2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
napayım kuzum, dışarı çıkamıyorum, evde de yaptığım birşey yok, geri bir yatmak kalıyor. bir de azcık ağrım ve ağırlığım var, ister istemez deviriyorum totoyu :eek:ys:

lidırım hepiciğinizin yerine yattım. no problem :eek:ky:
ohhh iyi yaptın ben ayakta uyuyorum oğlum hafta sonu çok acıkmış uyutmadı beni sabah 11 de kalktım ne güsel 2 ye kadar uyumayı hayal ederken....
Anam ters mi duruyor? Dönmemiş mi?
Önümüzdeki 2 hafta içinde dönebilir diye biliyorum ters ise.

azoo akşam yengemlerdeydik sancınızı bekleyin diyo 40+5 iken doktora gitmiş bebek hala ters imiş beklemişler sancısı gelsin die 41+3 olmuş sancılanmışş yengem önce ultrasonla bakmış doktor bebek dönmüş son gün yengem diyo gece acıyla beraber bi dönme hissettim diyo rabbim nasip ettimi ediyor zamanını beklemek lasım sancın geldimi tersse zaten sezeryana alcaklar ben her harukarda bekliycem sancımı normalda olsam sezeryanda heee gelmesse 42 haftaya kadar mecbur aldırcam bebeği

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
1-1,5 aydır filan ters Azoşum.Ters de değil de transverse duruş diyolar.Yan yatıyo.İnşallah döner.Ama hareketlerinden halen dönmediğini hissediyorum.
Böle bak:

Ekli dosyayı görüntüle 9908

Heee evet söylemiştin dimi hatırlıyorum bir an aklımdan çıkmış..Sanki tamamen ters olmasından iyi gibi hı? Sanki daha kolay dönermiş gibi..İnşallah döner de istediğin doğumu yaparsın babuşum.

ayyyyykkkkkk valla sizin yerinize ben panik yaptım 15 ocağa ne kaldıki kızzzz aboooooooooooooooooooo

:D:D dimi kız az kaldı...

1 dakka o nasıl oluyor..ben sizden gerideyim.. bana doktor bebek ters dönmüş ve sıkışmış artık daha dönemez dedi..siiznki nasıl hala dönebiliyr

Bazı bebeklerin doğum esnasında bile döndüklerini okudum ben.
İmkansız değil diye biliyorum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ohhh iyi yaptın ben ayakta uyuyorum oğlum hafta sonu çok acıkmış uyutmadı beni sabah 11 de kalktım ne güsel 2 ye kadar uyumayı hayal ederken....

azoo akşam yengemlerdeydik sancınızı bekleyin diyo 40+5 iken doktora gitmiş bebek hala ters imiş beklemişler sancısı gelsin die 41+3 olmuş sancılanmışş yengem önce ultrasonla bakmış doktor bebek dönmüş son gün yengem diyo gece acıyla beraber bi dönme hissettim diyo rabbim nasip ettimi ediyor zamanını beklemek lasım sancın geldimi tersse zaten sezeryana alcaklar ben her harukarda bekliycem sancımı normalda olsam sezeryanda heee gelmesse 42 haftaya kadar mecbur aldırcam bebeği

11 sabahmı oluyor peteğim valla iyiymiş:)ben 9da hortluyorum gene uyku yok bana haftasonuda olsa 11e kadar uyusam öpüp başıma koyarım valaaaa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Kız 42 haftaya kadar beklenirmi, delirme.. 40 hafta yeterli..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben çıkıyorum kızlar..azcık burdakilerle laflayım:)
öptüm sizi çok yarın görüşürüz kısmetse..,iyi akşamlar hepinize efemmmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ben daha 14-15 haftalıkken doktorumun bir telefon konuşmasına şahit olduk eşimle.Miyadına gelmiş bebeği bir bayanın, ama ters duruyormuş.Kadın da eşi de illa normal doğum istiyorlar.Özellikle eşi tutturmuş normal yapacaksın diye.
Komşuları demişler ki sancın gelirse bebek döner.
Termde bebeği hala bekletmek istiyor kadın.
En sonunda doktorum sesini yükseltti "Yarın nst'ye giriyorsun ve geliyorsun, eğer halen dönmemişse sezeryana randevu alıyoruz, değilse de ben artık sorumluluk almıyorum,kızım Allah sana normal doğum nasip etmemiş açıkça diyeyim sana bu inadın sürerse BEBEĞİNİ KAYBEDECEKSİN" diye.
Sonradan da bana açıkladı.Sancıyı başlatan rahim ağzına bebeğin kafasının yaptığı baskıymış.Ters bebekte sancı bekle, bebek döner bir hurafeymiş.Bebeği de büyük risk altına atıyormuş.
Yengene Allah yardım etmiş dönmüş bebeği, Rabbim lütfetmiş, ama ben riske etmezdim doğrusu illa normal doğurcam diye.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Bazı doktorlar 42ye kadar beklemiyor sanırım..Ya 42de çok sıkıcı
:( Ama bi sorun oluşmazsa inşallah ben de beklicem bekleyebildiğim yere kadar...Ama 38de doğurcam ben ya 38+3 veya 38+4 demedi demeyin :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Heee evet söylemiştin dimi hatırlıyorum bir an aklımdan çıkmış..Sanki tamamen ters olmasından iyi gibi hı? Sanki daha kolay dönermiş gibi..İnşallah döner de istediğin doğumu yaparsın babuşum.

:D:D dimi kız az kaldı...

Bazı bebeklerin doğum esnasında bile döndüklerini okudum ben.
İmkansız değil diye biliyorum.
öyleyse benimki de düze döner mi acep ..gerçi yavrum sıkışmış daha dönmez dedi doktor teyzesi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben çıkıyorum kızlar..azcık burdakilerle laflayım:)
öptüm sizi çok yarın görüşürüz kısmetse..,iyi akşamlar hepinize efemmmm

görüşürüz canım, iyi akşamlar.

Benim koca kafalı oğlumda tam türk kafası.
EE birazda kiloca irimi olcak bilmem..
Ayyy aslında normal doğum yapmayı çok isterim ya..

Ben de isterim kesinlikle, ama eğer dönmezse müsaade etmeyecek gibi…

benimki biraz farklı versiyonu..
şakasını yapıyorum gülüyorum ama erken doğum korkumla bebeğe bişey oldu panik durumum yok oldu..doktorumun rahtlığının da payı büyük tabe..

Benim erken doğum korkum hiç olmadı zaten. Bebeğe bişey mi oldu korkusunu da zamanla attım galiba…
Bi ara hareket etmedi doktora koş modundaydım. Bi ara şekerim yükseldi suyum azalmasın diye korkuyordum, ama doktorum rahatlattı sanırım beni de…

Kız 42 haftaya kadar beklenirmi, delirme.. 40 hafta yeterli..

Benim doktorum suyun iyiyse, nst’de sorun yoksa 41.i bekleriz anca dedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar