- #13.761
öff eşim bu pazar ist. eğitime gidecekmiş. 20 gün yokmuş. bu ne demek ya şimdi. kız doğurmam dı mı 20 gunde ben
Abooo 20 gün ne kadan çok
20 gün sonra benim şafak 12 oluyor
öff eşim bu pazar ist. eğitime gidecekmiş. 20 gün yokmuş. bu ne demek ya şimdi. kız doğurmam dı mı 20 gunde ben
kızlarr bebemm iittittiriyo içerden dısarıı.. havadayken dokununuyorum böle yuvarlak ama yumusak bişi gibi. topugu oabilir mi acaba? elliyom kacıyo sona bi daha yapıyoo kandırıkcı kızım benimm
Abooo 20 gün ne kadan çok![]()
20 gün sonra benim şafak 12 oluyorİnşallah doğurmazsın Gökçe
ağlattınız ulen beni
yaaa nasıl öptüm bebeğini 2 defaaaa ayy ben buna ağlarsam kendi bebeğimi gördüğümde pöykürürüm direk demekki yaaaaa utanmazsam hıçkırarak ağlayacaktım
ayy azo ilk kjarşılaşma kategorsındeki bi foto yaktı benı yaa. bebişin dudaklarına bakın allahım ya kuş dudaklı... 5. foto.
off offff
ay burnum kanadı ağlarken burnumu silerken biraz
Kimi öptün kız![]()
Çok datlu demi
ayy öptü diyecektim kızzzyok valla öpmedim kimseyi.dün anlattım siz yoktunuz en son öpmeli bişeyler yapım dediğimde sütyen yüzünden hüsran yaşadığım için uzunca bir süre öpüp koklamama kararı aldım
Hah okudum onu ben
![]()
Dün ben de Hadise'nin aşk kaç beden giyer şarkısında striptizvari hakeretler yaptım buna gülsün diyeHarbi koptu, daha beni kadın olarak görür mü bilmiyom
ya ben ilk karşılaşma anından çok korkuyorum yani o heyecana dayanabilir miyim ondan korkuyorum
ilk ve tek yeğenimi ilk gördüğüm zaman doğumdan çıkarttıklarında, annecim annecim diye hıçkırıklara boğulmuştum
ay burnum kanadı ağlarken burnumu silerken biraz
ayy canım yaa yanlız kalma ama evde biri olsun geceleri mutlaka...yok sık dişini doğurma gökçe bacı vaktinde gelsin adencik
Hah okudum onu ben
![]()
Dün ben de Hadise'nin aşk kaç beden giyer şarkısında striptizvari hakeretler yaptım buna gülsün diyeHarbi koptu, daha beni kadın olarak görür mü bilmiyom
hadi yaaa deliii şeyharbi striptiz yapaydın bak ne olurdu sonuç
sakin ol...![]()
yalnız kalmam bebişim. kardeşim gelir yine.
ya azo yaaa... hiç utanmadn sıkılman da yok senin. yengem rüya da olsa hakkında doğruyu söylemiş işte.
erotik kuşağı gibisin yeminlen.