2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ay canım 144 bile fazla bana şu ara :D Her ay bi çeyrek alıp kenara atmaya karar verdim..

evet bu ara böyle oldu hepimizinde cidden hayırlısı canım ozaman kısmet diyelim:)belki çook limitimiz olunda 99 tl ye düşer:)
ozaman alırız:D
altın fikri süper..bizde kıza hesap açtıracaz bu ay dün akşam konuştuk her ay oda bende para yatıralım diyoruz bakalım.şu haziranda alacağım tazminatıda eklerim biriksin kıza inşallah yoksa durdukça para batıyor banada onada:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet bu ara böyle oldu hepimizinde cidden hayırlısı canım ozaman kısmet diyelim:)belki çook limitimiz olunda 99 tl ye düşer:)
ozaman alırız:D
altın fikri süper..bizde kıza hesap açtıracaz bu ay dün akşam konuştuk her ay oda bende para yatıralım diyoruz bakalım.şu haziranda alacağım tazminatıda eklerim biriksin kıza inşallah yoksa durdukça para batıyor banada onada:D

Her ay çeyrek atmaya karar verdim emme bi baktım şimdi kız çeyrek 160tl. olmuş vışş be ben bıraktığımda 83tl.dı :D
O zamanlar altın almak lazımmış..
Neyse, artık bebek oluyor haklısın hesap açtırmakta güzel fikir..Ben toki evi peşinatı için çeyrek almak istiyorum,evde oğlana kalır alabilirsek..Artık evi olmayana kız vermiyolar malum :D
En iyisi biriktirmek valla şimdiki aklım keşke eskiden olsaydı..Verdim kıyafete, verdim dekorasyona elimde birikim kalmadı o sebepten :D
Şimdi akıllı davranayım anne gibi :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Her ay çeyrek atmaya karar verdim emme bi baktım şimdi kız çeyrek 160tl. olmuş vışş be ben bıraktığımda 83tl.dı :D
O zamanlar altın almak lazımmış..
Neyse, artık bebek oluyor haklısın hesap açtırmakta güzel fikir..Ben toki evi peşinatı için çeyrek almak istiyorum,evde oğlana kalır alabilirsek..Artık evi olmayana kız vermiyolar malum :D
En iyisi biriktirmek valla şimdiki aklım keşke eskiden olsaydı..Verdim kıyafete, verdim dekorasyona elimde birikim kalmadı o sebepten :D
Şimdi akıllı davranayım anne gibi :)

ahhh ahhhh hepimizin yaptığı hata o malesef ver çula çaputa para resmen sokağa atıyoruz bir nevi ama dayanamıyoruzda işte:D:D
evet bundan sonra bir anne gibi davranmak zorundayız mecburuz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne biliyim demek herkeste aynı şevksizlik oluyo c.tesi günleri:)gerçi bende evde olsam yatar dinlenirim evimi toplar sonrada alışverişe giderdim bende olmazdım sanırım anlıyorum onları:D
öle mi gezekçi seniii :D ben geldimm
afiyet-bal-kaymak ola:)
oldu oldu balda oldu kaymakta sağolasın bebişim yediklerim burnumdan geldi ne hikmetse
yok yaff ben evdeyimm iştee. kac gün alısverse gidebilirsin 1 hafta dolandımm nahaa evin ortasındayım
:D komedi yaaaa ben ev hanımı olsam kafayı ya temizlikle bozardım yada gezmeyle kocam gelirdi akşam yemek yok aş yok aneaam boşardı beni valla :D
Ben azcık yoğundum canım ondan çıktım, birazcıcıkta anime çizgi film indirdim akşam izlerük diye :D

Güle güle yevrim afiyet olsun.

hoşgeldin azoooo yidim yemeğimi anamla konuşurkene bi başladım ağlamaya 1,5 saattir ağlıyorum habiree sebep yok kafayımı yiyorum neeee içime darallar geldi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anam okey oynadım da geldimm.. gene kimse yok:sinir: allamm napimm ben catlıcam sıkıntıdann. param da yok fazla.. aslında bu kez bebeye de alasım yokk. kendime bişi almak istiyorum yaa. kıyafet alamam ,ayakkabı alamam(ayagım da büydü de:D).

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anam okey oynadım da geldimm.. gene kimse yok:sinir: allamm napimm ben catlıcam sıkıntıdann. param da yok fazla.. aslında bu kez bebeye de alasım yokk. kendime bişi almak istiyorum yaa. kıyafet alamam ,ayakkabı alamam(ayagım da büydü de:D).

aha aha bu şarkı benlikk aldatılmak kısmısı hariç beni simgeliyor ağlıyorummm yine yaaaa neyim var benm bilmediğim :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
puhahahaaa kızzz gülesimm geldi :D :kahkaha: öyle arada bi esme başım dönüyoooooooooooooooooo hasretini verme baharın yerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ölüm olda al başını .................................
elleri unutmayalım :kahkaha: ben bu adama anca koparımmm bayık herif BAYHAN

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
puhahahaaa kızzz gülesimm geldi :D :kahkaha: öyle arada bi esme başım dönüyoooooooooooooooooo hasretini verme baharın yerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ölüm olda al başını .................................
elleri unutmayalım :kahkaha: ben bu adama anca koparımmm bayık herif BAYHAN

hepimizz güldükk ama bi döneme damga vurdu bu adamm inkar edemeyiss:D gecen gün programda özlem tekinle düet yaptıı anamm uyumuu görmeliydinn. yazıkk be dedimm biri parlatsnn su cocugu.. ciköfteci olmuss:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar ne habersiniz ben çok yoruldum kocam az kalsın yerlerden toplayacaktı beni kendimi zor attım eve

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy kac sene oldu dinlemeyelii.. nerden cıkıyo bunlar benim karsıma yaff.. buna aglarım iste.. allah sehit annelerine sabır versin:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hepimizz güldükk ama bi döneme damga vurdu bu adamm inkar edemeyiss:D gecen gün programda özlem tekinle düet yaptıı anamm uyumuu görmeliydinn. yazıkk be dedimm biri parlatsnn su cocugu.. ciköfteci olmuss:D
valla güldürdün beni dünür inanki ağlarken gülme moduna geçtimm resmen aferin sana allah arazı olsun olsun ona layık ooo boşver bülent ersoy ablam gibi bakmadan dinliycen adamı
selam kızlar ne habersiniz ben çok yoruldum kocam az kalsın yerlerden toplayacaktı beni kendimi zor attım eve

biz iyiyizde bacım ne yaptın sen yaaa heee ne oldu kötü oldun allah korusun dikkat et kendine

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
valla güldürdün beni dünür inanki ağlarken gülme moduna geçtimm resmen aferin sana allah arazı olsun olsun ona layık ooo boşver bülent ersoy ablam gibi bakmadan dinliycen adamı

biz iyiyizde bacım ne yaptın sen yaaa heee ne oldu kötü oldun allah korusun dikkat et kendine

kızz büloya kimm baksınn:D bu arada ben bu safak sönmez e de cok piss asıktım hee bacak kadar boyumla:D tombul kelabbamm duymasınn:D

laylamm hosgeldinnnnn:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bunalım istiyosan bu adamların bu şarkısını tek geçerim
özgün elveda
emre aydın bu ara ihtiyacım var sana
grup ayna erhan güleryüzün söylediği tüm şarkılar
gökhan özenin bazı parçaları
tarkan incitanem .... püfff süper parçalar var bi de bir zaman ünlü bi sanatçı vardı
şahin die onun bi parçası vardı yeminliyiz die süperdi krocan bi çocuktu ama yağmurun altında güsel sölemişti şarkısını

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bebek odası baktıkk çok gezdik neyse sonunda aldık tubişim 20 gün sonra gelecek ama artık gezme faslını bitirmişiz onu anladım:)

ohhh laylam gözün aydın bitirdin bu işide şükür varmı aldığın mobilyanın resmi filan eklede bi görek değmiş yorgunluğuna bacım benimki a başı gelcekti sözde yalan olcak sankim bakalım doğuma kadar gelir inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar