iyidir gökçem kahvaltı yaptımda şimdi geldim söylümesi ayıp
aman kramplarla uğraşıyom yaaa.hayırdır bugün erkencisin kuşum yatsana
yatemeonnn ki
iyidir gökçem kahvaltı yaptımda şimdi geldim söylümesi ayıp
aman kramplarla uğraşıyom yaaa.hayırdır bugün erkencisin kuşum yatsana
aslım ihmal etme kalsiyumunu bebeğe bişey olmaz allah korusun lakin senden gider o kalsiyumlar.bebek ihtiyacı olanı anneden alıyor zaten.hem kramplarını ciddi azaltır magnezyum birde yüksek tansiyon riskini azaltıyor.
yatemeonnn kibelim sırtım feci ağrıyo yavruş. yatak battı kalktım.
onu o şekilde hayal edemiyorumm nazooo gelini hamişken gökçe nasıl bir tip olur?burcu yengeç canım o da kollu bacaklı belkim akrepler gibidir demii..
ohh sende dinlen işte.ellerine sağlık yapanında niye ayıp olsun anası yarın sende aden'ninkileri ütülersin gelinin hamişken...
yok gülüm bebekte değil ama sende sıkıntı yapıyo magnezyum eksikliği işte kramp çeklinde çıkıyo acısı kalsiyum eksikliğide bebeğin kemikleri için gerekli almassan onda bebeğe sıkıntı yaratabilir bak bende fazlaca var kalsiyum al benide kurtar bu dertten senelerdir çekiyorum katır gibi kemiklerim süt filan içemiyorum demirimi bile sömürüyo aşırı kansızlık doğuyo bu yüzdenkahvaltı yaptımda ancak geldim kuşum.ya ben magnezyumuda calsiyumuda ihmal ediyorum sık sık bu bebekte bir sıkıntı yaşatırmıki canım yaa bilgin varmı
o kesin varya deli delinin kokusunu alıyor.mıncırr iyice o da sana hasta olurdu kesin.su an görmenizi isterdim.odasında yatağın üstüne cıkmıs elinde oyuncak mikrofon.üstünde antreman kıyafeti var birazdan voleybola gidecek.tişörtün üstüne gece benim ortalığa cıkarttığım sütyeni geçirmişkulağında mp3 justin biber diye bi oğlanın sarkılarını avazı cıktığı kadar söylüyo...
kız ağlayarak kalktım yataktan adamda bu halde bi de ütü mü düşüneceksin diye kızdı...
evi terk etmedi yanisi. ahah
a
kalkıp ağrıyan yerlerime sıcak su tutasım var. az çıkayım da etrafı toplıyım bırazcık. onur'a bişeyler almaya çıkıcaz dışarı.
anam benim bebekler bitmiyo ki, bi yandan aden, bi yandan onur... öpüyorum sizi kızlar.
kalkıp ağrıyan yerlerime sıcak su tutasım var. az çıkayım da etrafı toplıyım bırazcık. onur'a bişeyler almaya çıkıcaz dışarı.
anam benim bebekler bitmiyo ki, bi yandan aden, bi yandan onur... öpüyorum sizi kızlar.
Günaydın kızlar..
Bebikommm gelmemiş nerdedir bu hatun nasıl ulaşıcaz?
Taktım iyice.
günaydın azocukkk bebişkomm arada bi giren biri devamkı burda yok zaten haberi ykmuydu cuma günü çekiliş olacağından
Günaydın kuşum, valla bu aralar çekiliş olacağını biliyordu, bi uğraması lazım..
Haftaya çarşambaya kadar gelmezse ona çıkan kişiyi, ona hediye alacak kişiye yazıcam, böylece açığımız kalmamış olacakAllahtan bu sabah kafam çalışiiii
hımm dediğin gibi girmesi lasımmm du bakalım bu arada
hiç öle bebikom gibi düşündüğün yöntemden bize karşılıklı çıkan oldu mu? bunu çok merak ediyorumm
8,5 yasında sanırım ben 8 diyorum o 8,5 diyo temmuz 2003 lü teyzesionu o şekilde hayal edemiyorumm nazooo gelini hamişken gökçe nasıl bir tip olur?
yok gülüm bebekte değil ama sende sıkıntı yapıyo magnezyum eksikliği işte kramp çeklinde çıkıyo acısı kalsiyum eksikliğide bebeğin kemikleri için gerekli almassan onda bebeğe sıkıntı yaratabilir bak bende fazlaca var kalsiyum al benide kurtar bu dertten senelerdir çekiyorum katır gibi kemiklerim süt filan içemiyorum demirimi bile sömürüyo aşırı kansızlık doğuyo bu yüzden
çok komik yaaa :kahkaha: çok zilli bi kızın var desene kaç yaşında nazooo civelek kız yirim onun suratını
Günaydın kızlar..
Bebikommm gelmemiş nerdedir bu hatun nasıl ulaşıcaz?
Taktım iyice.
8,5 yasında sanırım ben 8 diyorum o 8,5 diyo temmuz 2003 lü teyzesi
günaydın dünürüm..niye gelmediki acaba? sen yine bulmusun cözümü akıllı hatun.yoruldun dün sende ellerine sağlık.ama ben cok merak ediyom bee..
hımm iyiymiş muhteşem ayarlamışsın numaraları o samanYok kız kimse karşılıklı çıkmadıHerkesin aldığı kişi ve hediye gelecek kişiler ayrı.
bu arada sabahtan beri aklımda tuğbişş cok uyanık gördüm seni..sölimem kimseyee azoş beni yakar sonraa:sinir::sinir:
Sağol dünürüm
Merak edilmesi işin heyecanlı kısmı zatenMerakla hediyeyi bekliceksiniz kimden diye..Bak benim merakım yok bana kim alcak biliyom keşke bilmesem
hımm iyiymiş muhteşem ayarlamışsın numaraları o saman
8,5 yaşında maşallah tam abla olcak yaşta sanada epey yardımı olur
ben ve uyanıklık çok uzak kelimelerben biliyorum ama nazo sana ben çıktım hissediyorum bunu de bana deee evet de