simurganka01
Daimi Üye
Ay benim çatlak kremim bitti. Unnadodan alsam mı ki? Kaç güne getiriyolar ordan bişe alınca?
yarın büyük günnn
yarın ne var söyleyinde çatlamayım
bende en başından beri rennie kullanıyorum memnundumda ama şiddetlenince kesmedi şişeden içiyorum artık ölçek yok
Ben de sorunum ne diyordum, sanırım bu
Hhhhhh şuan işyerinde olsam, çocuuumun hareketlerini bile hissedecek zamanı bulamazdım kızlar... Sene başında görev dağılımı yapılmıştı, bir kanunun ikincil düzey mevzuatını (yönetmelik, genelge vb.) güncelleme görevi bana verilmişti. Ama tabi o zaman bebek yoktu ortada. Şuan işyerinde olsam kafamı kaldıramaz, bunalımdan bunalıma girerdim. Burada sizlerle konuşmak, internette park yatak aramak, bebek şekerlerine bakmak, eksikleri tamamlamaya çalışmak iş yerinde stres içinde çalışmaktan bin kere iyi. Yani şuan amaçsız olmak bana daha iyi geliyo...
Çekiliş var ya minnoşlar
İşte bütün hazırlıkları yaptın bitti, amaçsız kaldın şimdi
Ben iş yerinde ve amaçsızım çünkü çalışmak istemiyorum, konsantre olamıyorum
azo sen kocaman bi iğrençsin. öff ya elimde kalakaldı şişe şu an. tam içyodum ki.. öffffff
Hhhhhh şuan işyerinde olsam, çocuuumun hareketlerini bile hissedecek zamanı bulamazdım kızlar... Sene başında görev dağılımı yapılmıştı, bir kanunun ikincil düzey mevzuatını (yönetmelik, genelge vb.) güncelleme görevi bana verilmişti. Ama tabi o zaman bebek yoktu ortada. Şuan işyerinde olsam kafamı kaldıramaz, bunalımdan bunalıma girerdim. Burada sizlerle konuşmak, internette park yatak aramak, bebek şekerlerine bakmak, eksikleri tamamlamaya çalışmak iş yerinde stres içinde çalışmaktan bin kere iyi. Yani şuan amaçsız olmak bana daha iyi geliyo...
şuan varya 3 şişe gavıscon var hepsini çöpe atasım geldi
ne oo ben bilmiyom benim hiç yok o şuruptan.neye benzettinizz diyin bii..
o ne leyyyn hayriye
Ay benim çatlak kremim bitti. Unnadodan alsam mı ki? Kaç güne getiriyolar ordan bişe alınca?
İşte bütün hazırlıkları yaptın bitti, amaçsız kaldın şimdi
Ben iş yerinde ve amaçsızım çünkü çalışmak istemiyorum, konsantre olamıyorum
Ama ben yoğun olmak istiyorum kafamı işten kaldıramamak istiyorum, zaman hızla geçsin istiyorum ama yok olmuyor...
Ya çok uzun sürüyor ordan gelmesi 1-2 hafta arası. Ereyon.com da varsa ordan sipariş et.
hadi yapalım çekilişii hayatımıza amaç gelsinn.azoşşşş hadiii.
bi kere ben yedek don değil yedek ped taşıyorum. ki benim her çantamda yedek pedim ve mini pedim vardır hep.
hayret de bişi. ayrıca bakın alınıyorum ama. konulara yetişemiyorum biri bana özet geçsin.
bana aslı çıkacak hissediyorum.
tabi hepinizin gönlünde ben yatıyorum onu da biliyorum ama napalım kızlar koskoca sitede bi tane gökçe var.
ky:
evett yehuuuuu kızlar hepimiz kıyafet mi alcaz yok sa canımız ne isterse serbest mi ?Çekiliş var ya minnoşlar
aynen bende öyle ölçek kullanmıyorum kafama dikiyorum artık hatta bi şişesi bitti ama gavıscon gibi büyük değil şişesi
aynen bencede yaaa aslında kim kime çıkcak bilcek ya hepimiz paylaşalıım kızlarr mesela bana babuş çıktı şimdi ne alayım bu gacıya bençekilişi yapınca atraksiyon gelir hayatımıza azoş.
Zuahha
Ben öğürerek içiyorum sen de öle iç
![]()
Ama ben yoğun olmak istiyorum kafamı işten kaldıramamak istiyorum, zaman hızla geçsin istiyorum ama yok olmuyor...
Artık içerken beni anarsın
Sölim ..Bebek yapımında kullanılan hammaddeye benziyor![]()
Ya çok uzun sürüyor ordan gelmesi 1-2 hafta arası. Ereyon.com da varsa ordan sipariş et.