2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Valla alınabilir tanselcim.Ben normal çamaşır koydum 5-6 tane ama bunlardan da koyabilirim, olabilir yani.

Bende normal çamaşır hazırlamıştım, ama bunlar kullanışlıysa süper olur. Fiyatı 4 YTL içinde 5 adet varmış.
Acaba ağda için kuaföre gittiğimde tek kullanımlık iç çamaşırı veriyorlar ondanmı. Eğer öyleyese uyduruk bişey..

NAZOCUM sen almışsın bize bilgi verirmiisn?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende normal çamaşır hazırlamıştım, ama bunlar kullanışlıysa süper olur. Fiyatı 4 YTL içinde 5 adet varmış.
Acaba ağda için kuaföre gittiğimde tek kullanımlık iç çamaşırı veriyorlar ondanmı. Eğer öyleyese uyduruk bişey..

NAZOCUM sen almışsın bize bilgi verirmiisn?

Ben tahmin ettim bunların nasıl bişi olduğunu.
Bence uyduruktur.Otellerdeki tek kullanımlık terliklerin kumaşından.Rahat da edemez insan.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
1. Bende kararma oldu.Öyle çok koyu değil ama normaline göre karardı epeyce ve o halka kısımları genişledi.
Çocukken akrabalarımızı görürdüm bebeklerini emzirirlerken ayyyy ne çirkin memişleri var derdim, aynı o çirkin memişliler gibi oldum :sinifsinif:

2. Kayınvalidenle arandaki diyaloga da bağlı biraz.Eğer anlaşabiliyorsan sana faydası olur bence.Benim annem geldi izne çıkmamdan 3 hafta önce...Ama bana sorsan iznimle birlikte gelse de olurdu.Gerçi inanılmaz rahatlık bana sağolsun, dün gittim sofrayı kurmuş bekliyodu.Ama evde sıkılıyo diye aklım devamlı onda...

1. yakın zamanda o akrabalarından memişini gördüğün oldu mu.. son durum ne:D
2.kayınvalidem iyi biri bütün işlerimi yemeğimi yapar ama ben de eşimle evde rahat olamayız diye pek erken gelsin istemiyorum.. gözümün içine bakıyor onu çağırayım diye.. bi telefonla kapımda anlayacağın...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tek kullanımlık diş firçası ve macunuda var bu sitede.. Süper olur hastaneden eve kirli şeyler gelmez..Hatta terlikte var..

ben o terlikleri hiç sevmiyorum.doktorumda da veriyorlar onlardan...bi türlü giymeyi ve ayağımda tutmayı beceremiyorum :D
ama hastaneden geri bişi getirmemek de güzel fikir.
çok tiksiniyorum ben hastane ortamından zaten.
eğer yatarsam, hayatımda ilk kez hastanede yatmış olucam...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:huhuu: Günaydın Bacılarrrrrrrrrrrrrr :utan:

nasılsınız, herkesi öpüyorum...
buguntemizlik var evde, cok konusmadan kenardan kenardan bakarım size şekerler..............................:durbun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
1. yakın zamanda o akrabalarından memişini gördüğün oldu mu.. son durum ne:D
2.kayınvalidem iyi biri bütün işlerimi yemeğimi yapar ama ben de eşimle evde rahat olamayız diye pek erken gelsin istemiyorum.. gözümün içine bakıyor onu çağırayım diye.. bi telefonla kapımda anlayacağın...

1.Yakın zamanda memiş görmedim :) Ama doğum yapan bi arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum, kuytuda kıstırmaya çalışırım :D

2.Eğer bi telefonla kapındaysa, bence bekleyebildiğin kadar bekle.Zaten bebiş doğunca da herhalde bir süre yalnız bırakmaz.Epey birliktesiniz yani bu gidişle :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
evet konu ne... hemen dalayım olaya.

benim olayım şu gökçem ..kayınvalidemi erken mi çağırsam doğuma yakın mı çağırsam diyorum..zira çok ağırlasırım herseye yetişemem diye korkuyrm..
bi de memişlerim afrikalıların ki gibi kara bişey oldu doğumdan sonra açılır mı rengi.. senin ki nasıl..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Konuyu toplam 52 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 44 misafir)

benmi yanlıs gorüyorum yoksa cidden 44 misafirimiz mi var? :sok:durbun::durbun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:huhuu: Günaydın Bacılarrrrrrrrrrrrrr :utan:

nasılsınız, herkesi öpüyorum...
buguntemizlik var evde, cok konusmadan kenardan kenardan bakarım size şekerler..............................:durbun:

Günaydın canım.Kolay gelsin :)

hanım hanım ben mikrobiyal açıdan düşündüm.. ne dalga geçiyon.. ilk kez hamile oluyrm napaayım

Sen kullan sonra da hastanenin tıbbi atık çöpüne at.
Nası fikir?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
rüyamda doğum başlamıştı.

dr. acil sezoş diyodu. daha vaktim var benim, bebeğimin kıyafetlerini de yıkamadım, şimdi yıkasam 2 saate kurumazlar diye ağlıyodum :acep::acep:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
1.Yakın zamanda memiş görmedim :) Ama doğum yapan bi arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum, kuytuda kıstırmaya çalışırım :D

2.Eğer bi telefonla kapındaysa, bence bekleyebildiğin kadar bekle.Zaten bebiş doğunca da herhalde bir süre yalnız bırakmaz.Epey birliktesiniz yani bu gidişle :D

1.sen kuytuyu bırak da emzirirken falan bebeği sever gibi yap.. ama gözünü memden ayırma:Dzaten doğum yapanlarda utanma kalmadığı için sen istersen de gösterir sana.. ama sen utanırsın kesin o ayrı..
2. bebekten sonra 40 gün kalacak az gibi dimi ya..walla ben bebekle yalnız kalmaya korkarım:ayk: ona versem çoruma mı götürse:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar