2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çatlak yaaa demekki yürümeye ihtiyacın varmış:D
işte bekleniyo son zamana kadar ama 43 haftalığı duymadım şahsen

heee zortmuş çaresi :kahkaha:

Geçici bi kasılma filandı o zaman, iyi hadi geçtiğine sevindim.

sağol canımm

sizin bu kuku ağrısı dediğiniz nedir kızlar? :acep: ben fazla ayakta durunca öyle bi baskı hissediyorum ki çıkıverecekmiş gibi geliyor, böyle bişey mi bahsettiğiniz acaba? ayaklarımı uzatıp oturunca hafifliyor ama geçmiyor tam.

canım iki kenar kemiği var ya otursan dan kalksan da yatsan da yürüsen de ağriyyy

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sizin bu kuku ağrısı dediğiniz nedir kızlar? :acep: ben fazla ayakta durunca öyle bi baskı hissediyorum ki çıkıverecekmiş gibi geliyor, böyle bişey mi bahsettiğiniz acaba? ayaklarımı uzatıp oturunca hafifliyor ama geçmiyor tam.

Benim geceleri oluyor gibi, sanki kasıklarda bi ağrı gibi, biraz kas ağrısı gibi...Ama böyle dayanılmaz değil...Ben pek bilmiyorum o yüzden...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kemik ağrısı yani.Benim daha etli kısımda bi ağrı gibi oluyo.
Yada ben mi öyle sanıyorum artık bilemiyom ki.

benim de sol bacak kemiğim yada ordaki kaslar sanırım gece dönerken kopacak gibi ağrıyor..
biyerde okumuştum ordaki kaslarda gevseme olduğu için ağrı olurmuş..gündüz de kukuya kayıyor ağrı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim de sol bacak kemiğim yada ordaki kaslar sanırım gece dönerken kopacak gibi ağrıyor..
biyerde okumuştum ordaki kaslarda gevseme olduğu için ağrı olurmuş..gündüz de kukuya kayıyor ağrı..

Gündüz kuku ağrımıyo benim...
Geceleri de az.Kasık ağrısı biraz böyle bacaklarımı çok açıp oturmuşum gibi...
Benim daha çok sırtım ve kaburgalarım ağrıyo...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canım iki kenar kemiği var ya otursan dan kalksan da yatsan da yürüsen de ağriyyy

Benim geceleri oluyor gibi, sanki kasıklarda bi ağrı gibi, biraz kas ağrısı gibi...Ama böyle dayanılmaz değil...Ben pek bilmiyorum o yüzden...

Kemik ağrısı yani.Benim daha etli kısımda bi ağrı gibi oluyo.
Yada ben mi öyle sanıyorum artık bilemiyom ki.

yok benim bunlar gibi değil, hani uzun zaman çişini tutarsın da o baskı yapar ya sana, ayakta duramazsın, öyle bişey benimki :acep::iyyyy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok benim bunlar gibi değil, hani uzun zaman çişini tutarsın da o baskı yapar ya sana, ayakta duramazsın, öyle bişey benimki :acep::iyyyy:

Bu baskı gibi ağrıyı arkadaşım da demişti bana ama benim pek öyle olmadı şimdiye kadar...Kasıklara tekmevari şeyler başladı ama daha önce yoktu.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Gündüz kuku ağrımıyo benim...
Geceleri de az.Kasık ağrısı biraz böyle bacaklarımı çok açıp oturmuşum gibi...
Benim daha çok sırtım ve kaburgalarım ağrıyo...

walla iyisin cnm masallah sana..ağrı çok zor bişey..
sükür namazı kılsan az kalır..
benim göğüsten aşağısı başlı başına bi dünya..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

lilacs ben seni anldım cnm..nasıl deme o dediğin de oluyor bana .. baskı gibi dimi.. kafayla oraya vuruyormuş dedi doktor..
çıkıcak zannedersin dedi..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Bu baskı gibi ağrıyı arkadaşım da demişti bana ama benim pek öyle olmadı şimdiye kadar...Kasıklara tekmevari şeyler başladı ama daha önce yoktu.

peki arkadaşın dr una sormuş mu? yani başka bişey dedi mi nedeni neymiş falan?

canım bu benim uzun yürüyünce oluyo sanki çıkcak sanıyom

işte benim de öyle, korkuyorum ben ya, zaten baş aşağı duruyor, dr a erken gelecek diye korkuyorum dedim, sorun yok dedi. ama gel gör ki ben öyle hissetmiyorum :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
peki arkadaşın dr una sormuş mu? yani başka bişey dedi mi nedeni neymiş falan?

işte benim de öyle, korkuyorum ben ya, zaten baş aşağı duruyor, dr a erken gelecek diye korkuyorum dedim, sorun yok dedi. ama gel gör ki ben öyle hissetmiyorum :(

cnm benimki de başaşağı ama ben korkmuyorum korkmalımıyım acaba

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar