2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ağlattınız ulen beni:(:(
yaaa nasıl öptüm bebeğini 2 defaaaa ayy ben buna ağlarsam kendi bebeğimi gördüğümde pöykürürüm direk demekki yaaaaa utanmazsam hıçkırarak ağlayacaktım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayy azo ilk kjarşılaşma kategorsındeki bi foto yaktı benı yaa. bebişin dudaklarına bakın allahım ya kuş dudaklı... 5. foto.

off offff

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy öptü diyecektim kızzz:Dyok valla öpmedim kimseyi.dün anlattım siz yoktunuz en son öpmeli bişeyler yapım dediğimde sütyen yüzünden hüsran yaşadığım için uzunca bir süre öpüp koklamama kararı aldım:D:D

Hahahah okudum onu ben :D
Dün ben de Hadise'nin aşk kaç beden giyer şarkısında striptizvari hakeretler yaptım buna gülsün diye :D Harbi koptu, daha beni kadın olarak görür mü bilmiyom :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya ben ilk karşılaşma anından çok korkuyorum yani o heyecana dayanabilir miyim ondan korkuyorum
ilk ve tek yeğenimi ilk gördüğüm zaman doğumdan çıkarttıklarında, annecim annecim diye hıçkırıklara boğulmuştum :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya ben ilk karşılaşma anından çok korkuyorum yani o heyecana dayanabilir miyim ondan korkuyorum
ilk ve tek yeğenimi ilk gördüğüm zaman doğumdan çıkarttıklarında, annecim annecim diye hıçkırıklara boğulmuştum :(

Ben de senin gibiyim, emzirirken bile ağlarım yani heyecandan...
Çok garip birşey ya yani 2 dk. durup düşündüğümde içim pır pırlanıyor, bi yandan da nefes almakta zorlanıyorum..Allah güç kuvvet verir inşallah :D
Hayatımızda yaşıcamız en en en büyük heyecan bence.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay burnum kanadı ağlarken burnumu silerken biraz

sakin ol... :)

ayy canım yaa yanlız kalma ama evde biri olsun geceleri mutlaka...yok sık dişini doğurma gökçe bacı vaktinde gelsin adencik

yalnız kalmam bebişim. kardeşim gelir yine.

Hahahah okudum onu ben :D
Dün ben de Hadise'nin aşk kaç beden giyer şarkısında striptizvari hakeretler yaptım buna gülsün diye :D Harbi koptu, daha beni kadın olarak görür mü bilmiyom :D

ya azo yaaa... hiç utanmadn sıkılman da yok senin. yengem rüya da olsa hakkında doğruyu söylemiş işte.

erotik kuşağı gibisin yeminlen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar