yapcak biseimde yok işinn kötüsüü.. meteoroloji ögleden sonra yagmur veriyor izmire.. acaba mpthercare e gidip bi baksam mıı didim emme ya yagmur yagarsaacımm ama kahvaltı hazırlayasım yok üseniyorum..
ys:
imza düzenle bölümünden giriyosun linki msj yazılan hane varya orda resim ekle var manzara gibin duruyo sarı bak oraya ekleyeceksin kaydet diyceksin hepsi buukızlarr tickerı nasıl kopy liyozz imzaya anlatın bakemm.. cocumm ne kadann büyümüss göreyim
kızlarrr öperiz hepinizi biz antremana gidiyoruz.ordan da anneanneye kaçıcaz bugün.kendinize cok iyi bakın tostiklerede.kocaman öpüldünüz...
Kızlar günaydın size bakmaya geldim bi. Bugün hediye alacağım şanslı kişiye alışveriş yapmak üzre dışarı çıkıcam![]()
Bu arada dün ilk kez bir nebzede olsa rahat uyudum. Nasıl mı oldu bu? Yatmadan önce yoga yaptım. Evde bi cd vardı hiç bakmamıştım, onu açtım yapabildiğim hareketleri yapmaya çalıştım. Bi de papatya çayı içtim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bende işe yaradı. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum
şanslı kişiye hedeya hee maşallah bak bakalım papatya çayı ii gelir insana yaa gevşetirKızlar günaydın size bakmaya geldim bi. Bugün hediye alacağım şanslı kişiye alışveriş yapmak üzre dışarı çıkıcam![]()
Bu arada dün ilk kez bir nebzede olsa rahat uyudum. Nasıl mı oldu bu? Yatmadan önce yoga yaptım. Evde bi cd vardı hiç bakmamıştım, onu açtım yapabildiğim hareketleri yapmaya çalıştım. Bi de papatya çayı içtim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Bende işe yaradı. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum
Hoşgeldin canım ohhhh sefan olsun![]()
Ben mide yanması yüzünden uyuyamıyorum, yoga yapsam da yanar sanırım..Bugün karbonatlı suyu denicem bakalım.
Hoşgeldin canım ohhhh sefan olsun![]()
Ben mide yanması yüzünden uyuyamıyorum, yoga yapsam da yanar sanırım..Bugün karbonatlı suyu denicem bakalım.
şanslı kişiye hedeya hee maşallah bak bakalım papatya çayı ii gelir insana yaa gevşetir
dene bakalım azo faydası olursa bende içicem az evvel uyumuşum ayakta kafam düşünce uyandımys: çok fenaydı
Canlar yaa... Benim aklım kaç gündür Dunyam80 de... Ne yapıyor acaba o kızcağız duyan bilen var mı acaba? :acep:
akşam msnde gördüm az konuştuk çıktı sonra iyi yani iyi olmaya çalıyo napsın ne kadar iyi olsun bilemiyorum kayınpederiyle hala konuşmuyolarmış öle idare ediyorum diyodu
Kayınpederiyle ne sorunu varmış ki? Yaaa işte aynı evin içinde başka ev olunca huzur ne yazık ki olmuyor... Çok üzüldüm çooook...