2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nedense alıntı yapamadım kızlar. O yüzden böyle cevap veriim ben de anlamadım, tüm dükkanı alıyoz sanki. Boşver yaa deli miyim ben o paraya 3,5 sene önce tüm evin perdelerini yaptırdım. Demek ki persandan uzak durcaz onu anlamış oldum.

Hayatım, gülen göbeğimi eklicem nası bişe olduğunu gör diye ama hemen silecem bak tamam mı :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Üff bankadan aradılar, illa hesabınıza 500tl. aktaralım kefilsiz kredisiz gidin çekin diye...Al tıçına sok o para neme yeter lan benim dicektim, yine de hanımefendi çizgimden ödün vermedim düşünmüyorum dedim 10 kere..Şükür tatlı bağğyan 10. dememde anladı :D

ben o bankaların varya.................... neyse demiycem daha :Dbabuş kız kardeşinde arada kaynıycak iş bankası dedin de aklıma geldi benide 1 haftadır garantiden zırt pırt arıyolar kredi kartı gönderelim istemiyom diyorum anlamıyolar delü oldum 2800tl limitli kart çıkarcaklarmış all onu ................ dycektim gttim bütün kredi kartlarımızı kökünden kapattım yeter be çalıştığım parayı onlara yatıyorum elimde sıcak sıcak dursunlar mahkum ediyolar adamı

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Üff bankadan aradılar, illa hesabınıza 500tl. aktaralım kefilsiz kredisiz gidin çekin diye...Al tıçına sok o para neme yeter lan benim dicektim, yine de hanımefendi çizgimden ödün vermedim düşünmüyorum dedim 10 kere..Şükür tatlı bağğyan 10. dememde anladı :D

bankalar da şaşırdı artık :D

simurganka01 o ne öle ya, oha diyorum yani.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya göbek deliği var ya gerçi artık yok da :D o deliğin etrafı halka şeklinde karardı benim
tabii üste ve alta doğru da çizgi oluştu kararmış

içi mi :sok benim içi falan kalmadı ki dümdüz artık

hee rengi çok güzel tam bize göre :D

hayırlı uğurlu olsun inşallah

heee işte pörtleyen yerin etrafıı karanlık.. gecicek diyolar ya bişi demiyom o yüzden. su anda pörtlemesi rahatsız ediyo. ne giysem göbek deligim görünüyo cünkü:acep: gecen teyzemin kücük kızı ecrin ablaa göbeginde ne var öle sise kapagı gibi dedii. :ayk: hee dekor olsun diye koydum dedim bende:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Nedense alıntı yapamadım kızlar. O yüzden böyle cevap veriim ben de anlamadım, tüm dükkanı alıyoz sanki. Boşver yaa deli miyim ben o paraya 3,5 sene önce tüm evin perdelerini yaptırdım. Demek ki persandan uzak durcaz onu anlamış oldum.

Hayatım, gülen göbeğimi eklicem nası bişe olduğunu gör diye ama hemen silecem bak tamam mı :D

kac metre kız o cam.. benim salona (ki bizim cam 6 metreden fazlaca pile payını koyunca 14 metreyi geciyodu. ) fonu tülü bide storu içinde brilliant 1.300 didiydi:acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kac metre kız o cam.. benim salona (ki bizim cam 6 metreden fazlaca pile payını koyunca 14 metreyi geciyodu. ) fonu tülü bide storu içinde brilliant 1.300 didiydi:acep:

Yavrum valla en fazla 2-2,5 metredir. Uçmuş onlar yaaa, insanın aklını peynir ekmekle yemesi lazım perdeye o parayı vermesi için. Amaaaan boşvir. Ben de bu bardak su içtim geçti :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heee işte pörtleyen yerin etrafıı karanlık.. gecicek diyolar ya bişi demiyom o yüzden. su anda pörtlemesi rahatsız ediyo. ne giysem göbek deligim görünüyo cünkü:acep: gecen teyzemin kücük kızı ecrin ablaa göbeginde ne var öle sise kapagı gibi dedii. :ayk: hee dekor olsun diye koydum dedim bende:D
puhahaa annemde diyo orda kapak gibi ne güsel duruyo göbek deliğin git anne dellendirme beni didim
Hhhhhh alın size gülen göbek :D

anammmm cici göbe sırtarıyo çok güsel benimkini çeksem korkarsınız pırtlak bişi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yavrum valla en fazla 2-2,5 metredir. Uçmuş onlar yaaa, insanın aklını peynir ekmekle yemesi lazım perdeye o parayı vermesi için. Amaaaan boşvir. Ben de bu bardak su içtim geçti :D

ıkeadann kumas kestiripp yaptırsaydınn cok sevimlii kumaslarıııı:D

puhahaa annemde diyo orda kapak gibi ne güsel duruyo göbek deliğin git anne dellendirme beni didim

benimkinden de korkarsınız. kocam korkuyoo en azından:ayk::D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ana göbegeee bakkkk:sok:D

:) akşama kaş göz yapiim bari de kocamla bakıp gülelim ahahahhaha

afedersiniz ohaaaa demek istiyorum o fiyata odayı perdeyi aynı anda alırım :ajan:

dimi yaaa. ben de burdan kınıyorum o firmayı: yuuuuuh :D

ıkeadann kumas kestiripp yaptırsaydınn cok sevimlii kumaslarıııı:D

benimkinden de korkarsınız. kocam korkuyoo en azından:ayk::D

Yok kız korkmayız, ben korkmam yani :)

Ecrincim bakıcam artık hafta sonu ikeaya da...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ayyy simur kız bayıldım göbeğine maşallah :D Ne kadar sempatik harbi gülüo :D

Ben de ona bakıp gülüyom :D Ay sayenizde göbeğimizn fotosunu da çektim ya, bu da anı oldu süper:)

Hayatım bak sen gör diye bekliyom burda silicem kız gördüysen. Duşa gircem sonra da akşama doktor randevum var, çalışamaz raporu alcam...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ciddimisin kızzz nasıl duruyon kasılmadan karşısında yanılmamışım demekki adam robot gibin yürüyodu surat ciddi tavırlar kaşlar filan duruş endam fena :D keşke tamere gitseydin çok şen adam :D o ikisini avrupa yakasında öneriyolar zaten altay kartal ve tamer sözen

he yaa ciddiyim :D
güldüğünü görmedim daha
sadece bi kere cinsiyetini öğrenmiştik aradan 1 ay falan geçmişti galiba muayeneye gittik kızdı dimi sizinki dedi biz şok olduk neeeeeeeeeeeee kız mı diye şaka yaptım canım demişti ama aynı kaknem suratla :D

hahahahahah dekora gel

Hhhhhh alın size gülen göbek :D

o ne ya :sok :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben de ona bakıp gülüyom :D Ay sayenizde göbeğimizn fotosunu da çektim ya, bu da anı oldu süper:)

Hayatım bak sen gör diye bekliyom burda silicem kız gördüysen. Duşa gircem sonra da akşama doktor randevum var, çalışamaz raporu alcam...

gördüm gördüm silebilirsin :D

bu arada aslı'nın göbeği de kesin ağlıyodur hahahahahahahahha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar