Bunda benim de aklım kaldı ya
vallamı eğer öyleyse al limit aşkınlığın coşkunluğun yoksa bebiş
Bunda benim de aklım kaldı ya
vallamı eğer öyleyse al limit aşkınlığın coşkunluğun yoksa bebiş
Ay canım 144 bile fazla bana şu araHer ay bi çeyrek alıp kenara atmaya karar verdim..
evet bu ara böyle oldu hepimizinde cidden hayırlısı canım ozaman kısmet diyelimbelki çook limitimiz olunda 99 tl ye düşer
ozaman alırız
altın fikri süper..bizde kıza hesap açtıracaz bu ay dün akşam konuştuk her ay oda bende para yatıralım diyoruz bakalım.şu haziranda alacağım tazminatıda eklerim biriksin kıza inşallah yoksa durdukça para batıyor banada onada
Her ay çeyrek atmaya karar verdim emme bi baktım şimdi kız çeyrek 160tl. olmuş vışş be ben bıraktığımda 83tl.dı![]()
O zamanlar altın almak lazımmış..
Neyse, artık bebek oluyor haklısın hesap açtırmakta güzel fikir..Ben toki evi peşinatı için çeyrek almak istiyorum,evde oğlana kalır alabilirsek..Artık evi olmayana kız vermiyolar malum![]()
En iyisi biriktirmek valla şimdiki aklım keşke eskiden olsaydı..Verdim kıyafete, verdim dekorasyona elimde birikim kalmadı o sebepten![]()
Şimdi akıllı davranayım anne gibi
öle mi gezekçi seniiine biliyim demek herkeste aynı şevksizlik oluyo c.tesi günlerigerçi bende evde olsam yatar dinlenirim evimi toplar sonrada alışverişe giderdim bende olmazdım sanırım anlıyorum onları
oldu oldu balda oldu kaymakta sağolasın bebişim yediklerim burnumdan geldi ne hikmetseafiyet-bal-kaymak ola
yok yaff ben evdeyimm iştee. kac gün alısverse gidebilirsin 1 hafta dolandımm nahaa evin ortasındayım
Ben azcık yoğundum canım ondan çıktım, birazcıcıkta anime çizgi film indirdim akşam izlerük diye![]()
Güle güle yevrim afiyet olsun.
anam okey oynadım da geldimm.. gene kimse yok:sinir: allamm napimm ben catlıcam sıkıntıdann. param da yok fazla.. aslında bu kez bebeye de alasım yokk. kendime bişi almak istiyorum yaa. kıyafet alamam ,ayakkabı alamam(ayagım da büydü de).
aha aha bu şarkı benlikk aldatılmak kısmısı hariç beni simgeliyor ağlıyorummm yine yaaaa neyim var benm bilmediğim :acep:
puhaaa kızzz gülesimm geldi
:kahkaha: öyle arada bi esme başım dönüyoooooooooooooooooo hasretini verme baharın yerineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ölüm olda al başını .................................
elleri unutmayalım :kahkaha: ben bu adama anca koparımmm bayık herif BAYHAN
valla güldürdün beni dünür inanki ağlarken gülme moduna geçtimm resmen aferin sana allah arazı olsun olsun ona layık ooo boşver bülent ersoy ablam gibi bakmadan dinliycen adamıhepimizz güldükk ama bi döneme damga vurdu bu adamm inkar edemeyissgecen gün programda özlem tekinle düet yaptıı anamm uyumuu görmeliydinn. yazıkk be dedimm biri parlatsnn su cocugu.. ciköfteci olmuss
selam kızlar ne habersiniz ben çok yoruldum kocam az kalsın yerlerden toplayacaktı beni kendimi zor attım eve
valla güldürdün beni dünür inanki ağlarken gülme moduna geçtimm resmen aferin sana allah arazı olsun olsun ona layık ooo boşver bülent ersoy ablam gibi bakmadan dinliycen adamı
biz iyiyizde bacım ne yaptın sen yaaa heee ne oldu kötü oldun allah korusun dikkat et kendine
biz iyiyizde bacım ne yaptın sen yaaa heee ne oldu kötü oldun allah korusun dikkat et kendine
kızz büloya kimm baksınnbu arada ben bu safak sönmez e de cok piss asıktım hee bacak kadar boyumla
tombul kelabbamm duymasınn
![]()
laylamm hosgeldinnnnn
bebek odası baktıkk çok gezdik neyse sonunda aldık tubişim 20 gün sonra gelecek ama artık gezme faslını bitirmişiz onu anladım