2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr tickerı nasıl kopy liyozz imzaya anlatın bakemm.. cocumm ne kadann büyümüss göreyim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yapcak biseimde yok işinn kötüsüü.. meteoroloji ögleden sonra yagmur veriyor izmire.. acaba mpthercare e gidip bi baksam mıı didim emme ya yagmur yagarsa:utan: acımm ama kahvaltı hazırlayasım yok üseniyorum..:eek:ys:

tost filan bişiler yapıver 5 dkda şemsiyeni kap git mothercare'e bu arada sendin dimi %50 indirime gircek diyen ben ordan bi sepet beşik beğendim 100tl ayağı 179tl sepetiydi yani toplamda 279tl 100tl ye 20tlde hediye çeki veriyolardı son durum ne bi gidince bilgilendirirmisin beni? istanbul şubesinde de aynıdır fiyatlar demi? eğer %50 indirime girerse 140 tlye alcam bedavaya gelir bana müthiş olurr yanee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr tickerı nasıl kopy liyozz imzaya anlatın bakemm.. cocumm ne kadann büyümüss göreyim
imza düzenle bölümünden giriyosun linki msj yazılan hane varya orda resim ekle var manzara gibin duruyo sarı bak oraya ekleyeceksin kaydet diyceksin hepsi buu
başında ve sonunda [ımg] yazcak zaten

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azom bide sen anlatsana ecrine sanırım beceremedim anlatmayı daha kolay bir yolu varsa anlatırmısın?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tickerın başına
ekle bakem ecrincim..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar günaydın size bakmaya geldim bi. Bugün hediye alacağım şanslı kişiye alışveriş yapmak üzre dışarı çıkıcam :) :)

Bu arada dün ilk kez bir nebzede olsa rahat uyudum. Nasıl mı oldu bu? Yatmadan önce yoga yaptım. Evde bi cd vardı hiç bakmamıştım, onu açtım yapabildiğim hareketleri yapmaya çalıştım. Bi de papatya çayı içtim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bende işe yaradı. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar günaydın size bakmaya geldim bi. Bugün hediye alacağım şanslı kişiye alışveriş yapmak üzre dışarı çıkıcam :) :)

Bu arada dün ilk kez bir nebzede olsa rahat uyudum. Nasıl mı oldu bu? Yatmadan önce yoga yaptım. Evde bi cd vardı hiç bakmamıştım, onu açtım yapabildiğim hareketleri yapmaya çalıştım. Bi de papatya çayı içtim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bende işe yaradı. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum :)

Hoşgeldin canım ohhhh sefan olsun :D
Ben mide yanması yüzünden uyuyamıyorum, yoga yapsam da yanar sanırım..Bugün karbonatlı suyu denicem bakalım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şanslı kişiye hedeya hee maşallah bak bakalım papatya çayı ii gelir insana yaa gevşetir
Ben mide yanması yüzünden uyuyamıyorum, yoga yapsam da yanar sanırım..Bugün karbonatlı suyu denicem bakalım.

dene bakalım azo faydası olursa bende içicem az evvel uyumuşum ayakta kafam düşünce uyandım :eek:ys: çok fenaydı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hoşbulduk balııım... Yediklerinize dikkat etmenize rağmen mi yanıyor kızlar sizin mideler yaaaa? :(

şanslı kişiye hedeya hee maşallah bak bakalım papatya çayı ii gelir insana yaa gevşetir

dene bakalım azo faydası olursa bende içicem az evvel uyumuşum ayakta kafam düşünce uyandım :eek:ys: çok fenaydı

Evet evet papatya çayı mikemmmeeeel bişiiiiii, gebelikte bir zararı da yokmuş. Yatmadan önce için hepiniz 1 bardak :sila:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canlar yaa... Benim aklım kaç gündür Dunyam80 de... Ne yapıyor acaba o kızcağız duyan bilen var mı acaba? :acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
akşam msnde gördüm az konuştuk çıktı sonra iyi yani iyi olmaya çalıyo napsın ne kadar iyi olsun bilemiyorum kayınpederiyle hala konuşmuyolarmış öle idare ediyorum diyodu

:( Kayınpederiyle ne sorunu varmış ki? Yaaa işte aynı evin içinde başka ev olunca huzur ne yazık ki olmuyor... Çok üzüldüm çooook... :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:( Kayınpederiyle ne sorunu varmış ki? Yaaa işte aynı evin içinde başka ev olunca huzur ne yazık ki olmuyor... Çok üzüldüm çooook... :(

konuyu tam bilmiyorum ama adı yeliz 92 doğumlu daha küçücük yeni evli evliliğinden hemen sonra hamile haldı. eşini çok seviyo ailesine karşı gelerek evlenmiş ve zamanında kayınvalidesiyle yaşıycağını bile bile kabul etmiş.en büyük pişmanlığıda bu sonra kayınvalidesini kayınpederini geçtim görümcesi hemen hemen hergün onlarda kıza rahat huzur veren yok hamile haliyle hizmet etmeye çalışıyo? bide üstüne bi küçk yiğenlerini arada eşi getiriyomuş yatıya annesiz babasız 10 aylık bebek kız nerden dert yansız doktora gidemiyo sık sık eşinin sigortası yok bir kaç sene sıkıntı çekcekler otobüsleri filan var kredi ödüyolar devamlı beyide servis şoförlüğü yapıyo aslında yelizin eşiyle bi sorunu yok ama aileden dolayı hep ortalık karışıyo eşide kızın yanında pek durmayınca malum... üzücü hemde çok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar