Bu ficütla bi nane olmazdı inan bana
heee yaa acaba ne zaman normal insanlar gibi şeyettirecez
Bu ficütla bi nane olmazdı inan bana
yazık üsümüyo mu bunlar yaaaaaa.. cıbıl cıbıll yavrucaklarr
Ben de senin gibiyim, emzirirken bile ağlarım yani heyecandan...
Çok garip birşey ya yani 2 dk. durup düşündüğümde içim pır pırlanıyor, bi yandan da nefes almakta zorlanıyorum..Allah güç kuvvet verir inşallah![]()
Hayatımızda yaşıcamız en en en büyük heyecan bence.
sakin ol...
Ay aynen...Ya totosu ya topuğudur
yazık üsümüyo mu bunlar yaaaaaa.. cıbıl cıbıll yavrucaklarr
Oyyy yirim yirim kukuya bak
ayyyy çocuğun kafasını boynunu nası tutuyo yaaaa
ben görürsem döverim kesin
Ben de senin gibiyim, emzirirken bile ağlarım yani heyecandan...
Çok garip birşey ya yani 2 dk. durup düşündüğümde içim pır pırlanıyor, bi yandan da nefes almakta zorlanıyorum..Allah güç kuvvet verir inşallah![]()
Hayatımızda yaşıcamız en en en büyük heyecan bence.
ya azo ben bı de şeyden korkuyorum. hani düğününüzde sızde de olmuştur. sanki rüya gibidir. yıllardır beklediğiniz an gelmiştir ama biri play tuşuna basıp hızlı sarmaya alır sanki bantı. kafanızda hiç bişi net değildir 2 gün sonra hatırlamzsınız ne olduğunu düğüne dair.
hatırladıklarınız da sanki film kesiti gibidir. kısa kısa kesik görüntüler.
işte doğumun, sonrasının ve bebeğii ilk gördüğüm anından böyle olmasından korkuyorum ben.
ayyyy çocuğun kafasını boynunu nası tutuyo yaaaa
ben görürsem döverim kesin
ben hastahanede bebegin hazırlandıgı yeri görmedimm.. yukarı kacıp cıkıversem hemsire göstertirmi acaba:acep:
ya azo ben bı de şeyden korkuyorum. hani düğününüzde sızde de olmuştur. sanki rüya gibidir. yıllardır beklediğiniz an gelmiştir ama biri play tuşuna basıp hızlı sarmaya alır sanki bantı. kafanızda hiç bişi net değildir 2 gün sonra hatırlamzsınız ne olduğunu düğüne dair.
hatırladıklarınız da sanki film kesiti gibidir. kısa kısa kesik görüntüler.
işte doğumun, sonrasının ve bebeğii ilk gördüğüm anından böyle olmasından korkuyorum ben.
Çok duygusala bağlandım..Doğum fotolarına baktım az önce, anneyle ilk karşılaşma fotolarında salya sümük..Allahtan yoğun değil bugün burası, çaktırmadan ağlazdım az, ay içim bi garip oldu...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Allah'ım boğuldum ya ağlarken
yok ben sezeryan olursam böyle bağlanamam ölürüm heyecandan
öff eşim bu pazar ist. eğitime gidecekmiş. 20 gün yokmuş. bu ne demek ya şimdi. kız doğurmam dı mı 20 gunde ben
ben hastahanede bebegin hazırlandıgı yeri görmedimm.. yukarı kacıp cıkıversem hemsire göstertirmi acaba:acep:
benim hastanede camekanlı bi yerde değil
kapalı bi alanda hazırlıyolar
parmak iziyle giriliyo Allah'tan oraya
hee benim de düğün öle olmuştu
ben hamile kaldığımdan beri seyrediyorum onları, nedense hep babaların bebeklerini ilk gördükleri anda açıyorum çeşmeleri :acep:
ben de izlemiştim, bağlanmaya dayanabilir miyim emin değilim hakikaten, zaten heyecanlı bi tipim.
Allah kolaylık versin, uzun süre.
sen hastane odalarını gezdin mi? ve de ücretler hakkında konuştun mu?