ohhh miss rabbim bereketli bol kazanç nasip etsin
Üff bankadan aradılar, illa hesabınıza 500tl. aktaralım kefilsiz kredisiz gidin çekin diye...Al tıçına sok o para neme yeter lan benim dicektim, yine de hanımefendi çizgimden ödün vermedim düşünmüyorum dedim 10 kere..Şükür tatlı bağğyan 10. dememde anladı
Üff bankadan aradılar, illa hesabınıza 500tl. aktaralım kefilsiz kredisiz gidin çekin diye...Al tıçına sok o para neme yeter lan benim dicektim, yine de hanımefendi çizgimden ödün vermedim düşünmüyorum dedim 10 kere..Şükür tatlı bağğyan 10. dememde anladı
hissediyorum bana aslı çıkacak...
kimse de beni kaale almıyor sevgili topik... :dusun:
ya göbek deliği var ya gerçi artık yok dao deliğin etrafı halka şeklinde karardı benim
tabii üste ve alta doğru da çizgi oluştu kararmış
içi mi :sok benim içi falan kalmadı ki dümdüz artık
hee rengi çok güzel tam bize göre
hayırlı uğurlu olsun inşallah
Nedense alıntı yapamadım kızlar. O yüzden böyle cevap veriim ben de anlamadım, tüm dükkanı alıyoz sanki. Boşver yaa deli miyim ben o paraya 3,5 sene önce tüm evin perdelerini yaptırdım. Demek ki persandan uzak durcaz onu anlamış oldum.
Hayatım, gülen göbeğimi eklicem nası bişe olduğunu gör diye ama hemen silecem bak tamam mı
Hhhhhh alın size gülen göbek
1950 TL :sok :sok :sok Ben de yok artık dedim. Doktorum bile özel hastaneden genel anesteziyle doğum için 1750 istiyo, biz sizi ararız dedim. :sok :sok
Hayatım bu arada benim göbeğim yok olmadı, gülen göbek oldu.
kac metre kız o cam.. benim salona (ki bizim cam 6 metreden fazlaca pile payını koyunca 14 metreyi geciyodu. ) fonu tülü bide storu içinde brilliant 1.300 didiydi:acep:
puheee işte pörtleyen yerin etrafıı karanlık.. gecicek diyolar ya bişi demiyom o yüzden. su anda pörtlemesi rahatsız ediyo. ne giysem göbek deligim görünüyo cünkü:acep: gecen teyzemin kücük kızı ecrin ablaa göbeginde ne var öle sise kapagı gibi dedii. :ayk: hee dekor olsun diye koydum dedim bende
Yavrum valla en fazla 2-2,5 metredir. Uçmuş onlar yaaa, insanın aklını peynir ekmekle yemesi lazım perdeye o parayı vermesi için. Amaaaan boşvir. Ben de bu bardak su içtim geçti
pua annemde diyo orda kapak gibi ne güsel duruyo göbek deliğin git anne dellendirme beni didim
anammmm cici göbe sırtarıyo çok güsel benimkini çeksem korkarsınız pırtlak bişi
ana göbegeee bakkkk:sok
afedersiniz ohaaaa demek istiyorum o fiyata odayı perdeyi aynı anda alırım
pua annemde diyo orda kapak gibi ne güsel duruyo göbek deliğin git anne dellendirme beni didim
anammmm cici göbe sırtarıyo çok güsel benimkini çeksem korkarsınız pırtlak bişi
ıkeadann kumas kestiripp yaptırsaydınn cok sevimlii kumaslarıııı
benimkinden de korkarsınız. kocam korkuyoo en azından:ayk:
Ayyy simur kız bayıldım göbeğine maşallahNe kadar sempatik harbi gülüo
ciddimisin kızzz nasıl duruyon kasılmadan karşısında yanılmamışım demekki adam robot gibin yürüyodu surat ciddi tavırlar kaşlar filan duruş endam fenakeşke tamere gitseydin çok şen adam
o ikisini avrupa yakasında öneriyolar zaten altay kartal ve tamer sözen
heee işte pörtleyen yerin etrafıı karanlık.. gecicek diyolar ya bişi demiyom o yüzden. su anda pörtlemesi rahatsız ediyo. ne giysem göbek deligim görünüyo cünkü:acep: gecen teyzemin kücük kızı ecrin ablaa göbeginde ne var öle sise kapagı gibi dedii. :ayk: hee dekor olsun diye koydum dedim bende
Ben de ona bakıp gülüyomAy sayenizde göbeğimizn fotosunu da çektim ya, bu da anı oldu süper
Hayatım bak sen gör diye bekliyom burda silicem kız gördüysen. Duşa gircem sonra da akşama doktor randevum var, çalışamaz raporu alcam...