2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
belki de bebek dönmüştür biloşum:utan:

Ama böyle tam kasık gibi de değil nasıl anlatsam böyle sezeryan çizgisi hizasında bi yerler gibi...
Dönmüş müdür acaba...Ama hareket sistemi değişmedi gibi, görcez bakalım kontrolde...

peki arkadaşın dr una sormuş mu? yani başka bişey dedi mi nedeni neymiş falan?

Canım arkadaşım doğum yaptı.
Son trimester zorluklarından bahsederken demişti bana, benim baskı çok oluyordu, yürüyemiyordum bile diye.Ordan hatırımda kalmış.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ama böyle tam kasık gibi de değil nasıl anlatsam böyle sezeryan çizgisi hizasında bi yerler gibi...
Dönmüş müdür acaba...Ama hareket sistemi değişmedi gibi, görcez bakalım kontrolde...

Son trimester zorluklarından bahsederken demişti bana, benim baskı çok oluyordu, yürüyemiyordum bile diye.Ordan hatırımda kalmış.

pekiiiiiiii, erken doğum olmadı di mi?????

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

hareketlerini sistematize mi ediyor ..waaw..anasının kızı..
walla ben hiç hareketlerinden anlamıyordum..
hep aynı gibiydi bana ama dönmüş haberimiz yok..en son doktor pozisyonunu tarif etti de azcık anladık nerden ne tekme yediğimi..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

lilacsım erken doğum belirtilerinin çok şartları varmış.. yani sadece baskıyla olmuyormuş..
bende doktora sordum kasılmam oluyor karnım geriliyor baskı falan var dedim..O okadar kolay değil dedi..
bisürü şey saydı da aklımda tutamadım:eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr kendinize ii bakın ben kaçar eve dideyim bu akşam 30dk önce paydos edeyim halsiz hissediyorum kendimi oğlumun çamaşırlarını yıkamıştım yemekten sonra onları ütülemeye başlayayım yavaşca :lilav:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacsım erken doğum belirtilerinin çok şartları varmış.. yani sadece baskıyla olmuyormuş..
bende doktora sordum kasılmam oluyor karnım geriliyor baskı falan var dedim..O okadar kolay değil dedi..
bisürü şey saydı da aklımda tutamadım:eek:ky:

hmmm, tam da lazım olanları aklında tutamamışsın yaf calmdown :hihh:

kızlarr kendinize ii bakın ben kaçar eve dideyim bu akşam 30dk önce paydos edeyim halsiz hissediyorum kendimi oğlumun çamaşırlarını yıkamıştım yemekten sonra onları ütülemeye başlayayım yavaşca :lilav:

iyi akşamlar, kolaylıklar :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın....

yok canım 38demiydi,39da mıydı doğum yaptığında...

hareketlerini sistematize mi ediyor ..waaw..anasının kızı..
walla ben hiç hareketlerinden anlamıyordum..
hep aynı gibiydi bana ama dönmüş haberimiz yok..en son doktor pozisyonunu tarif etti de azcık anladık nerden ne tekme yediğimi..

Tabi çok sistemli benim çocuğum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar