2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benım gobegım kararmadı da içi karardı. deliği yani.
benimde bebişim ya göbek deliğim dışa doğru fırlak içide simsiyah böğğ pislik varmış gibi ama bişi yok kararmış yane
haftasonu persandan perde baktım, tülüne fonuna herbişeyine karar verdim, adamlar geldi ölçü aldı, bugün istediğim model ve kumaşlar için fiyat çıkardılar. söyliim mi size fiyatı? ama baştan diyiim, ben duyunca çocuuumu hıçkırık tuttu, o derece yani :sok :sok

(bu mesaj da muhabbetin içine çok pis dalma örneği olarak literatüre geçsin lütfen :D )
kaç pera bakayım benim şirinlerin perdes yani tülü 20tl ye yaptırıyorum :D
Şimdi kardeşim aradı, iş görüşmesi kabul olmuş, işe başlıyo hamdü senalar olsun :)

ohhh ohhh yandan ne ısmarlıyosun bize babuş hayırlı uğurlu olsun bol kazanç bol bereket olsun teyzemizeee gözü aydın olsun inşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sabah 2 tane simiti yuttumm.. simdi cnmm yooortlu makarna istedi. yapam yutam bari:D kızlar koyuyorum o iki battaniyeyii olar dedinizz dimeee bak

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
göbekten kastettiginn dısarıya dogruu pörtlemişş göbek deliginn ve onun altında üstünde cift seritlii sollamanın yasak oldugu yol halinii almıss cizgilerseeee benimkide karardıı hem de cok:D

ya göbek deliği var ya gerçi artık yok da :D o deliğin etrafı halka şeklinde karardı benim
tabii üste ve alta doğru da çizgi oluştu kararmış

benım gobegım kararmadı da içi karardı. deliği yani.

içi mi :sok benim içi falan kalmadı ki dümdüz artık

sende bendensin oğlum al bakım annem buginki bonibonun diye yutuyorum o ilacı pembiş çok güsell

yok kız onuda ben hamile kalmadan önce günde 3 doz içiyodumm ne fena hayat boyu kan ilaçlarına bağımlı kalmak kronik anemi böle işte :uzgun:

hee rengi çok güzel tam bize göre :D

Şimdi kardeşim aradı, iş görüşmesi kabul olmuş, işe başlıyo hamdü senalar olsun :)

hayırlı uğurlu olsun inşallah

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
haftasonu persandan perde baktım, tülüne fonuna herbişeyine karar verdim, adamlar geldi ölçü aldı, bugün istediğim model ve kumaşlar için fiyat çıkardılar. söyliim mi size fiyatı? ama baştan diyiim, ben duyunca çocuuumu hıçkırık tuttu, o derece yani :sok :sok

(bu mesaj da muhabbetin içine çok pis dalma örneği olarak literatüre geçsin lütfen :D )

hoş geldin, merak ettim kaç para dediler :D

hayırlı uğurlu olsun

ben niye içiyorum hala yaaa.. madem kesilebiliyo. zaten düzenli ilac alıskanlıgım yok. bebek için içiyorum mecburr ama magnorm 3gün dolu bi gün bos yani itiraf etmek gerekirse. 3 tane ilac gag geldi valla

:) bana vitamin verdi ama hiç içmedim, tadı ivrenç. hatta sonra sordu içmiyorum dedim ama içmen lazım dedi, yine içemedim. magnorm içiyorum bazen düzenli bazen düzensiz, zaten günde bir tane o, kan ilacı da verdi sabah akşam ama onu da düzenli içtiğim söylenemez, kısacası ilaç içmiyorum ben. bi gaviscon içiyordum düzenli, artık onu da içmiyorum. eskisi kadar kötü değil midem.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya göbek deliği var ya gerçi artık yok da :D o deliğin etrafı halka şeklinde karardı benim
tabii üste ve alta doğru da çizgi oluştu kararmış

içi mi :sok benim içi falan kalmadı ki dümdüz artık

hee rengi çok güzel tam bize göre :D

hayırlı uğurlu olsun inşallah

altaya selam söle kızzz sevdşm şimdi o adamı pembiş hap vermiş sanada o adam soğuk mizaçlımı bi kere gördüm mumya gibi duruyodu konuşmaları tavrı nasıl?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hayırlı olsun babuş :)

benimde bebişim ya göbek deliğim dışa doğru fırlak içide simsiyah böğğ pislik varmış gibi ama bişi yok kararmış yane

ohhh ohhh yandan ne ısmarlıyosun bize babuş hayırlı uğurlu olsun bol kazanç bol bereket olsun teyzemizeee gözü aydın olsun inşallah

rüyan buna gitsin babuş. hadi bakalım kardeşine söyle ilk maaşını nerde ıslatacakmışız?

hayırlısı olsunn cnm

Sağolun kızlar.Islatalım valla
En çok istediği firma oldu hem de :D
Nasip olursa İş bankası kulelerde çalışacak, Şişecamda :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
1950 TL :sok :sok :sok Ben de yok artık dedim. Doktorum bile özel hastaneden genel anesteziyle doğum için 1750 istiyo, biz sizi ararız dedim. :sok :sok

Hayatım bu arada benim göbeğim yok olmadı, gülen göbek oldu. :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

altaya selam söle kızzz sevdşm şimdi o adamı pembiş hap vermiş sanada o adam soğuk mizaçlımı bi kere gördüm mumya gibi duruyodu konuşmaları tavrı nasıl?

nemrutttt, kaknemmmm, sorarsan zorla cevap verir :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Üff bankadan aradılar, illa hesabınıza 500tl. aktaralım kefilsiz kredisiz gidin çekin diye...Al tıçına sok o para neme yeter lan benim dicektim, yine de hanımefendi çizgimden ödün vermedim düşünmüyorum dedim 10 kere..Şükür tatlı bağğyan 10. dememde anladı :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağolun kızlar.Islatalım valla
En çok istediği firma oldu hem de :D
Nasip olursa İş bankası kulelerde çalışacak, Şişecamda :)
ohhh miss rabbim bereketli bol kazanç nasip etsin
1950 TL :sok :sok :sok Ben de yok artık dedim. Doktorum bile özel hastaneden genel anesteziyle doğum için 1750 istiyo, biz sizi ararız dedim. :sok :sok

Hayatım bu arada benim göbeğim yok olmadı, gülen göbek oldu. :D
ne diyi bu yaaa pırlanta ile mi işliycekmiş perdeyi pehh yolarım o adamı ben:zopa:
nemrutttt, kaknemmmm, sorarsan zorla cevap verir :D

ciddimisin kızzz nasıl duruyon kasılmadan karşısında yanılmamışım demekki adam robot gibin yürüyodu surat ciddi tavırlar kaşlar filan duruş endam fena :D keşke tamere gitseydin çok şen adam :D o ikisini avrupa yakasında öneriyolar zaten altay kartal ve tamer sözen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar