kız bu kadar sevineceğini bileydim daha önceden senlen tüm ilişkimi keserdim.
benim yazı senin yazının devamı... toptan oku daha yakıcı oluyor. ben de anamı özledim. ehehehehhe misim benim.
aynen kocalar tırsıyooıkeadann kumas kestiripp yaptırsaydınn cok sevimlii kumaslarıııı
benimkinden de korkarsınız. kocam korkuyoo en azından:ayk:
süperr ya ilk kez böle sempatik bir hamile göbeği gördüm çok şevimliAyyy simur kız bayıldım göbeğine maşallahNe kadar sempatik harbi gülüo
ne var kız ayıp değel kiii bizbizeyiz şurdaBen de ona bakıp gülüyomAy sayenizde göbeğimizn fotosunu da çektim ya, bu da anı oldu süper
Hayatım bak sen gör diye bekliyom burda silicem kız gördüysen. Duşa gircem sonra da akşama doktor randevum var, çalışamaz raporu alcam...
valla iyi dayanıoyon adama o saman ben olsam 2 şaplak atmıştım suratına gülsene be adam hasvet kasvet durma diehe yaa ciddiyim
güldüğünü görmedim daha
sadece bi kere cinsiyetini öğrenmiştik aradan 1 ay falan geçmişti galiba muayeneye gittik kızdı dimi sizinki dedi biz şok olduk neeeeeeeeeeeee kız mı diye şaka yaptım canım demişti ama aynı kaknem suratla
hah dekora gel
o ne ya :sok
muhohohoyyttt:kahkaha: bebeğin hüznü göbeğede yansımıştır diyon yanegördüm gördüm silebilirsin
bu arada aslı'nın göbeği de kesin ağlıyodurhahha
SEVMIYOM SENİ AZO. KİMSEYİ SEVMIYORUM HATTA.
doğum yapana kadar konuşmıcam kimseylen. kendımlen ılgılenecem..
Gökçe, ben senle yarın ilgilencem bebişim, şimdi duja girmek için çıkmam lazım. Bakalım bizim hatunun keyfi yerinde mi doktor amcamız ne dicek hazırlık yapalım... Hepinizi öptüm kızlar, seviyom hepinizi
kız sen işten çıkınca koklarsın ananı benim aramda 600km var nasıl koklarım öööööööööööööööö
ne göbeği yaaa göbek demişsiniz aslı demişsiniz hiç bişey anlamadım zaten uyku semesindeyim
simurcum göbeğini koydu sonra sildimi iyide benim göbeğim niye ağlasın hayatım hayatım açıklık getir bana
bu arada gökçe bacı sen hissdiyon kesin ben çıkacam sana kesinhadi bakalım
ne göbeği yaaa göbek demişsiniz aslı demişsiniz hiç bişey anlamadım zaten uyku semesindeyim
simurcum göbeğini koydu sonra sildimi iyide benim göbeğim niye ağlasın hayatım hayatım açıklık getir bana
oyyyy nerde kız anan?
neden ama yoksam bizi sevmiyomusun oğlumlan :aglayan: biz senin arkadanda gelmiştik buralara hepiciğimiz sen nasıl küsersin bize :uzgun:
Ay karnım ağrıyor ya adet olcakmışım gibi :acep:
)) gel gel seni de sevıyom tamam.
kız bu kadar sevineceğini bileydim daha önceden senlen tüm ilişkimi keserdim.
ben cıkıyorum kızlarr.. ayyy nohuta salcasını kavurupp pilavı pişiricem.. camasır asıcam.. ütü yapıcamm biriktim yine. :acep: sadece yatmak istiyordum oysa. uykumda var felaket. öpüyorum hepinizi:heyo::heyo:
valla iyi dayanıoyon adama o saman ben olsam 2 şaplak atmıştım suratına gülsene be adam hasvet kasvet durma diesana şiddetle tameri tavsiye ediyorum 1 kere gittim tesadüf 4 boyuta girmek için adam bomba yaaa :kahkaha: ve işini dört dörtlük yapıyo erkek doktor korkum olmasa gideceğim ilk sıradaki adamdır yane
kız azoo bebek gelmesin :acep: hazırlığını yap bak çantanı masa üstü pcni hazırla eve gidince :lilav:
Kız sus korkutma beniİnşallah ishal ağrısıdır..
Sabahtan beri pek hayırlı haberler almadım belki onların sıkıntısıdır.
şimdi simurcum göbeğinin cıbıldak fotosunu koydu gülen yüz şeklinde çok tatlı göbüşü var hayatımda didi ki aslının göbeğide ağlıyodur didi kızından ötürügökçede çekilişte kesin bana aslı çıkcak diyo
oley oley
aslı bu karşılama sana.