2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bak yaaa neden öyle diyosun simurcuk neresinde oturuyosun yıvrum

Şaka yaptım kııııız :) Antaresin yukarısında oturuyorum kuşum. Siz nerdesiniz Nazoyla...

merhaba kızlar,
nasılsınız? giremedim yine bugün.
biraz yürüdüm. çarşıda işim vardı, onu bahane ettim. şimdi 2de bir ağrı giriyor. ilk defa hissediyorum bu kadar şiddetlisini :acep: içimden bir ses "yarın yine sancın çıkcak şekerim" diyor :( bu geceyi bir atlatsam. ishal de başladı yine

:( Hayır mı inşallah yaaa?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende ıkıyorum kızlarr . kocişimm beni evdenn postalıcakkmac dolaysı ile.. ortalıgı toplayayımm hmen hazırlanayım.. öptümm sizi:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba kızlar,
biraz yürüdüm. çarşıda işim vardı, onu bahane ettim. şimdi 2de bir ağrı giriyor. ilk defa hissediyorum bu kadar şiddetlisini :acep: içimden bir ses "yarın yine sancın çıkcak şekerim" diyor :( bu geceyi bir atlatsam. ishal de başladı yine

Hoşgeldin canım.Yorulmuş olmayasın?
Yarın nst mi var?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
merhaba kızlar,

amann canım bol bol dinlen..
yarın inşşah kontrolün iyi geçicek.
bizim sıpalar 3-4 hafta daha sabretsinler..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar hepinize iyi akşamlar yemek hazırlıcam mutlu haftasonları görüşürüz:beyazbayrak:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Şaka yaptım kııııız :) Antaresin yukarısında oturuyorum kuşum. Siz nerdesiniz Nazoyla...

:( Hayır mı inşallah yaaa?

bilmiyorum. inşallah hayırdır. ama sanırım benim hiiiiiiiiiiiiiç yürümemem lazım. anladım bugün :sok adamlar boşuna doktor olmamış. laf dinlemiyorum ben de insan gibi. sola yat, suyunu da yanına al. keyfini çıkar dedi. ama sıkıldım yat yat. hep evde :( zaman su gibi akıp geçse de doğsa artık.

ben yine uzanayım. öpüyorum hepinizi kızlar... :huhuu:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
onu biliyorum balım ona razıyım ben sorun yok o hastanenin ekstrasına giriyo normalde 1 gece sezoşta 2 gece hastane doğum ücretinden karşılıyo ekstra gece olursa alıyolar bunu her hastane yapıyo du bakalım o günler gelsinde bi hıhı onu demiş eşine kolay değil yaa ama sonuçta insan başına gelcek aksiliği nerden bilsin tekbirli olmakta fayda var bebişim

aynen tatlımmmm banada güzel tecrübe oluo bunlar

yani beni yalnış anlamada insanı sömürmeye çalışıolar itiraz edince tamam ödemeyin diyebiliolar onu anlatmaya çalıştımmm

mesela kızı gidioya sadece serum veriolar 50 tl

ama yatarsa orda 1 gece 350 tl istiolar ve ekstra bişey yapmıolar sadece ilaçsız 2. serumu falan veriolar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba kızlar,
cnm magneyum ilacıda ishal yapıyomuş aman gözünü seveyim yorma kendini uzan dinlen 3-4 haftadaha dursun bebeğin
kızlar hepinize iyi akşamlar yemek hazırlıcam mutlu haftasonları görüşürüz:beyazbayrak:

kendine ii bak laylam görüşürüz

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hoşgeldin canım.Yorulmuş olmayasın?
Yarın nst mi var?

kesin yoruldum zaten. yatmaya alıştı vücut. nst'ye ben her gidişte giriyorum canım. rutin oldu artık :(

amann canım bol bol dinlen..
yarın inşşah kontrolün iyi geçicek.
bizim sıpalar 3-4 hafta daha sabretsinler..

inşallah güzel haberlerle gelirim. beklesinler valla

öpüyorum fıstıklar...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmiyorum. inşallah hayırdır. ama sanırım benim hiiiiiiiiiiiiiç yürümemem lazım. anladım bugün :sok adamlar boşuna doktor olmamış. laf dinlemiyorum ben de insan gibi. sola yat, suyunu da yanına al. keyfini çıkar dedi. ama sıkıldım yat yat. hep evde :( zaman su gibi akıp geçse de doğsa artık.

Yat tatlım yat ihmale gelmez...
Kendine dikkat et, öpüldün.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Canım... Dikkat et lütfen kendine... Yat diyorlarsa yat bence de. Kitap-dergi oku, televizyon izle. Gel burda bizimle takıl. Bilgisayarını masaya koy, ayaklarının altına da sandalye çek... Bi otur bi gel yaz...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bende ıkıyorum kızlarr . kocişimm beni evdenn postalıcakkmac dolaysı ile.. ortalıgı toplayayımm hmen hazırlanayım.. öptümm sizi:huhuu:

Güle güle kızlar, kendinize iyi bakın..

anteresin yukarısı etlik civarımı biz uzaktayız ya eryamanda oturuyoruz

Evet Etlik tarafı. Siz bana çok uzakmışınız ama yaaa :mendil: :mendil:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canlar ben de çıkıyorum, çok yoruldum, eşim gelene kadar ayaklarımı havaya dikip yatıcam biraz...

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. :huhuu: :huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
herkeşler gitti bende çıkayımda yarım kalan işlerimi tamamlıyım malum yarın yine iş var sabah akşama kadar puffff görüşürüz öptğm hepinizi byeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar