size epey rahatladığımı yazmak icin girdim....annemin testlerine baktım...cok ileri tetkik yapılmamıs olsa da endiselenecek bir durum gorulmuyor...doktor hastalıgı gecirip atlatmıssın demıs ama ası olmus ve oyle antıkor kazanmıs da olabılır.oyle goruluyor...doktor da soylemıs zaten bu ıhtımalı.
annem kardesımın de ası oncesı test yaptırdıgını hatırlıyor...
kendısıyle de konusacak ve asısının antıkor tıtresıne tekrar bakılmasını da saglayacak.
rahatladım ya kızlar.Hamdolsun.

Çok sevindim babuş rahatlamana, gözünaydın canım..

Günaydın arkadaşlar...
Dünden bu yana rahatım epey.
Destekleriniz için teşekkürler...
İnşallah herkes iyidir.
Bugün hediyemi göndereceğim, ama bebek şekerini evde unutmuşum canım sıkıldı.Sabah da elime aldım, kapıdan çıkmadan geri mi bıraktım eve ne yaptıysam...
Sizde ne var ne yok...

O zaman bugün gönderme, belki göndereceğin kişi şekere çok sevinecekti ne biliyon :D

adengokce+, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, calmdown, nazo06+, _HaYaTiM_+

günaydın kızlarr hepiciğiniz hoşgelmişsinizzzz

Hoşbulguk yavrum günaydın

Paketi hazırladım be anam şekersiz idare edicen artıkın :D

Yok ben onu biliyom şekersiz idare edemez..Sen geç yolla ama şekersiz yollama :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
KO-CAM-DAN bulaştııı bana:(yazık okadarda dikkat etti ama faydası dokunmadı demekki:)
var yakınlarda market tarzı şeyler olmazsa aldırayım bari blu'da ballı tarçınlı süt iç dedi.ıhlamurda bütün kış demleniyor burda ama içinde ne ayva yaprağı var ne çubuk tarçın nede zencefil kuru kuru ıhlamuruda sevmem:(bahaneme bak:)
kız cadı boğaza kuru ıhlamur ii gelir bitki çaylarını tek tek iç ki tadına varasın ben hiç karıştırmam karman çorman bişi oluyo sonra yanında küçük tüplerdeki ballardan bulundur sıcak içtiğin her şeyin içine sık şeker niyetine boğaznı yumuşatır :ninni: nazlı bebikim benimmm

heh o dediğin işi hafta sonu yaptım ykadım tüm çamaşırlarını oğlanın sonra 2 gecedirde ütüsünü yaptım akşam bitirdim minnak minnak dlei oldum çok zor ütüleniyo ama çok güsel oldu :D mis gibinde koktu bi benin pijalar kaldı bu akşamda onları halledip valizimi hazırlıycam :D her an sancım tutcakmış gibi tetikte olmalıyızz
eheheh nazını yediğimin.

günaydın deneyimli anne... (utan utan millet senin yaşındayken 4 çocuğuna hamile kalıyo) artı 90 kiloyu bile kaldırıyo. teeeeeyyy teyyy...

sana da bebiş...

nazoo ağırdan alıyoo yavaş yavaşş yapacak o bebeleri dimi nazom o birileri çok biliyo a.b gıcık suratlı karııı :hihh:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Paketi kapadım ama be yavrum...
Başka şey kodum şeker yerine, onları sever o ben biliyom :D

Hadi ya :D Merak ettim vallası..
Bu arada bebikommm u sildim listeden..1 hafta olmuş foruma girmeyeli..Onun hediye alacağı kişiyi, ona hediye alacak kişiye yazdım olay çözüldü..Hadi hayırlı uğurlu olsun :D
Ben de yarın yolluyorum kargomu :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet canımm bencede korkutmak gibi olmasın sizi ama şevklenin diye diyorum hazır edin herşeyinizi siz tedbirinizi alın güzelce taktir allahındır nasılsa geleceği zamanı o bilir...ocak ayında doğumlar başlayacak gibi hissdiyorum bende rabbim hayırla kurtarsın inşallah hepimizi teker teker canım benimm

amin canım. oğlu da kendisi gibi hızlıysa azo açılışı yapacak. gerisi patır patır dökülecek... işin garibi ben şimdi dr'un dediği ultrason ölçüsüne göre mi hareket edecem bilemiyorum. eğer öyleyse bugün 36 haftama girdim. çünkü 35+6 demişti p.tesi. eğer öyleyse 4 haftam kaldı ki sezoş derse bana 2 hafta sonra doğurmam gerekıyor :) ahahahahhahaa. kafam basmadı hiç bu işi benim.

Benim annem de yıkamadığım ne var ne yoksa yıkadı,ütüledi gelir gelmez.Tipimi mi beğenmedi nedir.Herşeyimiz hazır olsun dedi.

anne işte. kesin bulmuştur bi açık :))

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
eheheh nazını yediğimin.

sana da bebiş...
utanıyom kendimden 2 yıl arayla üreseydim şimdik 4.bebem olcaktı.bende bakırköyden yazıyo olcaktım sizee..ama yavrum ben iremde 98 kiloyu gördüm şimdi o konuda laf söletmem kendime :))
kız cadı boğaza kuru ıhlamur ii gelir bitki çaylarını tek tek iç ki tadına varasın ben hiç karıştırmam karman çorman bişi oluyo sonra yanında küçük tüplerdeki ballardan bulundur sıcak içtiğin her şeyin içine sık şeker niyetine boğaznı yumuşatır :ninni: nazlı bebikim benimmm

heh o dediğin işi hafta sonu yaptım ykadım tüm çamaşırlarını oğlanın sonra 2 gecedirde ütüsünü yaptım akşam bitirdim minnak minnak dlei oldum çok zor ütüleniyo ama çok güsel oldu :D mis gibinde koktu bi benin pijalar kaldı bu akşamda onları halledip valizimi hazırlıycam :D her an sancım tutcakmış gibi tetikte olmalıyızz

nazoo ağırdan alıyoo yavaş yavaşş yapacak o bebeleri dimi nazom o birileri çok biliyo a.b gıcık suratlı karııı :hihh:

yok kuzumm allahın izniyle bi de bunu sağ salim dünyaya getirebilirsem ne mutlu bana.allah isteyipte olmayanlara versin...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
amin canım. oğlu da kendisi gibi hızlıysa azo açılışı yapacak. gerisi patır patır dökülecek... işin garibi ben şimdi dr'un dediği ultrason ölçüsüne göre mi hareket edecem bilemiyorum. eğer öyleyse bugün 36 haftama girdim. çünkü 35+6 demişti p.tesi. eğer öyleyse 4 haftam kaldı ki sezoş derse bana 2 hafta sonra doğurmam gerekıyor :) ahahahahhahaa. kafam basmadı hiç bu işi benim.

anne işte. kesin bulmuştur bi açık :))

Yok kız Gökçem açılışı little yapar bence..Onun bebe 37 gözüküyor maşallah :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tişört ne kadar güzelmiş, eğer doğuma az kalmasa alırdım :)

adsız.JPG

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Paketi hazırladım be anam şekersiz idare edicen artıkın :D
olmaz idare edemem o kokoş şekerinide istiyorum banane banane :( göndermessen ağlarımmmmm :aglayan:
banada nedense öle geliyor hatta korkutmak gibi olmasın rüyamda litte bize haber veriyodu sancılarım arttı doğuma gidsiyorum die arkasındanda babuş telaş yapmış yalancı sancıları tutmuştu :acep: (dün teleş oldu ya bacım heralde bilinçaltı)
Çok sevindim babuş rahatlamana, gözünaydın canım..

O zaman bugün gönderme, belki göndereceğin kişi şekere çok sevinecekti ne biliyon :D

Hoşbulguk yavrum günaydın

Yok ben onu biliyom şekersiz idare edemez..Sen geç yolla ama şekersiz yollama :D
günaydınnn azommmmm mucuxxxxxxxxxx idare edemem tabeee banane şeker istiyom benn mızıkçılık yokk
benim hediye hala hazırlanıyomuş... kesin ya kesin yılbaşı geçer elime öyle ulaşır kesinn.
evet gökçem ama sana dedim ay başını geçsin öle göndercem şekerimle beraber tamam didiydin ya ne mızıkçısın yaaaa sabırsız selami azcık bekle geç olsun ama süprizlerle dolsun demii?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar iremin bi sorusuna aklım basmadı sabah sabah.sunu bi çözermisiniz.
aşağıdaki cuvallar kamyona yüklenecektir.kamyonetimiz en fazla 450 kg yük taşıyabildiğine göre kamyonette kaç kg fazla yük olur? cuvallar 130 kg,125 kg,137 kg,109 kg,
soru bu bi anlatıverin su cahil kadına yoksa irem benle dalga gececek

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Oha ama yaaaa, uyuz limango seni burdan kınıyorum!
Ayın 13ünde verdiğim trençkot siparişi ayın 21i itibari ile depo aşamasında, yuh ki yuh yani..:sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar