2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:) Gökçe, ben senle yarın ilgilencem bebişim, şimdi duja girmek için çıkmam lazım. Bakalım bizim hatunun keyfi yerinde mi doktor amcamız ne dicek hazırlık yapalım... Hepinizi öptüm kızlar, seviyom hepinizi :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kız bu kadar sevineceğini bileydim daha önceden senlen tüm ilişkimi keserdim.

benim yazı senin yazının devamı... toptan oku daha yakıcı oluyor. ben de anamı özledim. ehehehehhe misim benim.

kız sen işten çıkınca koklarsın ananı benim aramda 600km var nasıl koklarım öööööööööööööööö:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ne göbeği yaaa göbek demişsiniz aslı demişsiniz hiç bişey anlamadım zaten uyku semesindeyim:D
simurcum göbeğini koydu sonra sildimi iyide benim göbeğim niye ağlasın hayatım hayatım açıklık getir bana:D:D
bu arada gökçe bacı sen hissdiyon kesin ben çıkacam sana kesin:D:Dhadi bakalım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkıyorum kızlarr.. ayyy nohuta salcasını kavurupp pilavı pişiricem.. camasır asıcam.. ütü yapıcamm biriktim yine. :acep: sadece yatmak istiyordum oysa. uykumda var felaket. öpüyorum hepinizi:heyo::heyo:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ıkeadann kumas kestiripp yaptırsaydınn cok sevimlii kumaslarıııı:D

benimkinden de korkarsınız. kocam korkuyoo en azından:ayk::D
aynen kocalar tırsıyoo :D
Ayyy simur kız bayıldım göbeğine maşallah :D Ne kadar sempatik harbi gülüo :D
süperr ya ilk kez böle sempatik bir hamile göbeği gördüm çok şevimli
Ben de ona bakıp gülüyom :D Ay sayenizde göbeğimizn fotosunu da çektim ya, bu da anı oldu süper:)

Hayatım bak sen gör diye bekliyom burda silicem kız gördüysen. Duşa gircem sonra da akşama doktor randevum var, çalışamaz raporu alcam...
ne var kız ayıp değel kiii bizbizeyiz şurda
he yaa ciddiyim :D
güldüğünü görmedim daha
sadece bi kere cinsiyetini öğrenmiştik aradan 1 ay falan geçmişti galiba muayeneye gittik kızdı dimi sizinki dedi biz şok olduk neeeeeeeeeeeee kız mı diye şaka yaptım canım demişti ama aynı kaknem suratla :D

hahahahahah dekora gel

o ne ya :sok :D
valla iyi dayanıoyon adama o saman ben olsam 2 şaplak atmıştım suratına gülsene be adam hasvet kasvet durma die :D sana şiddetle tameri tavsiye ediyorum 1 kere gittim tesadüf 4 boyuta girmek için adam bomba yaaa :kahkaha: ve işini dört dörtlük yapıyo erkek doktor korkum olmasa gideceğim ilk sıradaki adamdır yane
gördüm gördüm silebilirsin :D

bu arada aslı'nın göbeği de kesin ağlıyodur hahahahahahahahha
muhohohoyyttt:kahkaha: bebeğin hüznü göbeğede yansımıştır diyon yane :D
SEVMIYOM SENİ AZO. KİMSEYİ SEVMIYORUM HATTA.

doğum yapana kadar konuşmıcam kimseylen. kendımlen ılgılenecem..

neden ama yoksam bizi sevmiyomusun oğlumlan :aglayan: biz senin arkadanda gelmiştik buralara hepiciğimiz sen nasıl küsersin bize :uzgun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:) Gökçe, ben senle yarın ilgilencem bebişim, şimdi duja girmek için çıkmam lazım. Bakalım bizim hatunun keyfi yerinde mi doktor amcamız ne dicek hazırlık yapalım... Hepinizi öptüm kızlar, seviyom hepinizi :huhuu:

bekliyorum yarını... ilgilen benlen.

kız sen işten çıkınca koklarsın ananı benim aramda 600km var nasıl koklarım öööööööööööööööö:(

oyyyy nerde kız anan?

ne göbeği yaaa göbek demişsiniz aslı demişsiniz hiç bişey anlamadım zaten uyku semesindeyim:D
simurcum göbeğini koydu sonra sildimi iyide benim göbeğim niye ağlasın hayatım hayatım açıklık getir bana:D:D

heee bakalım büyük hissediyorum aslı. kutumda büyük var benim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şimdi simurcum göbeğinin cıbıldak fotosunu koydu gülen yüz şeklinde çok tatlı göbüşü var hayatımda didi ki aslının göbeğide ağlıyodur didi kızından ötürü :D gökçede çekilişte kesin bana aslı çıkcak diyo

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kız bu kadar sevineceğini bileydim daha önceden senlen tüm ilişkimi keserdim.

:eek: :eek:

:D senin göbek diyom ağlıyodur kesin :evet:

ben cıkıyorum kızlarr.. ayyy nohuta salcasını kavurupp pilavı pişiricem.. camasır asıcam.. ütü yapıcamm biriktim yine. :acep: sadece yatmak istiyordum oysa. uykumda var felaket. öpüyorum hepinizi:heyo::heyo:

nohuta niye salça kavuruyon ki

valla iyi dayanıoyon adama o saman ben olsam 2 şaplak atmıştım suratına gülsene be adam hasvet kasvet durma die :D sana şiddetle tameri tavsiye ediyorum 1 kere gittim tesadüf 4 boyuta girmek için adam bomba yaaa :kahkaha: ve işini dört dörtlük yapıyo erkek doktor korkum olmasa gideceğim ilk sıradaki adamdır yane

:D çarpamıyom kısmetse doğumda hehe

tamer kim la nerede toktor

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şimdi simurcum göbeğinin cıbıldak fotosunu koydu gülen yüz şeklinde çok tatlı göbüşü var hayatımda didi ki aslının göbeğide ağlıyodur didi kızından ötürü :D gökçede çekilişte kesin bana aslı çıkcak diyo

geniş özet için çok teşkür ederim tubişim yavvv allah razı olsun yavvvvv:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar