2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Tek kullanımlık don babuş.
Alsak mı almasak mı.

tek kullanımlık şeyleri sevmem. stilim bu babuş. kaliteli ve kullanışlı şeyleri severim. (agahaghaha havama gel) hele otellerde olan kağıt terliklere gıcığım var. güya duştan sonra ıslaklığı emiyo he. direk motoru bozup cırcır olma sebebi o terlikler.

Konuyu toplam 52 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 44 misafir)

benmi yanlıs gorüyorum yoksa cidden 44 misafirimiz mi var? :sok:durbun::durbun:

pikem naif sultan'ımmmm öptüm: mesajına burdan cevap veremıyorum eve gıdınce verecem...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
tek kullanımlık şeyleri sevmem. stilim bu babuş. kaliteli ve kullanışlı şeyleri severim. (agahaghaha havama gel) hele otellerde olan kağıt terliklere gıcığım var. güya duştan sonra ıslaklığı emiyo he. direk motoru bozup cırcır olma sebebi o terlikler.

pikem naif sultan'ımmmm öptüm: mesajına burdan cevap veremıyorum eve gıdınce verecem...

eheheheeeeeeeee dadlum kıymetlum.. aşşadaki yazıyı başkası yazdı ben diiil.......... ımmm pike yazdı, yaramas patili..:lilav::lilav::eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
1.sen kuytuyu bırak da emzirirken falan bebeği sever gibi yap.. ama gözünü memden ayırma:Dzaten doğum yapanlarda utanma kalmadığı için sen istersen de gösterir sana.. ama sen utanırsın kesin o ayrı..
2. bebekten sonra 40 gün kalacak az gibi dimi ya..walla ben bebekle yalnız kalmaya korkarım:ayk: ona versem çoruma mı götürse:D

1. Görev kutsal calmiş.Utanma yok,öğrenmemiz lazım bu memiş rengi meselesini.Ama bence emzirdiğin sürece renk koyu kalıyodur.
emzirmeyi bırakmış bi anneden almak lazım o bilgiyi :D

2. Benim annem de bebekten sonra 40 gün filan kalıcak.Burda mevlütünü yaptıktan sonra bi de Eskişehirde yapıcaz inşallah.Diyo ki ben 1 hafta önce gider bi temizlik filan yaparım bebekle olmaz o iş, siz arkadan gelin.
Ben de korkuyorum bakabilir miyim acaba kendim diye :ayk:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
1. Görev kutsal calmiş.Utanma yok,öğrenmemiz lazım bu memiş rengi meselesini.Ama bence emzirdiğin sürece renk koyu kalıyodur.
emzirmeyi bırakmış bi anneden almak lazım o bilgiyi :D

2. Benim annem de bebekten sonra 40 gün filan kalıcak.Burda mevlütünü yaptıktan sonra bi de Eskişehirde yapıcaz inşallah.Diyo ki ben 1 hafta önce gider bi temizlik filan yaparım bebekle olmaz o iş, siz arkadan gelin.
Ben de korkuyorum bakabilir miyim acaba kendim diye :ayk:

çok küçükler ya nasıl giydirilir nasıl emzirilir ay ne bileyim..umarım annelik olayımla tarihe geçmem..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İşte ben de sevmiyorum o terlikleri.
Bi kere ayağını içine sokması bi dert, illa akrobatik hareketler yapıcan. Hadi ayağını soktun, sonra ayağında tutması başka bi dert.Cıks...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kız nazo 1591'e bak 1591'e.
Günaydın dedim ben sana :hihh:
irem tepemdeydi babuş görmedim pardone:heyo: saçımı ne yana ayırsak ne renk hırka giysek off off allahtan kursun servisi geldii..
Tek kullanımlık don mu?
Hiç görmedim daha önce.
Ama onlardan bana çok lazım, bu ara biraz çişliyim.

tek kullanımlık don nasıl oliyiiii hemşom:)

tek kullanımlık don kızlar valla bende ilk defa kullanıcam cok öle ahım sahım bişey değil ama doğumdan sonra pedi değiştirirken cıkart at yani.hastanede oldukça işe yarar gibi geldi bana.bulaştı,cıktı cıkmadı derdi yok atıver gitsin oh mis.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sen beni begenüyör müsün? kac saman gecti bi sarılmadın bacına............... :mendil::mendil:

beğenmez olur muyum ? canımsın...

tuğbişim yok bugünde allah allah o nerdeyki?

dünde mi yoktu? :( bi de aslım o asya yazan keçeleri sen mi yaptın netten falan mı?

bi de colmdown; memişlerim gayet normal eski sütyenlerimle gezıyorum hala. da uçları ok ok ve koyulaşma bende de var. açık bi kahve bazen daha da koyulaşıyor.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne oldu canparem de bana hele

sana anlattım ya sabah o iş. :(( ultrasonu mu baz alacam sat'ı mı? babuş bilir du sorayım.

Noldu kız ben sordum dün niye yoktun diye ama görmedin.

Valla bi yerini bozmasak bari :D

görmedim bebişim pardon. ya dün kontrolüm vardı herzamanki gibi kan yine eksik ve idrarda iltihap var. onları takmıyom ama ultrasonda bebeğin ölçümleri 35+6 çıktı. halbukisi ben bugun 34 haftama girdim... bebek değil doğuştan liseli bu çocuk ya :( çok korkuyorum bi anamoli olacak diye :( olabilir mi. doktora da soramadım unuttum soracaklarımı hep.

bi de nst'de düzensiz sancılarım çıktı.

hangisini baz alacağım ben? sat mı ultrason mu?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
beğenmez olur muyum ? canımsın...

dünde mi yoktu? :( bi de aslım o asya yazan keçeleri sen mi yaptın netten falan mı?

bi de colmdown; memişlerim gayet normal eski sütyenlerimle gezıyorum hala. da uçları ok ok ve koyulaşma bende de var. açık bi kahve bazen daha da koyulaşıyor.

saol cnm demek benimkilerle aynı formatta..bende eski sutyenlerimi kullanıyorum .. önceden söylemesi ayıp içinde boşluk vardı şimdi azcık taşıyorlar:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın minnoşlar...Enkaz gibiyim her yanım ağrıyor bugün çok konuşamayabilirim :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sana anlattım ya sabah o iş. :(( ultrasonu mu baz alacam sat'ı mı? babuş bilir du sorayım.

görmedim bebişim pardon. ya dün kontrolüm vardı herzamanki gibi kan yine eksik ve idrarda iltihap var. onları takmıyom ama ultrasonda bebeğin ölçümleri 35+6 çıktı. halbukisi ben bugun 34 haftama girdim... bebek değil doğuştan liseli bu çocuk ya :( çok korkuyorum bi anamoli olacak diye :( olabilir mi. doktora da soramadım unuttum soracaklarımı hep.

bi de nst'de düzensiz sancılarım çıktı.

hangisini baz alacağım ben? sat mı ultrason mu?

Benimde idrarda iltihap var, az bişe kansızlıkta çıktı..
Ayrıca 34+1 olmama rağmen bebişim ultrasonda 35+1 çıkıyor..Yanisi 1 hafta ileride..Neden bu kadar taktın ki? Bir hafta erken gelebilir tek anamolisi bu yani :D Sıkma canını.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar