bu çok gerekli mi tanselim..ben bimden ucuza yüksek belli kilot almıştım.. popoma tam oldu.. fiyatı da uygun o olmaz mı..
Olmaz illa kullanıp atman lazım.Klozete atınca suda eriyenlerden almak şartmış :dill: Ben öyle duydum
bu çok gerekli mi tanselim..ben bimden ucuza yüksek belli kilot almıştım.. popoma tam oldu.. fiyatı da uygun o olmaz mı..
Valla alınabilir tanselcim.Ben normal çamaşır koydum 5-6 tane ama bunlardan da koyabilirim, olabilir yani.
Olmaz illa kullanıp atman lazım.Klozete atınca suda eriyenlerden almak şartmış :dill: Ben öyle duydum
Bende normal çamaşır hazırlamıştım, ama bunlar kullanışlıysa süper olur. Fiyatı 4 YTL içinde 5 adet varmış.
Acaba ağda için kuaföre gittiğimde tek kullanımlık iç çamaşırı veriyorlar ondanmı. Eğer öyleyese uyduruk bişey..
NAZOCUM sen almışsın bize bilgi verirmiisn?
1. Bende kararma oldu.Öyle çok koyu değil ama normaline göre karardı epeyce ve o halka kısımları genişledi.
Çocukken akrabalarımızı görürdüm bebeklerini emzirirlerken ayyyy ne çirkin memişleri var derdim, aynı o çirkin memişliler gibi oldum :sinifsinif:
2. Kayınvalidenle arandaki diyaloga da bağlı biraz.Eğer anlaşabiliyorsan sana faydası olur bence.Benim annem geldi izne çıkmamdan 3 hafta önce...Ama bana sorsan iznimle birlikte gelse de olurdu.Gerçi inanılmaz rahatlık bana sağolsun, dün gittim sofrayı kurmuş bekliyodu.Ama evde sıkılıyo diye aklım devamlı onda...
Tek kullanımlık diş firçası ve macunuda var bu sitede.. Süper olur hastaneden eve kirli şeyler gelmez..Hatta terlikte var..
hanım hanım ben mikrobiyal açıdan düşündüm.. ne dalga geçiyon.. ilk kez hamile oluyrm napaayımOlmaz illa kullanıp atman lazım.Klozete atınca suda eriyenlerden almak şartmış :dill: Ben öyle duydum
1. yakın zamanda o akrabalarından memişini gördüğün oldu mu.. son durum ne
2.kayınvalidem iyi biri bütün işlerimi yemeğimi yapar ama ben de eşimle evde rahat olamayız diye pek erken gelsin istemiyorum.. gözümün içine bakıyor onu çağırayım diye.. bi telefonla kapımda anlayacağın...
evet konu ne... hemen dalayım olaya.
evet konu ne... hemen dalayım olaya.
Günaydın Bacılarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız, herkesi öpüyorum...
buguntemizlik var evde, cok konusmadan kenardan kenardan bakarım size şekerler..............................
hanım hanım ben mikrobiyal açıdan düşündüm.. ne dalga geçiyon.. ilk kez hamile oluyrm napaayım
Konuyu toplam 52 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 44 misafir)
benmi yanlıs gorüyorum yoksa cidden 44 misafirimiz mi var? :sok
1.Yakın zamanda memiş görmedimAma doğum yapan bi arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum, kuytuda kıstırmaya çalışırım
2.Eğer bi telefonla kapındaysa, bence bekleyebildiğin kadar bekle.Zaten bebiş doğunca da herhalde bir süre yalnız bırakmaz.Epey birliktesiniz yani bu gidişle
rüyamda doğum başlamıştı.
dr. acil sezoş diyodu. daha vaktim var benim, bebeğimin kıyafetlerini de yıkamadım, şimdi yıkasam 2 saate kurumazlar diye ağlıyodum :acep::acep:
saol balım.... minnoş diyesim geldi sana, gel bi sarılayım kıs...Günaydın canım.Kolay gelsin
44 yine iyi ben 70 gördüm