2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de sorunum ne diyordum, sanırım bu :D

İşte bütün hazırlıkları yaptın bitti, amaçsız kaldın şimdi :D

Hhhhhh şuan işyerinde olsam, çocuuumun hareketlerini bile hissedecek zamanı bulamazdım kızlar... Sene başında görev dağılımı yapılmıştı, bir kanunun ikincil düzey mevzuatını (yönetmelik, genelge vb.) güncelleme görevi bana verilmişti. Ama tabi o zaman bebek yoktu ortada. Şuan işyerinde olsam kafamı kaldıramaz, bunalımdan bunalıma girerdim. Burada sizlerle konuşmak, internette park yatak aramak, bebek şekerlerine bakmak, eksikleri tamamlamaya çalışmak iş yerinde stres içinde çalışmaktan bin kere iyi. Yani şuan amaçsız olmak bana daha iyi geliyo... :D

Ben iş yerinde ve amaçsızım çünkü çalışmak istemiyorum, konsantre olamıyorum :uyku::mendil:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo sen kocaman bi iğrençsin. öff ya elimde kalakaldı şişe şu an. tam içyodum ki.. öffffff

Zuahahahha :D Ben öğürerek içiyorum sen de öle iç :D

Hhhhhh şuan işyerinde olsam, çocuuumun hareketlerini bile hissedecek zamanı bulamazdım kızlar... Sene başında görev dağılımı yapılmıştı, bir kanunun ikincil düzey mevzuatını (yönetmelik, genelge vb.) güncelleme görevi bana verilmişti. Ama tabi o zaman bebek yoktu ortada. Şuan işyerinde olsam kafamı kaldıramaz, bunalımdan bunalıma girerdim. Burada sizlerle konuşmak, internette park yatak aramak, bebek şekerlerine bakmak, eksikleri tamamlamaya çalışmak iş yerinde stres içinde çalışmaktan bin kere iyi. Yani şuan amaçsız olmak bana daha iyi geliyo... :D

Ama ben yoğun olmak istiyorum kafamı işten kaldıramamak istiyorum, zaman hızla geçsin istiyorum ama yok olmuyor...

şuan varya 3 şişe gavıscon var hepsini çöpe atasım geldi

:D:D Artık içerken beni anarsın :p

ne oo ben bilmiyom benim hiç yok o şuruptan.neye benzettinizz diyin bii..

o ne leyyyn hayriye :D

Sölim ..Bebek yapımında kullanılan hammaddeye benziyor :D

Ay benim çatlak kremim bitti. Unnadodan alsam mı ki? Kaç güne getiriyolar ordan bişe alınca?

Ya çok uzun sürüyor ordan gelmesi 1-2 hafta arası. Ereyon.com da varsa ordan sipariş et.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bi kere ben yedek don değil yedek ped taşıyorum. ki benim her çantamda yedek pedim ve mini pedim vardır hep.

hayret de bişi. ayrıca bakın alınıyorum ama. konulara yetişemiyorum biri bana özet geçsin.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
İşte bütün hazırlıkları yaptın bitti, amaçsız kaldın şimdi :D

Ben iş yerinde ve amaçsızım çünkü çalışmak istemiyorum, konsantre olamıyorum :uyku::mendil:

evet ya haklısınız bizim odamız kaldı tek amacımız o ama yinede sıkılıyor insan mesala dün bebe mağazasının önünden geçtim 2 saat bakındım kocama söz verdim bişey almıcam diye dayanamayıp oğluma minik pantolon ve gömlek aldım ama göstermedim sakladım birde siz yıkama yerleştirme işinizide yaptınızki hepten sıkıntı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bana aslı çıkacak hissediyorum.

tabi hepinizin gönlünde ben yatıyorum onu da biliyorum ama napalım kızlar koskoca sitede bi tane gökçe var.
:eek:ky:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ama ben yoğun olmak istiyorum kafamı işten kaldıramamak istiyorum, zaman hızla geçsin istiyorum ama yok olmuyor...

Ya çok uzun sürüyor ordan gelmesi 1-2 hafta arası. Ereyon.com da varsa ordan sipariş et.

Ne çalışkan hatunsun Azo maşallah. Evde olsan halı yıkıyon iş yerinde kafamı kaldırmadan çalışiim istiyon :D

Demek 2 haftayı buluyo haa... O zaman almiiim ordan, çünkü acele bişe bu benim için... ereyon u da ilk kez duydum, dur bi bakiiim oraya da... saolasın bebişim :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bi kere ben yedek don değil yedek ped taşıyorum. ki benim her çantamda yedek pedim ve mini pedim vardır hep.

hayret de bişi. ayrıca bakın alınıyorum ama. konulara yetişemiyorum biri bana özet geçsin.

hah dökülün bakim birer birer.tüm altına kacıranlar cıksın ortaya.tek sidikli ben kalamam.:dill: kıyamam kız dur ben anlatayım sana.kızlar senin en sidikli olanımız olduğuna karar verdiler (bknz.geçmiş.) yanında yedek don tasımayı geçip yedek pantolon atıyomusun cantaya artık.özelden yazmısın kızlara.bunları konustuk işte tatlım.:evet:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar yaaa... Benim canım 1 hafta 10 gündür acaip lahana sarması istiyo, yapmayı da bilmiyorum. Bikaç kere biber dolması ve yaprak sarması yapmayı denedim ama o kadar kötü oldu ki kendim bile yiyemedim... :( :(

Bana lahana sarması nası yapılır anlatsanıza... Çok canım istiyo... Dün lahana aldım da bugün yapıcam inşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Çekiliş var ya minnoşlar :D
evett yehuuuuu kızlar hepimiz kıyafet mi alcaz yok sa canımız ne isterse serbest mi ?:D

aynen bende öyle ölçek kullanmıyorum kafama dikiyorum artık hatta bi şişesi bitti ama gavıscon gibi büyük değil şişesi

gaviscon hiç içmedim bilmiyorum bu saatten sonrada içeceğimi sanmıyorum azo tiksindirti böğğğğ:böö: ama renni güsel çikolatalı naneli kokuyo benim 7 şişem bitcek:lilav:
çekilişi yapınca atraksiyon gelir hayatımıza azoş.
aynen bencede yaaa aslında kim kime çıkcak bilcek ya hepimiz paylaşalıım kızlarr mesela bana babuş çıktı şimdi ne alayım bu gacıya ben :Dherşeyi tam hatunun ne lazım die sorsam sölermi dökülün bakem herkess sölesin kime ne lazım bare bişi alcaz işe yarayacak bişi olsun demi hatunlar
Zuahahahha :D Ben öğürerek içiyorum sen de öle iç :D

:D:D Artık içerken beni anarsın :p

Sölim ..Bebek yapımında kullanılan hammaddeye benziyor :D

azoooooo tiksinçsinnnn böğğğğğğğğğğğğ:böö: kusarım üstüneeeeee gıcık suratlııı senii kabuksuz tosbaaa içimi kaldırdın bir anda :sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar