2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
demekki adam 150 yaşına kadan yaşıycak ne bliyonn geçliğinin baharında daha :D

kayınvaliden hasta deilmiydi hayatım hani ameliyat olcaktı kaçtı hastaneden merak ettim ne oldu son durum ne?

ya alakasız yerde sorunca anlayamadım :D

kızının yanında geçen ctesi ilaç alerji yapmış bütün suratı arı sokmuş gibiydi 5 sn. gördüm ağlamaya başladım şimdi daha iyi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya alakasız yerde sorunca anlayamadım :D

kızının yanında geçen ctesi ilaç alerji yapmış bütün suratı arı sokmuş gibiydi 5 sn. gördüm ağlamaya başladım şimdi daha iyi

ben böle acayibim işte bir anda aklıma geliveriyo bazı şeyler aman ii olsunda geçmiş olsun tekrardan onlarda çapa tarafındamı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet cnm burda oturuyo ama görümcem burda deel

anlaşıyosanız sorun yok saten cnm çok içli dışlı olmak bazen sorun olabiliyoda...
hayatım uyku bastı beni şu elimdeki işi bitirimde kaçayım ben çok fena oldum eve gidincede bi duş alayım yemeklerim hazır anam sağolsun sonrada yimek yiriz kendine dikkat etşahin paşaya selam düleee :lilav:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
anlaşıyosanız sorun yok saten cnm çok içli dışlı olmak bazen sorun olabiliyoda...
hayatım uyku bastı beni şu elimdeki işi bitirimde kaçayım ben çok fena oldum eve gidincede bi duş alayım yemeklerim hazır anam sağolsun sonrada yimek yiriz kendine dikkat etşahin paşaya selam düleee :lilav:

şahin seni öpüyomuş diyo çok güzel kız
ohh benim yemeem yok ama oturuyorum yapmaya da niyetim yok :D
çok içli dışlı deiliz gelmez pek

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bilgisayarın başında uyumuşum :uyku:
uyanınca gittim yattım biraz... geldim ki herkes gitmiş :uyku:
kalanlara selam :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada benim bi sıkıntım var ya bi kac gundur ishalim ben :( cok huzursuz oldum artık en kısa zamanda gidicem bi tahlil yaptırayım bari demi..nerden cıktı simdi bu ne güzel kabızlıkla ugrasıyodum hep..:mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar