2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hah dökülün bakim birer birer.tüm altına kacıranlar cıksın ortaya.tek sidikli ben kalamam.:dill: kıyamam kız dur ben anlatayım sana.kızlar senin en sidikli olanımız olduğuna karar verdiler (bknz.geçmiş.) yanında yedek don tasımayı geçip yedek pantolon atıyomusun cantaya artık.özelden yazmısın kızlara.bunları konustuk işte tatlım.:evet:

:cokkomik::kptmya::kptmya:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hah dökülün bakim birer birer.tüm altına kacıranlar cıksın ortaya.tek sidikli ben kalamam.:dill: kıyamam kız dur ben anlatayım sana.kızlar senin en sidikli olanımız olduğuna karar verdiler (bknz.geçmiş.) yanında yedek don tasımayı geçip yedek pantolon atıyomusun cantaya artık.özelden yazmısın kızlara.bunları konustuk işte tatlım.:evet:

yapma yawww. vay ziller vay. arkamdan iş ha.. hiçbirine hediye almıcam nazo sana alıcam bi tek. sana bebişine ve ireme. kocana da almak isterdım ama o cezalı dün sana saldırmasaydı alabilirdim ama saldırdıgı için almıyacam. saldırmasa iyiydi ama oldu bi kere.

kendini beğenmiş ukala pis zengin

buyrun efem :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hmmmm söylesen artık kafamı toplayamıyorum beni biraz idare edin desen olmamı?

Ehehehehe nerde buldun idare etcek tipleri.
Çık madem iznine derler :D

evet ya haklısınız bizim odamız kaldı tek amacımız o ama yinede sıkılıyor insan mesala dün bebe mağazasının önünden geçtim 2 saat bakındım kocama söz verdim bişey almıcam diye dayanamayıp oğluma minik pantolon ve gömlek aldım ama göstermedim sakladım birde siz yıkama yerleştirme işinizide yaptınızki hepten sıkıntı

Ben 0-3 ayları yıkadım diğelerini yıkamadım, annem gelecek nasipse hafta sonuna, kalanlarla da o oyalansın ben izne çıkasıya kadar :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evett yehuuuuu kızlar hepimiz kıyafet mi alcaz yok sa canımız ne isterse serbest mi ?:D

gaviscon hiç içmedim bilmiyorum bu saatten sonrada içeceğimi sanmıyorum azo tiksindirti böğğğğ:böö: ama renni güsel çikolatalı naneli kokuyo benim 7 şişem bitcek:lilav:

aynen bencede yaaa aslında kim kime çıkcak bilcek ya hepimiz paylaşalıım kızlarr mesela bana babuş çıktı şimdi ne alayım bu gacıya ben :Dherşeyi tam hatunun ne lazım die sorsam sölermi dökülün bakem herkess sölesin kime ne lazım bare bişi alcaz işe yarayacak bişi olsun demi hatunlar

azoooooo tiksinçsinnnn böğğğğğğğğğğğğ:böö: kusarım üstüneeeeee gıcık suratlııı senii kabuksuz tosbaaa içimi kaldırdın bir anda :sinir:

Kız dedim ya ev tipi ana kucağı istiyorum chicco tercihim diye dün :D
Ya şakası bi yana ufak tefek de olsa herkesin eksiği yada artı bir tane daha olsa iyi olur dediği bişey vardır bizim limitimize giren.Tercihi söylese herkes daha makbule geçer bence hedayeler :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yapma yawww. vay ziller vay. arkamdan iş ha.. hiçbirine hediye almıcam nazo sana alıcam bi tek. sana bebişine ve ireme. kocana da almak isterdım ama o cezalı dün sana saldırmasaydı alabilirdim ama saldırdıgı için almıyacam. saldırmasa iyiydi ama oldu bi kere.

buyrun efem :)

gercekleri bil diye söyledim güzel yüzlü,iyi kalpli zenginim aman gökçem.alma sen onlara bana al hedayeleri..azo kuzeyi capon doğurmazsa kızımıda verebilerim sana.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar yaaa... Benim canım 1 hafta 10 gündür acaip lahana sarması istiyo, yapmayı da bilmiyorum. Bikaç kere biber dolması ve yaprak sarması yapmayı denedim ama o kadar kötü oldu ki kendim bile yiyemedim... :( :(

Bana lahana sarması nası yapılır anlatsanıza... Çok canım istiyo... Dün lahana aldım da bugün yapıcam inşallah...

Etli mi istiyosun zeytinyağlı mı bebişim.
Veriim sana tarif.
Lahanayı sarması yapraktan daha kolaydır aslında.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gercekleri bil diye söyledim güzel yüzlü,iyi kalpli zenginim aman gökçem.alma sen onlara bana al hedayeleri..azo kuzeyi capon doğurmazsa kızımıda verebilerim sana.

Gözümden kaçtı sanma çok pis alındım, büyük ihtimal capon olmıcak oğlum :(

İyi sen kızını Gökçeye verirsen ben de babuşun kızına yazılırım hıhhhhh cart kaba kartttt :dill:

Bu arada simurcum ben bilmiyom lahana dolması

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bana aslı çıkacak hissediyorum.

tabi hepinizin gönlünde ben yatıyorum onu da biliyorum ama napalım kızlar koskoca sitede bi tane gökçe var.
:eek:ky:
o ne özgüven ooo gıcığa bak hele :D
Kız dedim ya ev tipi ana kucağı istiyorum chicco tercihim diye dün :D
Ya şakası bi yana ufak tefek de olsa herkesin eksiği yada artı bir tane daha olsa iyi olur dediği bişey vardır bizim limitimize giren.Tercihi söylese herkes daha makbule geçer bence hedayeler :)

maşallah chiccodan aşası kurtarmıyo hatunu valla aslında babuş herkes şu ihtiyacım var dese ne ii olarrr :D bende bana çıkan kişiye nieyse içimden sen geçiyon şekerimden yollamak istiyorum ama malesef şekerim ay başında teslim edilcek biraz beklesem nolar ki yane demi oda hatıra kalsın herkes bebek şekerini yollasın bakemmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
evett yehuuuuu kızlar hepimiz kıyafet mi alcaz yok sa canımız ne isterse serbest mi ?:D

aynen bencede yaaa aslında kim kime çıkcak bilcek ya hepimiz paylaşalıım kızlarr mesela bana babuş çıktı şimdi ne alayım bu gacıya ben :Dherşeyi tam hatunun ne lazım die sorsam sölermi dökülün bakem herkess sölesin kime ne lazım bare bişi alcaz işe yarayacak bişi olsun demi hatunlar

Evet bence de söylesin herkes neye ihtiyacı varsa ya da ne istiyosa. Burda zaten aile gibi olduk, ne sidiğimiz kaldı ne sümüğüz ne horultumuz ahahahhahahhaaa

kızlar ben şekerimden de yollicam çektiğim oğlan anasına:D yesinler şekeri bal kızımı ansınlar..
Ben de hediyeme ilave kayınpederin çoraplarından bi kuple yapıcam, en güzel figürlülerden :)

Ama amaaa... Benim şekerim yok kiiii.... :mendil:

Abooooo :sok :sok AZO KOOOOOOOŞ BAK HELE NE DİDİİİİİİ :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

İyi sen kızını Gökçeye verirsen ben de babuşun kızına yazılırım hıhhhhh cart kaba kartttt :dill:

anamm gördün mü kız sen onu..ben gökçe sey hissetsin kendini diye dedim di dünürümm.hani sayfalarıda kacırıyo yaa..ondan sey ettim balım. ama misilleme hiç hos bişey değil yanii azoş hanım:2: capon olsunn benim olsun damat kıss..daha 1 ay varr az daha calış belkim olur.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Etli mi istiyosun zeytinyağlı mı bebişim.
Veriim sana tarif.
Lahanayı sarması yapraktan daha kolaydır aslında.

Zeytin yağlı istiyom datlum. Galiba ben içini iyi ayarlayamıyom. Ne biliiim kötü oluyo tadı... Hadi yaz şöyle güzel bi tarif de yerken Babuşun tarifi diye dua ede ede yiyiiiim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Yazıl kız azoş.Zaten bu gökçe kalbimi kırdı zenginim tripleriylen.Manken kızımı sana veririm ben de :hihh:

o ne özgüven ooo gıcığa bak hele :D

maşallah chiccodan aşası kurtarmıyo hatunu valla aslında babuş herkes şu ihtiyacım var dese ne ii olarrr :D bende bana çıkan kişiye nieyse içimden sen geçiyon şekerimden yollamak istiyorum ama malesef şekerim ay başında teslim edilcek biraz beklesem nolar ki yane demi oda hatıra kalsın herkes bebek şekerini yollasın bakemmm

Valla işte herkes söylesin bebişim ihtiyacı olanı yada belki ihtiyacı değil ama tercihi olanı.Nolcak aramızda bunun lafı olmadığı gibi hiç olmazsa işe yarar,hora geçer bişi olur.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bana hedaye alacak kişiye ithafen;

Sevgili bana hedaye alaca kişi...Benim aklıma gelen bir eksiğim kalmadı bebeğim maalisif üzgünüm...Ama beni bilirsin koca herif kıyafetlerinden çok hoşlaşırım :D O olmadı çorap tutucu gibi ilginç şeyler de hoşuma gider :D
Mesela beyaz converse arıyorum 6 aylık bulamıyorum, çakması kabuldür..Belki sen bulursun :D Sonracıma bandana olabilir kafası için beyaz ya da siyah :D
Ne kadar açık yazarsam işin o kadar kolaylaşır :D
Tulum ihtiyacım kalmadı..Ama altlı üstlü 3-6 aylık pijama ya da eşofman takımları kabulümüzdür :D Gözlerinden hasretle öperim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yazıl kız azoş.Zaten bu gökçe kalbimi kırdı zenginim tripleriylen.Manken kızımı sana veririm ben de :hihh:

Valla işte herkes söylesin bebişim ihtiyacı olanı yada belki ihtiyacı değil ama tercihi olanı.Nolcak aramızda bunun lafı olmadığı gibi hiç olmazsa işe yarar,hora geçer bişi olur.

ben 3 tane kız bebe arasında kaldım sözüm ecrine ama gün olarak oğlumdan büyük kalacak aslının kızçesi var bide mannakın kıscesi varrrr :D gözümü diktim onlara :D bakalım bakalım

mesela atıyorum battaniyem yok diyen birine makbule geçsin die battaniye almak güsel olurdu herkes kesesine göre alır ama en azından karşısındakinin ihtiyacı olmuş olurrr ne kadan güsel hediye hediyedir tabe dimii söle babuş neye ihtiyacı var kızçenin çekinmeee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar