gerçekten bulamazsan hiç arama ben hemen yollarım ..
Tamam canım bulamazsam söylerim
gerçekten bulamazsan hiç arama ben hemen yollarım ..
bak yaaa neden öyle diyosun simurcuk neresinde oturuyosun yıvrum
merhaba kızlar,
nasılsınız? giremedim yine bugün.
biraz yürüdüm. çarşıda işim vardı, onu bahane ettim. şimdi 2de bir ağrı giriyor. ilk defa hissediyorum bu kadar şiddetlisini :acep: içimden bir ses "yarın yine sancın çıkcak şekerim" diyorbu geceyi bir atlatsam. ishal de başladı yine
merhaba kızlar,
biraz yürüdüm. çarşıda işim vardı, onu bahane ettim. şimdi 2de bir ağrı giriyor. ilk defa hissediyorum bu kadar şiddetlisini :acep: içimden bir ses "yarın yine sancın çıkcak şekerim" diyorbu geceyi bir atlatsam. ishal de başladı yine
merhaba kızlar,
Şaka yaptım kııııızAntaresin yukarısında oturuyorum kuşum. Siz nerdesiniz Nazoyla...
Hayır mı inşallah yaaa?
onu biliyorum balım ona razıyım ben sorun yok o hastanenin ekstrasına giriyo normalde 1 gece sezoşta 2 gece hastane doğum ücretinden karşılıyo ekstra gece olursa alıyolar bunu her hastane yapıyo du bakalım o günler gelsinde bi hıhı onu demiş eşine kolay değil yaa ama sonuçta insan başına gelcek aksiliği nerden bilsin tekbirli olmakta fayda var bebişim
anteresin yukarısı etlik civarımı biz uzaktayız ya eryamanda oturuyoruzŞaka yaptım kııııızAntaresin yukarısında oturuyorum kuşum. Siz nerdesiniz Nazoyla...
Hayır mı inşallah yaaa?
kızlar hepinize iyi akşamlar yemek hazırlıcam mutlu haftasonları görüşürüz:beyazbayrak:
cnm magneyum ilacıda ishal yapıyomuş aman gözünü seveyim yorma kendini uzan dinlen 3-4 haftadaha dursun bebeğinmerhaba kızlar,
kızlar hepinize iyi akşamlar yemek hazırlıcam mutlu haftasonları görüşürüz:beyazbayrak:
Hoşgeldin canım.Yorulmuş olmayasın?
Yarın nst mi var?
amann canım bol bol dinlen..
yarın inşşah kontrolün iyi geçicek.
bizim sıpalar 3-4 hafta daha sabretsinler..
bilmiyorum. inşallah hayırdır. ama sanırım benim hiiiiiiiiiiiiiç yürümemem lazım. anladım bugün :sok adamlar boşuna doktor olmamış. laf dinlemiyorum ben de insan gibi. sola yat, suyunu da yanına al. keyfini çıkar dedi. ama sıkıldım yat yat. hep evdezaman su gibi akıp geçse de doğsa artık.
ben yine uzanayım. öpüyorum hepinizi kızlar...
bilmiyorum. inşallah hayırdır. ama sanırım benim hiiiiiiiiiiiiiç yürümemem lazım. anladım bugün :sok adamlar boşuna doktor olmamış. laf dinlemiyorum ben de insan gibi. sola yat, suyunu da yanına al. keyfini çıkar dedi. ama sıkıldım yat yat. hep evdezaman su gibi akıp geçse de doğsa artık.
ben yine uzanayım. öpüyorum hepinizi kızlar...
bende ıkıyorum kızlarr . kocişimm beni evdenn postalıcakkmac dolaysı ile.. ortalıgı toplayayımm hmen hazırlanayım.. öptümm sizi
anteresin yukarısı etlik civarımı biz uzaktayız ya eryamanda oturuyoruz
Canlar ben de çıkıyorum, çok yoruldum, eşim gelene kadar ayaklarımı havaya dikip yatıcam biraz...
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.![]()
Kızlar bende çıkıyorum..
Öpüyorum..