2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslım ihmal etme kalsiyumunu bebeğe bişey olmaz allah korusun lakin senden gider o kalsiyumlar.bebek ihtiyacı olanı anneden alıyor zaten.hem kramplarını ciddi azaltır magnezyum birde yüksek tansiyon riskini azaltıyor.

ayy ne bileyim bacım yaaaa üşeniyom bazen unutuyom kalıyo öyle aklıma geldikçe alıyorum aslında düzenli alsam faydasını görüyorum ama:(
çocuğumda sıkıntı yaratmasında ben çekmeye razıyım..kurban olurum ireme yaaa kız sporla ilgilenmesi çok güzel bişey maşallah hem boyunu posunudu artırır hem sosyalleşir çok güzel

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
burcu yengeç canım o da kollu bacaklı belkim akrepler gibidir demii..

ohh sende dinlen işte.ellerine sağlık yapanında niye ayıp olsun anası yarın sende aden'ninkileri ütülersin gelinin hamişken...:utan:
onu o şekilde hayal edemiyorumm nazooo gelini hamişken gökçe nasıl bir tip olur? :utan:
kahvaltı yaptımda ancak geldim kuşum.ya ben magnezyumuda calsiyumuda ihmal ediyorum sık sık bu bebekte bir sıkıntı yaşatırmıki canım yaa bilgin varmı
yok gülüm bebekte değil ama sende sıkıntı yapıyo magnezyum eksikliği işte kramp çeklinde çıkıyo acısı kalsiyum eksikliğide bebeğin kemikleri için gerekli almassan onda bebeğe sıkıntı yaratabilir bak bende fazlaca var kalsiyum al benide kurtar bu dertten senelerdir çekiyorum katır gibi kemiklerim süt filan içemiyorum demirimi bile sömürüyo aşırı kansızlık doğuyo bu yüzden
o kesin varya deli delinin kokusunu alıyor.mıncırr iyice o da sana hasta olurdu kesin.su an görmenizi isterdim.odasında yatağın üstüne cıkmıs elinde oyuncak mikrofon.üstünde antreman kıyafeti var birazdan voleybola gidecek.tişörtün üstüne gece benim ortalığa cıkarttığım sütyeni geçirmiş :)kulağında mp3 justin biber diye bi oğlanın sarkılarını avazı cıktığı kadar söylüyo...

çok komik yaaa :kahkaha: çok zilli bi kızın var desene kaç yaşında nazooo civelek kız yirim onun suratını

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kalkıp ağrıyan yerlerime sıcak su tutasım var. az çıkayım da etrafı toplıyım bırazcık. onur'a bişeyler almaya çıkıcaz dışarı.

anam benim bebekler bitmiyo ki, bi yandan aden, bi yandan onur... öpüyorum sizi kızlar.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kalkıp ağrıyan yerlerime sıcak su tutasım var. az çıkayım da etrafı toplıyım bırazcık. onur'a bişeyler almaya çıkıcaz dışarı.

anam benim bebekler bitmiyo ki, bi yandan aden, bi yandan onur... öpüyorum sizi kızlar.

sıcak bir duş al çokta sıcak olup adeni hop hop hoplatmadan:)popişine sırtına falan tut iyice sıcak suyu..rahatlada öyle çık dışarı haaaa ve çok soğuğada maruz kalma hadi öptüm seni kuzu:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlar..
Bebikommm gelmemiş nerdedir bu hatun nasıl ulaşıcaz?
Taktım iyice.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azocukkk bebişkomm arada bi giren biri devamkı burda yok zaten haberi ykmuydu cuma günü çekiliş olacağından

Günaydın kuşum, valla bu aralar çekiliş olacağını biliyordu, bi uğraması lazım..
Haftaya çarşambaya kadar gelmezse ona çıkan kişiyi, ona hediye alacak kişiye yazıcam, böylece açığımız kalmamış olacak :D Allahtan bu sabah kafam çalışiiii :p

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kuşum, valla bu aralar çekiliş olacağını biliyordu, bi uğraması lazım..
Haftaya çarşambaya kadar gelmezse ona çıkan kişiyi, ona hediye alacak kişiye yazıcam, böylece açığımız kalmamış olacak :D Allahtan bu sabah kafam çalışiiii :p

hımm dediğin gibi girmesi lasımmm du bakalım bu arada
hiç öle bebikom gibi düşündüğün yöntemden bize karşılıklı çıkan oldu mu? bunu çok merak ediyorumm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımm dediğin gibi girmesi lasımmm du bakalım bu arada
hiç öle bebikom gibi düşündüğün yöntemden bize karşılıklı çıkan oldu mu? bunu çok merak ediyorumm

Yok kız kimse karşılıklı çıkmadı :D Herkesin aldığı kişi ve hediye gelecek kişiler ayrı.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
onu o şekilde hayal edemiyorumm nazooo gelini hamişken gökçe nasıl bir tip olur? :utan:

yok gülüm bebekte değil ama sende sıkıntı yapıyo magnezyum eksikliği işte kramp çeklinde çıkıyo acısı kalsiyum eksikliğide bebeğin kemikleri için gerekli almassan onda bebeğe sıkıntı yaratabilir bak bende fazlaca var kalsiyum al benide kurtar bu dertten senelerdir çekiyorum katır gibi kemiklerim süt filan içemiyorum demirimi bile sömürüyo aşırı kansızlık doğuyo bu yüzden

çok komik yaaa :kahkaha: çok zilli bi kızın var desene kaç yaşında nazooo civelek kız yirim onun suratını
8,5 yasında sanırım ben 8 diyorum o 8,5 diyo temmuz 2003 lü teyzesi :)
Günaydın kızlar..
Bebikommm gelmemiş nerdedir bu hatun nasıl ulaşıcaz?
Taktım iyice.

günaydın dünürüm..niye gelmediki acaba? sen yine bulmusun cözümü akıllı hatun.yoruldun dün sende ellerine sağlık.ama ben cok merak ediyom bee..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
8,5 yasında sanırım ben 8 diyorum o 8,5 diyo temmuz 2003 lü teyzesi :)

günaydın dünürüm..niye gelmediki acaba? sen yine bulmusun cözümü akıllı hatun.yoruldun dün sende ellerine sağlık.ama ben cok merak ediyom bee..

Sağol dünürüm
Merak edilmesi işin heyecanlı kısmı zaten :D Merakla hediyeyi bekliceksiniz kimden diye..Bak benim merakım yok bana kim alcak biliyom keşke bilmesem :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok kız kimse karşılıklı çıkmadı :D Herkesin aldığı kişi ve hediye gelecek kişiler ayrı.
hımm iyiymiş muhteşem ayarlamışsın numaraları o saman
bu arada sabahtan beri aklımda tuğbişş cok uyanık gördüm seni..:evet::evet:sölimem kimseyee azoş beni yakar sonraa:sinir::sinir:

8,5 yaşında maşallah tam abla olcak yaşta sanada epey yardımı olur
ben ve uyanıklık çok uzak kelimeler :D ben biliyorum ama nazo sana ben çıktım hissediyorum bunu de bana deee evet de :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Sağol dünürüm
Merak edilmesi işin heyecanlı kısmı zaten :D Merakla hediyeyi bekliceksiniz kimden diye..Bak benim merakım yok bana kim alcak biliyom keşke bilmesem :D

anaaa cok kıskandım şimdik herkesi biliyon hemde senn....ee ne zaman yollicaz yada yollamaya baslıcaz.içimden bi ses en erken ben ulastırıcam diyo du bakalım:evet: tanıdık kargocum var benimm hahahaha:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azooo neye kızıyo ben biliyorum o gün sordu burda napalım bilmek istermisiniz istemzmisiniz die herkes istemiyoruz dedi şimdi meraktalar ama azom yazık uğraştı herkese özelden msja ondan kızar haklı olarak :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar