2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Awwww... Sen zaten gereken herşeyi yapıyomuşun Leaderım yaaa... Daha naaapcan... Eminim az az ve sık sık da yiyosundur... Bunca yıllık ülser+reflü hastasıyım ama inan şuan çözüm üretmede çok çaresiz kaldım, çünkü tüm doğruları yapmışsın... :(

yapıyorum yapıyorum olmuyo eymen paşa bi doğsun sorcam hesabını midemle oynuyo zaar yumrukluyo heralde yediklerim yukarı çıkıyo :D ondan geken herşeyi çekmeye razıyım ama yeterki doğumdan sonra geçsin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:sok :sok :sok Aynı ben :sok

Evet ben de öyle diyodum, babamda var ya yeme, sahip ol biraz boğazına yürüyüş yap falan diyodum. Şuanda babama tek kelime laf edemiyorum... Cidden damdan düşenin halinden sadece damdan düşen anlıyo Babuşum...

Dedin de Nazom, sana bişe sorcam, tecrübeli anne olduğun için sana soruyom :D Bu bebeleri Allah kısmet edip sağlıkla sıhhatle dünyaya getirdikten sonra (inşallah) ne kadar süre aynı odada yatırmak doğru? 6 ay ideal mi? Ya da var mı böyle bi doğru zamanlama yoksa yok mu?

Aman nesi tecrübeli sanki 4. yü doğurcak :dill::dill::dill:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidııır lidııır bak ne geldi aklıma; bi kere de sabahları aç karna azıcık zeytinyağı içmeyi denesene belki işe yarar...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:sok :sok :sok Aynı ben :sok

Evet ben de öyle diyodum, babamda var ya yeme, sahip ol biraz boğazına yürüyüş yap falan diyodum. Şuanda babama tek kelime laf edemiyorum... Cidden damdan düşenin halinden sadece damdan düşen anlıyo Babuşum...

Dedin de Nazom, sana bişe sorcam, tecrübeli anne olduğun için sana soruyom :D Bu bebeleri Allah kısmet edip sağlıkla sıhhatle dünyaya getirdikten sonra (inşallah) ne kadar süre aynı odada yatırmak doğru? 6 ay ideal mi? Ya da var mı böyle bi doğru zamanlama yoksa yok mu?
canım biz 1 yıla yakın aynı odada yatmıstık.zaten 1 yasında iremi memeden kestim ben sütüm cok azalmıştı o da iyice işin bokunu cıkarmıstı sırf keyif olsun diye uyanıp emiyordu.emzirmek kolay olduğu için aynı odada yattık 1 yıl.sonra memeden kestik odasını da ayırdık.uykularımız da düzene girdi 1 yasından sonra.ama ne kadar doğrudur teorik bilgim yok:lilav: gerçi söylenen kitaplarda yazan coğu seyi bebek kendi ayarlıyor desek yeri.kitaplardakinden bambaska oluyor coğu zaman hersey.bebişe bağlı olaraktan.
5 harfli?

valla dekoder alacam ha senin şu 3 harfli 5 harfli şifrelerini çözmek için.

hahaha kocam kız 5 harfli.gece gece baska kim musallat olacak bana yoksa:evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
5 harfli KOCAM olur musallat olan:evet: benim kızda hip hop manyağı ne zaman duysa başlıyor.

puhahaa :kahkaha: komedisin kızzz senin işin var bacım bunlarla allah kolaylık versin

GÖKÇEMçok vahim durumdasın yavrum kocana masaj yaptırr kremlesin her yerini ovuştursun çok ii geliyoo valla bak sonrada gerisine yapacek bişi yok bacımm kurban olurum sana köftiş dudak mı oldun sen annem :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aman nesi tecrübeli sanki 4. yü doğurcak :dill::dill::dill:

Ahahahahhahaha (Gönderme cuk oturdu bebişim :D )

Kızlar şaka bi yana da ben şimdiden böyle şeyler düşünmeye başladım. Ne zaman ayırcaz odasını falan diye. Geceleri bizim odamızdaki park yatakta (gerçi daha almadım ya), gündüzleri kendi odasında yatırsam, 6. ayda falan da ayırsam çok mu vicdansız anne olurum?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydın kızlar selamlar ve sevgiler leaderim geçmiş olsun aynı sorun gece vardı bende ne yapacağımı şaşırdım çişli nazom sende hoşgeldin çok pardon yaaa bblaudan alıntı yapmışım ne alakaysa:)

sağol laylam hoşgeldin bir gün olsa çekcem artık haftanın 5 günü fena çektiriyor bana uyku iş hak getire :böö: ağzımı açıp ateş çıkartcam yakında

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yavrum bende gebelik şekeri çıktı ya, aslında bende kiloyu duyunca tırstım bi. Acep ondan mı diye... Ama sormaya korktuğum için bişi sormadım... Boyu zaten elhamdulillah en baştan beri uzun gidiyo, o yüzden ona çok takılmıyorum zira bende ince uzun doğmuşum. Rapor ise 32+0 dan 32+6 ya kadar herhangi bir zamanda alınabiliyor. Önemli olan bu aralıkta alınması. Şuan raporluyum ya, raporumun bitimi gününde de analık iznini başlatacağız inşallah...

hee gebelik şekeri
ben tam 32+0da alınıyo sanıyom

Hayatım, Azoş avatarımı beğenmenize sevindim :) Sağolun.
Kardeşim yapmış :)

eline sağlık

Kızlar şaka bi yana da ben şimdiden böyle şeyler düşünmeye başladım. Ne zaman ayırcaz odasını falan diye. Geceleri bizim odamızdaki park yatakta (gerçi daha almadım ya), gündüzleri kendi odasında yatırsam, 6. ayda falan da ayırsam çok mu vicdansız anne olurum?

ablam 3. ayda ayırdı
şimdi kendi yatağından başka yerde hayatta uyumuyo

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım biz 1 yıla yakın aynı odada yatmıstık.zaten 1 yasında iremi memeden kestim ben sütüm cok azalmıştı o da iyice işin bokunu cıkarmıstı sırf keyif olsun diye uyanıp emiyordu.emzirmek kolay olduğu için aynı odada yattık 1 yıl.sonra memeden kestik odasını da ayırdık.uykularımız da düzene girdi 1 yasından sonra.ama ne kadar doğrudur teorik bilgim yok:lilav: gerçi söylenen kitaplarda yazan coğu seyi bebek kendi ayarlıyor desek yeri.kitaplardakinden bambaska oluyor coğu zaman hersey.bebişe bağlı olaraktan.

Sağolasın Nazom...Ay inşallah kızımın şifrelerini çözebilirim yaa.. Herkes aynını diyo, boşuna kitap okumayın, her çocuk kendisi bi kitap yazdırır diye...

günaydın kızlar selamlar ve sevgiler leaderim geçmiş olsun aynı sorun gece vardı bende ne yapacağımı şaşırdım çişli nazom sende hoşgeldin çok pardon yaaa bblaudan alıntı yapmışım ne alakaysa:)

Günaydıııın :)

kuku bölgesinin iki dış dudak kısmının ortadan ikiye ayrılmasına benzer bi ağrıyla ağrıması... o kukuyu taşıyana acı vermesi... kerpetenle kukuyu sıkıp tümden patlatma isteğinin dışa vurumunun getirdiği ağrıya verilen isim.

Ahahhahaha sizin bebeler bence kafalarını sizin kukuya dayamışlar... Onun kasık versiyonu da bende var, kafası direk sağ kasığımda topallıyom o yüzden...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ahahahahhahaha (Gönderme cuk oturdu bebişim :D )

canım benimde engin tecrübemden yararlanabilirsin benim oğlanı 6 ay yanımızda yatırdık sonra odasına aldık çok huysuz bebek değildi odasına alışması gerekiyor yoksa bebek anneyi çok güzel kullanmaya başlıyor cin gibiler valla anlamaz demiceksin teyzem bebeğini hep yanına alıp yattı çocuk anaokuluna başlayınca anca odasını öğrendi yatmaya başladı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ablam 3. ayda ayırdı
şimdi kendi yatağından başka yerde hayatta uyumuyo

Hıh işte bende kendi yatağına odasına alışsın istiyorum. Görümcemin kızı 4 e yakın zamanda başladı ve halen yatağı anne babasının odasında. Nedense o bana pek doğru gelmiyor yaa... Çocuğun aklı ermeye başladıkça sanki kendini istenmeyen kişi hisseder gibi geliyo... Ama tabi şimdiden böyle konuşmak kolay olsa gerek...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar