doğumda tekme at suratına![]()
senin göbek diyom ağlıyodur kesin
nohuta niye salça kavuruyon ki
çarpamıyom kısmetse doğumda hehe
tamer kim la nerede toktor
Kız sus korkutma beniİnşallah ishal ağrısıdır..
Sabahtan beri pek hayırlı haberler almadım belki onların sıkıntısıdır.
ah aynen. ama o bende 10 gundur ara ara var. takmıyorum artık.
hayırdır canım kötü bişi mi var
azo dur hele şimdi zamanı değil azcık hava al derin derin temiz hava çek içine öyle bişey yok
kız lidir şimdi gördüm tamer'i bu da çok yılışık bişeye benziyo bee baksana surata kapçık ağızlı
doğumda tekme at suratınabitaneside zeynep içinde olsun
içimde kaldı hayatım dünyanın kahrını bunlar çekiyo sankim tamer avrasyada toktur top sakallı şen şakrak babacan bi adam çok keyif aldım ben 4 boyutta 45dk ilgilendi benle ayrı eşimle ayrı net bilgiler verdi yapmam gerekenleri filan söledi sevdim kendini bir kaç tanede espiri yaptı adam doğururken kasılmaz yanında yane
Kötü sayılmaz da işte can sıkıcı haberler, her işte bir hayır vardır diyeceğimiz türden haberler.
yok kız yok öle değil teminatım sağlak ayrıca kapçık ağızlı değil susak ağızlı bi adam :kahkaha: iyi biri bir kere dene derim memnun değilsen altayın tipinden eşinde gelsin hatta çok dikkatle işini yapan bi adam
halleyli pastam o kadar ün yaptı ki bu akşam bi sipariş daha aldım. azo hariç herkes gelebilir ve yıyebılır...
ben gidiyorum kızlar belki gelemeyebilirim azcık işim var diğer odadaki pc den bağlanmaya çalışacam inşallah gelemezsemde anlarsınız....dikkat edin kendinize anam doğuran ney olmasın haaa bozuşuruz sonra
hayır olsun canım
kızlar ben birazdan çıkıyom sizi öpüyom sulu sulu şlap şulup
bak yaaa gönlümü fethediyon gökçe ama yaaa kızım bile mutlu oldu bak bu jestine gülüyo hissdiyom
geliyommmmmmhalleyli pastam o kadar ün yaptı ki bu akşam bi sipariş daha aldım. azo hariç herkes gelebilir ve yıyebılır...
bende deni öptümmm valla içimin yağlarını eritirsinben detaylıya girmedim zaten
hee zeynep için de atarım normal doğurursam tabe
hayır olsun canım
yok la bu saatten sonra araba değiştirmem
kızlar ben birazdan çıkıyom sizi öpüyom sulu sulu şlap şulup
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar bakın benim toktor bu nem
Abooo gençmiş kızMükodan sonra pek bi toy görüktü gözüme
geliyommmmmm
bende deni öptümmm valla içimin yağlarını eritirsin
kasvetli herif bildiğin mumya kızz adamın içine robokop kaçmış