2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben de senin gibiyim, emzirirken bile ağlarım yani heyecandan...
Çok garip birşey ya yani 2 dk. durup düşündüğümde içim pır pırlanıyor, bi yandan da nefes almakta zorlanıyorum..Allah güç kuvvet verir inşallah :D
Hayatımızda yaşıcamız en en en büyük heyecan bence.

evet yaaa ne gerdek, ne evlenme, ne başka bişi
en büyük heyecan hakkat bu yaaaa :D

piki :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben de senin gibiyim, emzirirken bile ağlarım yani heyecandan...
Çok garip birşey ya yani 2 dk. durup düşündüğümde içim pır pırlanıyor, bi yandan da nefes almakta zorlanıyorum..Allah güç kuvvet verir inşallah :D
Hayatımızda yaşıcamız en en en büyük heyecan bence.

ya azo ben bı de şeyden korkuyorum. hani düğününüzde sızde de olmuştur. sanki rüya gibidir. yıllardır beklediğiniz an gelmiştir ama biri play tuşuna basıp hızlı sarmaya alır sanki bantı. kafanızda hiç bişi net değildir 2 gün sonra hatırlamzsınız ne olduğunu düğüne dair.

hatırladıklarınız da sanki film kesiti gibidir. kısa kısa kesik görüntüler.

işte doğumun, sonrasının ve bebeğii ilk gördüğüm anından böyle olmasından korkuyorum ben.:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya azo ben bı de şeyden korkuyorum. hani düğününüzde sızde de olmuştur. sanki rüya gibidir. yıllardır beklediğiniz an gelmiştir ama biri play tuşuna basıp hızlı sarmaya alır sanki bantı. kafanızda hiç bişi net değildir 2 gün sonra hatırlamzsınız ne olduğunu düğüne dair.

işte doğumun, sonrasının ve bebeğii ilk gördüğüm anından böyle olmasından korkuyorum ben.:(

Haklısın...Olabilir..En güzel şeyler bile dediğin gibi birkaç görüntü olarak kalıyor...
Ama ilk gördüğün an unutulmaz bence, öyle tahmin ediyorum..

Bu arada azcık kayboluyorum, geri dönecem.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben hastahanede bebegin hazırlandıgı yeri görmedimm.. yukarı kacıp cıkıversem hemsire göstertirmi acaba:acep:

benim hastanede camekanlı bi yerde değil
kapalı bi alanda hazırlıyolar
parmak iziyle giriliyo Allah'tan oraya

hee benim de düğün öle olmuştu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:ninni::ninni: böyle doğum yapmış olalım kar yağsın sıcacık evlerimizde yavrularımızı sallayalım kucağımızda böyle...

hadi ama çok uzun sürdü gelsin o günler artık.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Çok duygusala bağlandım..Doğum fotolarına baktım az önce, anneyle ilk karşılaşma fotolarında salya sümük..Allahtan yoğun değil bugün burası, çaktırmadan ağlazdım az, ay içim bi garip oldu...:mendil:

ben hamile kaldığımdan beri seyrediyorum onları, nedense hep babaların bebeklerini ilk gördükleri anda açıyorum çeşmeleri :acep:

Allah'ım boğuldum ya ağlarken
yok ben sezeryan olursam böyle bağlanamam ölürüm heyecandan

ben de izlemiştim, bağlanmaya dayanabilir miyim emin değilim hakikaten, zaten heyecanlı bi tipim.

öff eşim bu pazar ist. eğitime gidecekmiş. 20 gün yokmuş. bu ne demek ya şimdi. kız doğurmam dı mı 20 gunde ben :)

Allah kolaylık versin, uzun süre.

ben hastahanede bebegin hazırlandıgı yeri görmedimm.. yukarı kacıp cıkıversem hemsire göstertirmi acaba:acep:

sen hastane odalarını gezdin mi? ve de ücretler hakkında konuştun mu?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldim . cünkü uyuyamadım. cantayı hazırlayayım dedim. bişi sorcam size nasıl battaniye koydunuz cantaya?? odada örtmek için ayrı cıkıs için ayrı mı koydunuz? ayyy bilemedim yaaa

benim hastanede camekanlı bi yerde değil
kapalı bi alanda hazırlıyolar
parmak iziyle giriliyo Allah'tan oraya

hee benim de düğün öle olmuştu

benim hiçbi fikrim yok.. camekan olsa hos olur. yoksadaa fotografcıyı alsınlar içeri. doguma sokmucam tamam da adam girip bebeyi hazırlanırken fotograflasın bari. bilgim dısında bişi olmasın:D
ben hamile kaldığımdan beri seyrediyorum onları, nedense hep babaların bebeklerini ilk gördükleri anda açıyorum çeşmeleri :acep:

ben de izlemiştim, bağlanmaya dayanabilir miyim emin değilim hakikaten, zaten heyecanlı bi tipim.

Allah kolaylık versin, uzun süre.

sen hastane odalarını gezdin mi? ve de ücretler hakkında konuştun mu?

odaları gezdim cnm.. 315,316,415 bide 416 galiba güzeldi. digerlerininn camları cıkıntılı yerde kalıyo oda karanlık oluyo. bu 4 oda cok ferah. koltukları da büyük camları da büyük. hemsire dogum tarihi belliyse rezerve ettirebilirsiniz önceden dedi ama nasip bakalım ne olcak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar