günaydınn nazommmgünaydın kızlarr..bizde her sabah oldğu gibi ayaktayız sabahın kör vaktinde..üstelik pazar uykumuz bile yok
günaydınn nazommm
ohhh kıyamam uyutmuyomu minik kızz yoksa büyük kız kalktığından dolayımı uyuyamıyosun?
günaydınlar efemmm...
:sok kız gökçe günaydın hayırdır inşallah senin cumartesi fosur fosur uyuman gerekmiyomuydu ?günaydınlar efemmm...
tatlım irem en fazla 9 a kadar sabrediyo kahvaltı için sonra cıldırmış gibi ve bu cocukluğundan beri böyle sabahın köründe hortlar aksam en gec 9 da yatarben hiç hatırlamıyorum son 8 senedir 10 a kadar yattığımı..
:sok kız gökçe günaydın hayırdır inşallah senin cumartesi fosur fosur uyuman gerekmiyomuydu ?
allah yardımcın olsun nazomm kolay değill gerçekten hergün evde olmana ragmen erken kalkmak ama evlat değilmi onun için kalkıyon demii? öğlen kestir bare
saol balımm.alışıyosun işte bide irem delü bebe.sabah makarna,pizza yer aksam yemekte corbanın yanına peynir zeytin ister.sabahın köründe yemek yapan bi ben varımdır herhal.ben nerde ne zaman yanlış yaptım halen arastırıyorum...ys:
günaydın gökçe sultan..aksam seni online görünce dedim azoş bizi görmeden söle dedim kimi cektin ammaaaa görmedin sen..:sila:
:sok kız gökçe günaydın hayırdır inşallah senin cumartesi fosur fosur uyuman gerekmiyomuydu ?
allah yardımcın olsun nazomm kolay değill gerçekten hergün evde olmana ragmen erken kalkmak ama evlat değilmi onun için kalkıyon demii? öğlen kestir bare
saol balımm.alışıyosun işte bide irem delü bebe.sabah makarna,pizza yer aksam yemekte corbanın yanına peynir zeytin ister.sabahın köründe yemek yapan bi ben varımdır herhal.ben nerde ne zaman yanlış yaptım halen arastırıyorum...ys:
burcu yengeç canım o da kollu bacaklı belkim akrepler gibidir demii..:kahkaha: yerim o fıstığı benn nazo ne burcu bu kızın bakem ikizler filan mı yoksa akrep mi? genelde onların bünye terstten çalışır ama bilemiyorum tabeee
ohh sende dinlen işte.ellerine sağlık yapanında niye ayıp olsun anası yarın sende aden'ninkileri ütülersin gelinin hamişken...)) ehehehehhh görseydim yazardım bebişim. ben yazarken kimse yoktu kendi kendime konuştum çıktım sonra
![]()
yok yavrum nerde???? belim sırtım kopuyor. yatak batmaya başladı artık. dedim kalkayım da ütümü yapayım bari. yarın onur istanbula 15 günlüğüne eğitime giidyor ya. çıksın aradan diye düşündüm ama kızdı bana. aldı tüm gömleklerini, pantolonlarını ütülenecekleri annesine gitti şimdi. kadına yaptırıp gelecek. ayıp oldu ama napayım
)) ehehehehhh görseydim yazardım bebişim. ben yazarken kimse yoktu kendi kendime konuştum çıktım sonra
![]()
yok yavrum nerde???? belim sırtım kopuyor. yatak batmaya başladı artık. dedim kalkayım da ütümü yapayım bari. yarın onur istanbula 15 günlüğüne eğitime giidyor ya. çıksın aradan diye düşündüm ama kızdı bana. aldı tüm gömleklerini, pantolonlarını ütülenecekleri annesine gitti şimdi. kadına yaptırıp gelecek. ayıp oldu ama napayım
ayy yokkk be adalet filan ölüyom uykusuzluktan yarın 12den önce kalkarsam ne olim
günaydın prenses anası![]()
bende çok uykusuzum kocam sabah 5,30da bursaya gittionu yolcu ettim bi dahada sızamadım uykusuzluktan gözlerim kan çanağı akşam olsada yatsakkk cumartesi işe gelmekten nefret ediyorummmm....
baldıra kıramp 2 gecedir olan bişi sanırım bu haftalarda yoğun yaşıycaz bunu magnezyumu ihmal etme taklum
ben boşuna hasta değilim senin kıza. deli deliyi çeker işte... hastasınım kızının nazom... irem benim olucak nazo. basacam öpücüğü basacam mıncırmayı...
kıyamam sana yaaa ağrı filan umrum değil artık vucudum o kadar yorgun ki diken gibi yatağada batsam uyuyasım var gözümü kapatsan sandalyede bile uyurum
nie kızdı ki onur enişte aldı gömlekleri gitti benim tocamda ditti bursada bugün akşam yada yarın akşam dönecekler :uzgun:
aslımmmmmmm naber kız?
o kesin varya deli delinin kokusunu alıyor.mıncırr iyice o da sana hasta olurdu kesin.su an görmenizi isterdim.odasında yatağın üstüne cıkmıs elinde oyuncak mikrofon.üstünde antreman kıyafeti var birazdan voleybola gidecek.tişörtün üstüne gece benim ortalığa cıkarttığım sütyeni geçirmişkulağında mp3 justin biber diye bi oğlanın sarkılarını avazı cıktığı kadar söylüyo...
kahvaltı yaptımda ancak geldim kuşum.ya ben magnezyumuda calsiyumuda ihmal ediyorum sık sık bu bebekte bir sıkıntı yaşatırmıki canım yaa bilgin varmı