2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ne kadar bu hamile takımı..
Ben almıştım kumaşı çok güzel, çok kullanışlı.

99.00TL'den 59.50 TL'ye inmiş görünüyor canım.
Ben de beğendim, rengi, modeli hoşuma gitti.
Pijamalarımı almış olmasaydım bunu alırdım....

az gazla ne hale geldin be biloşum:Dinsanoğlunun geldiği duruma bak..

Ya dimi, 2-3 cümle daha kursan,kendi şirketimi bile kurarım gibi geldi şimdi :uyku:

basamak mı:sokben de bazen iki tümsek oluyor biri totosu desem diğerine anlam veremedim ya.. kızım içerde yılan dansı mı yapor acep

Totosunu havaya dikiyodur belki -gozluk

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dün kendime tek kullanımlık donlardan aldım hastane için ama cok sevdim be herkese göre olsa kacaya,bebeye ohh camasır falan yıkamasam ben:evet:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın aslıcan mucukss..tikkat et kendine hasta olma...
bblau hanım siz nieye bana günaydın demiyosunuz bakim ayran içtik ayrı mı düştük :huhuu:
günaydın hemşom:)bendende sanaaaa mucksss
Günaydın aslı...
Ben de geceleri çok terlemeye ve bunalmaya başladım ki, evimiz de öyle çok sıcak değil yani..
Çok da terlemem normalde...
Neden bilmiyorum valla.

günaydın bluş..evet yaa bizim evde aşırı sıcak olmaz ama nedendir bilmiyorum terlemişim gerçi bi kaç kez daha olmuştu..sen naptın bakalım nasılsın?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bak bu hiç aklıma gelmemişti daha güzel olar tabii:D

cümleten günaydınnnn :heyo:

Günaydınnnnk

günaydın hemşom:)bendende sanaaaa mucksss

günaydın bluş..evet yaa bizim evde aşırı sıcak olmaz ama nedendir bilmiyorum terlemişim gerçi bi kaç kez daha olmuştu..sen naptın bakalım nasılsın?

Valla bişi yapmadım aslıcım.Geldik yine kürkçü dükkanına.
Her sabah acaba raporu bozsam mı diye düşünüyorum.
Çalışma isteği sıfırlandı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydınnnnk

Valla bişi yapmadım aslıcım.Geldik yine kürkçü dükkanına.
Her sabah acaba raporu bozsam mı diye düşünüyorum.
Çalışma isteği sıfırlandı.

3 haftan kalmadımı canım raporunun bitmesine bişey kalmadı az daha dişini sık kuşum yaa sonrasını bebişinle geçirmek daha iyi gelecek hepimize..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
3 haftan kalmadımı canım raporunun bitmesine bişey kalmadı az daha dişini sık kuşum yaa sonrasını bebişinle geçirmek daha iyi gelecek hepimize..

5 haftanın 2 haftasını çalıştım canım işte şu an 3. haftayı çalışıyorum.1 günü de bitti, onu da kar ettim :D
Bi gayret geliyorum valla, sırf daha sonra bebekle daha fazla zamanım olsun diye...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
5 haftanın 2 haftasını çalıştım canım işte şu an 3. haftayı çalışıyorum.1 günü de bitti, onu da kar ettim :D
Bi gayret geliyorum valla, sırf daha sonra bebekle daha fazla zamanım olsun diye...

Vallahi bende gün sayar oldum, yoruldum hamilelikten..
Sanki uzun yıllardır hamileyim:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Vallahi bende gün sayar oldum, yoruldum hamilelikten..
Sanki uzun yıllardır hamileyim:)

Aynen ben de yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum...
Dün annem birşey verdi şunu kaloriferin üstüne koyar mısın diye.Kalorifer de tam arkamda, hatta sırtımda,yapışığız resmen.
Bi türlü yerimden kalkmadan dönüp de kaloriferin üstüne koyamadım.Birkaç hamle yaptım olmadı, en sonunda yerimden kalktım
Tam bir hipopotam gibiyim :böö:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tek kullanımlık kilot nette çok ucuza buldum kullanışlımıdır acep alıyım diyorum..
pr_01_4_min.jpg

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar bişey sorcam daha doğrusu 2 şey..
1.şu göğüs ucu kararması herkeste oldu mu ya.. benimki çikolata rengi(bitter değil sütlüsü:D) resmen..bi de eski rengine dönüyr mu
2.kayınvaliden doğuma 1 hafta kala yanıma gelecek.. ama ben 14. ünde izne ayrılıorum onu erken mi çağırsam...,çok ağırlaşırım da ütü yemek falan yapamam diye korkuyrm..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bişey sorcam daha doğrusu 2 şey..
1.şu göğüs ucu kararması herkeste oldu mu ya.. benimki çikolata rengi(bitter değil sütlüsü:D) resmen..bi de eski rengine dönüyr mu
2.kayınvaliden doğuma 1 hafta kala yanıma gelecek.. ama ben 14. ünde izne ayrılıorum onu erken mi çağırsam...,çok ağırlaşırım da ütü yemek falan yapamam diye korkuyrm..

1. Bende kararma oldu.Öyle çok koyu değil ama normaline göre karardı epeyce ve o halka kısımları genişledi.
Çocukken akrabalarımızı görürdüm bebeklerini emzirirlerken ayyyy ne çirkin memişleri var derdim, aynı o çirkin memişliler gibi oldum :sinifsinif:

2. Kayınvalidenle arandaki diyaloga da bağlı biraz.Eğer anlaşabiliyorsan sana faydası olur bence.Benim annem geldi izne çıkmamdan 3 hafta önce...Ama bana sorsan iznimle birlikte gelse de olurdu.Gerçi inanılmaz rahatlık bana sağolsun, dün gittim sofrayı kurmuş bekliyodu.Ama evde sıkılıyo diye aklım devamlı onda...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar