2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o değil de bu fotolardan anladığım kadarıyla tulumundan tut şapkasına eldivenine yastığına ve hatta battaniyesine kadar veriyor bu acıbadem hast.

bebelerin üzerinde hep acıbadem yazan şeyler var.

vay anasına...

O kadar parayı verince bence yanına en azından bi şahin araba vermeleri de lazım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hahahahah :D Delüüü.

Leader hoşçakal bebemmm ;)

Laylaaaaa :D:D Ayy ama hemşireler de kimbilir neler çekiyordur kız, belki ondan suratsız oluyorlardır :D
ben deldimmmm böbreklerim sancıyooo kıslarrr
hadi canım güle güle..dikkat et.öptük kızımla:D
geldim fıstık oldum aşımı idrar tahlili yaptı hemşire filizim sonra bebeğimin kalp atışlarını dinledik muhabbet ettik epey markete gittim geldim evde yimekte yidim içim daralıyo bugünnn puffffff
o kebap diskalifiye olmus işte.

saol balımm.. bakk cok piss yemek yapasım geldi gaza geldim:cokkomik: :D
bilmiyorum cnm. hiçbi acıklama yok sormadım bende.
hımm oyum boşa gitti yane :D ecrinim kusura kalma :D iştahım ogün kebaba müsaitmiş
Olur canım nasıl istersen..Oranın adresini verirsin, senin çıktığın kişi şubeye gönderir..

Herkes nereye gelmesini istiyorsa oranın adresini versin..Misal ben en çok işyerimde olduğumdan iş adresimi vericem.

Evet maalesef beklemedeyiz..Olsun Cumaya birşey kalmadı :)

İnşallah bunu görür de sonradan çemkirmezsin Gökçem :D
Henüz 2 kişiden cevap bekliyoruz..Cuma'ya kadar cevap gelmezse Cuma sabahtan herkes burdayken yapıcaz çekilişi..
Herkeş cuma günü girsin ulen tamam mı :D
Limiti kimse belirlemedi herkes ben uyarım dedi..Ben de öyle denilince alt limit 20 olsun dedim..
Yani zaten aslında içimizden kimse ağzı burnu bi tarafta olan birşey alıp yollmaz da, yine de belirleyelim dedik..
Kargoları yollarken ücretini de ödicez unutmayalım :D Hedaye yolladığımız arkadaşa ayıp olmasın, üstüne para ödemesin :D
Diceklerim bu kadar..
Cuma günü sırayla numara söliceniz, ben evde yarın akşam hepinizi numaralandırıcam.
En son kalan kişi de bana kalacak, kendim numara sölemicem :D Ne kadar fedakarım ben yaaaa..

çekilişmi yaa bişi itiraf edeyim mi çok mutlu oldummmm kızlarınkilerin hepiciğine hastayımmm kim çıkarsa uça uça gidip hediye alacağımmm pipililere bişi almaktan gına geldi cnm mini mini etekler fırfırlı donlar varkene hiç yane:beyazbayrak:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
benim hiçbi fikrim yok.. camekan olsa hos olur. yoksadaa fotografcıyı alsınlar içeri. doguma sokmucam tamam da adam girip bebeyi hazırlanırken fotograflasın bari. bilgim dısında bişi olmasın:D

e bence de söyler girer

o değil de bu fotolardan anladığım kadarıyla tulumundan tut şapkasına eldivenine yastığına ve hatta battaniyesine kadar veriyor bu acıbadem hast.

bebelerin üzerinde hep acıbadem yazan şeyler var.

vay anasına...

ablama da vermişlerdi ilk doğduğunda hastane giydiriyo bebeği
lansiloh göğüs kremini ve pedini
ateş ölçerini bebek bezi hepsi hediye

kızlaaar selammm:2: sizi bi sorum olcak siz hangi kan hapını kullanıousunuz doktorum artık eleviti kesmemi söledi başka bir kan hapı werdi de onun yerinee

elevit kan hapı mı ki?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlaaar selammm:2: sizi bi sorum olcak siz hangi kan hapını kullanıousunuz doktorum artık eleviti kesmemi söledi başka bir kan hapı werdi de onun yerinee
hoşgeldin cnm
canım elevit kan hapı değilki vitamin ona alternatif olarak decavit var
kan hapıda bildiğim kadarıyla doktorcular ya ferrumfort veriyolar yada gyneferon ben gyneforen kullanıyorum 3.aydan itibren günde 2 doz benim kanım 9 civarindaydı die böle şimdi 1 aydır tek doz alıyorum

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
yok biliyorum elevitin vitamin ilacı olduğunu..yani eleviti kesip kan hapına başladıkta siz hangisini kullanıousunuz die sordum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar ya bisürü hamile fotosuna baktım fotoşoplu mu bunlar yoksa bi tek benim göbeğim mi karardı :acep:

göbekten kastettiginn dısarıya dogruu pörtlemişş göbek deliginn ve onun altında üstünde cift seritlii sollamanın yasak oldugu yol halinii almıss cizgilerseeee benimkide karardıı hem de cok:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ses ses seee seee seeeee.
Deneme 1-2

tamam ses bir ki kontrol... tamam pıh pıhh. ses geliyor tamam.

ferrum fort. ama halen yanında vitamın olarak elevit içiyorum ben. gercı içiyorum dediğime bakma son 1 aydır duzenlı kullanıyorum ıkısını de. ondan önce hiç içmedim.

O kadar parayı verince bence yanına en azından bi şahin araba vermeleri de lazım :D

şaşırdım babuş :) baya baya bildiğin hast. çıkışı verıyo adamlar.

kızlar ya bisürü hamile fotosuna baktım fotoşoplu mu bunlar yoksa bi tek benim göbeğim mi karardı :acep:

benım gobegım kararmadı da içi karardı. deliği yani.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
haftasonu persandan perde baktım, tülüne fonuna herbişeyine karar verdim, adamlar geldi ölçü aldı, bugün istediğim model ve kumaşlar için fiyat çıkardılar. söyliim mi size fiyatı? ama baştan diyiim, ben duyunca çocuuumu hıçkırık tuttu, o derece yani :sok :sok

(bu mesaj da muhabbetin içine çok pis dalma örneği olarak literatüre geçsin lütfen :D )

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yok biliyorum elevitin vitamin ilacı olduğunu..yani eleviti kesip kan hapına başladıkta siz hangisini kullanıousunuz die sordum

ben niye içiyorum hala yaaa.. madem kesilebiliyo. zaten düzenli ilac alıskanlıgım yok. bebek için içiyorum mecburr ama magnorm 3gün dolu bi gün bos yani itiraf etmek gerekirse. 3 tane ilac gag geldi valla

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar