2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:eek: :eek:

:D senin göbek diyom ağlıyodur kesin :evet:

nohuta niye salça kavuruyon ki

:D çarpamıyom kısmetse doğumda hehe

tamer kim la nerede toktor

hayatım geçenlerde senle bi perde muhabbeti yapmıştık, ben stor üzeri tü demiştim.. Şöyle yaptırdım ekliyeyim..
IMG_3042.jpg

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azo dur hele şimdi zamanı değil azcık hava al derin derin temiz hava çek içine öyle bişey yok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:eek: :eek:

:D senin göbek diyom ağlıyodur kesin :evet:

nohuta niye salça kavuruyon ki

:D çarpamıyom kısmetse doğumda hehe

tamer kim la nerede toktor
doğumda tekme at suratına :D bitaneside zeynep içinde olsun :D içimde kaldı hayatım dünyanın kahrını bunlar çekiyo sankim tamer avrasyada toktur top sakallı şen şakrak babacan bi adam çok keyif aldım ben 4 boyutta 45dk ilgilendi benle ayrı eşimle ayrı net bilgiler verdi yapmam gerekenleri filan söledi sevdim kendini bir kaç tanede espiri yaptı adam doğururken kasılmaz yanında yane
Kız sus korkutma beni :D İnşallah ishal ağrısıdır..
Sabahtan beri pek hayırlı haberler almadım belki onların sıkıntısıdır.

korkma kız yoktur bişi kasma sende kendini derin nefes all ver derin nefes al ağzındannnnn tut nefesini sonra totondan ver :kahkaha: bak gör rahatlıycan kuzey oğlan sıkıştımıştır seni

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben gidiyorum kızlar belki gelemeyebilirim azcık işim var diğer odadaki pc den bağlanmaya çalışacam inşallah gelemezsemde anlarsınız....dikkat edin kendinize anam doğuran ney olmasın haaa bozuşuruz sonra

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahah aynen. ama o bende 10 gundur ara ara var. takmıyorum artık.

İyi o zaman korkma diyon yani...

hayırdır canım kötü bişi mi var

Kötü sayılmaz da işte can sıkıcı haberler, her işte bir hayır vardır diyeceğimiz türden haberler.

azo dur hele şimdi zamanı değil azcık hava al derin derin temiz hava çek içine öyle bişey yok

Ay temiz havaya çıkamıyorum, çıkmam için 1 saatim var.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız lidir şimdi gördüm tamer'i bu da çok yılışık bişeye benziyo bee baksana surata kapçık ağızlı :D

yok kız yok öle değil teminatım sağlak ayrıca kapçık ağızlı değil susak ağızlı bi adam :kahkaha: iyi biri bir kere dene derim memnun değilsen altayın tipinden eşinde gelsin hatta çok dikkatle işini yapan bi adam

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
halleyli pastam o kadar ün yaptı ki bu akşam bi sipariş daha aldım. azo hariç herkes gelebilir ve yıyebılır...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
doğumda tekme at suratına :D bitaneside zeynep içinde olsun :D içimde kaldı hayatım dünyanın kahrını bunlar çekiyo sankim tamer avrasyada toktur top sakallı şen şakrak babacan bi adam çok keyif aldım ben 4 boyutta 45dk ilgilendi benle ayrı eşimle ayrı net bilgiler verdi yapmam gerekenleri filan söledi sevdim kendini bir kaç tanede espiri yaptı adam doğururken kasılmaz yanında yane

ben detaylıya girmedim zaten
hee zeynep için de atarım normal doğurursam tabe :D

Kötü sayılmaz da işte can sıkıcı haberler, her işte bir hayır vardır diyeceğimiz türden haberler.

hayır olsun canım

yok kız yok öle değil teminatım sağlak ayrıca kapçık ağızlı değil susak ağızlı bi adam :kahkaha: iyi biri bir kere dene derim memnun değilsen altayın tipinden eşinde gelsin hatta çok dikkatle işini yapan bi adam

yok la bu saatten sonra araba değiştirmem

kızlar ben birazdan çıkıyom sizi öpüyom sulu sulu şlap şulup

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
halleyli pastam o kadar ün yaptı ki bu akşam bi sipariş daha aldım. azo hariç herkes gelebilir ve yıyebılır...
geliyommmmmm
ben detaylıya girmedim zaten
hee zeynep için de atarım normal doğurursam tabe :D

hayır olsun canım

yok la bu saatten sonra araba değiştirmem

kızlar ben birazdan çıkıyom sizi öpüyom sulu sulu şlap şulup
bende deni öptümmm valla içimin yağlarını eritirsin

kızlar bakın benim toktor bu nem :D

kasvetli herif bildiğin mumya kızz adamın içine robokop kaçmış

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aiyyyy amerikan filmlerinde dışardan iyi aile babası gibi durup gece bodrum katında insan kesip misafirlerine insan eti ikram eden bi adama benziii bu...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar