Herşey uygunsa vazgeçmemek en güzeli babuş...Sen de vazgeçme, normal doğuralım hepimiz
Valla bebik biraz ters gibin ama
Herşey uygunsa vazgeçmemek en güzeli babuş...Sen de vazgeçme, normal doğuralım hepimiz
yata yata oğlanıda tosuncuk yaptın datlum
Valla bebik biraz ters gibin ama
Ay ne diyorsun 34ten sonra mıŞu an hemen tetik oluyorum ben..
Ben 36. haftadan sonra tetikte olcaktım ama senin için 1-2 haftanın lafı olmaz![]()
Vay beaaa babuş takdir ettim seni..Bana da güç veriyon devam devam
Bu akşam yine hedaye bakmaya gidicem..
Hem bana yürüyüş olur..Ay canım salep çekiyor ya bol tarçınlı.
bu gerçekten sen misin biloş..yoksa içine başkasının ruhu mu girdi..
hee kız 34 ten sonra allah korusun erken doğum olsada çoğu bebek küveze girmeden atlatabiliyormuş bacım ondan 34 dedim aman senimi panik ettim şindikte tühhhhky:
Yok kız üsülme ben 15 Ocak'a kadar doğurmıcam, ama sonrası için söz veremem
1-1,5 aydır filan ters Azoşum.Ters de değil de transverse duruş diyolar.Yan yatıyo.İnşallah döner.Ama hareketlerinden halen dönmediğini hissediyorum.
Böle bak:
Ekli dosyayı görüntüle 9908
war ya biloş anlatınca kendimi düşündüm..
son günlerde ben de de umarsız bi hava var..
alt kısmımda onca olay oluyor umrumda değil... kasılmalar tekmeler gerilmeler ishaller..tınnn tınnnky:
ky:
Anam ters mi duruyor? Dönmemiş mi?
Önümüzdeki 2 hafta içinde dönebilir diye biliyorum ters ise.
napayım kuzum, dışarı çıkamıyorum, evde de yaptığım birşey yok, geri bir yatmak kalıyor. bir de azcık ağrım ve ağırlığım var, ister istemez deviriyorum totoyuys:
lidırım hepiciğinizin yerine yattım. no problemky:
aaaaaaaaaaa bir kuku gördüm sankiiiii:deli:
1-1,5 aydır filan ters Azoşum.Ters de değil de transverse duruş diyolar.Yan yatıyo.İnşallah döner.Ama hareketlerinden halen dönmediğini hissediyorum.
Böle bak:
Ekli dosyayı görüntüle 9908
1 dakka o nasıl oluyor..ben sizden gerideyim.. bana doktor bebek ters dönmüş ve sıkışmış artık daha dönemez dedi..siiznki nasıl hala dönebiliyr