2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydınn kızlarrrr:lilav: artıkk simetrisini tamamen kaybetmiş ve ısrarla yamukk durann göbegim ve benn sizleri selamlıyoruzz:dill:
hava dün berbattı.. bütün gece de yagmur yagdı. sabahta kötüydü ama simdi acıldı. neyse ben tüm gün evdeyim yinede:huhuu: karnım agrıyor. ama gece cektiklerimin yanında karın agrısı hiç. cok mutsuzumm gözlerim yanıyor uykusuzluktan. ama yapcek bişi yok ceneme vuruyo işte

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın gökçecann

günaydın babuşşş

afiyet şeker olsun kurufasulye barbunya gibi şeyleri oldum olası sevemedim içi kuru kuru geldiği için kızlar ama eminim mükemmel yapmışsınızdır elinize sağlık anacığımda akşam ezo gelin çorbası yapmış yanında ıspanak ve mantı vardı bu akşam köfte patates yaptırayım fırında çorba var bide salata misss

Kuruyu değil de barbunyayı çok severim ben.
Bu sefer tazesini yaptım ama, kurusunu daha fazla severim...
Zeytinyağlı, limonlu.Ohhhhh.....
Kuru fasülye gibi yavan değildir barbuş...Çok besleyicidir hem.

Aynen aynen, gece uyuyamıyorum, gündüz ayakta duramıyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydınn kızlarrrr:lilav: artıkk simetrisini tamamen kaybetmiş ve ısrarla yamukk durann göbegim ve benn sizleri selamlıyoruzz:dill:
hava dün berbattı.. bütün gece de yagmur yagdı. sabahta kötüydü ama simdi acıldı. neyse ben tüm gün evdeyim yinede:huhuu: karnım agrıyor. ama gece cektiklerimin yanında karın agrısı hiç. cok mutsuzumm gözlerim yanıyor uykusuzluktan. ama yapcek bişi yok ceneme vuruyo işte

Günaydın, noldu kız niye mutsuzsun.
İyice desperate housewives oldunuz he...
Sanırım ben bunu ilk 14-15 hafta çektiğimden şimdi muafım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydın dünür öyleymiş yaa dün kardeşim filan sırılsıklam olmuş eve gelinceye kadar :D burda hava ılık algılanıyo bulutlu bir hava mevcut idare ediyoruz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın bebiş yahu dün neler oldu ben defter çekmek üzere çıktım haber veremeden babam dikizliyodu beni :D 6 gibi geçmişi okudum calmdown bizim müyendisle türkanım şorayım hayatim bişiler konuşmuşlarr sorun yok demi?

Valla bilmiyom ben şaka yapıyolar derkene, ciddi ciddi takıştılar sanırsam.Barışırlar inşallaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla bilmiyom ben şaka yapıyolar derkene, ciddi ciddi takıştılar sanırsam.Barışırlar inşallaaa

aslında bişide yokya neyse biraz hamileliğimizinde verdiği alınganlıkla yanlış anlaşılmış olabilirle laydi gaga ve türkanım şorayım için değmez unutulur varmış yokmuş olur inşallah neşemiz hiç eksilmez bu ortam çok güsel :lilav:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
wuhuuu kimse yok... o halde;

günaydın kendim...

Ben varım günaydın babış...

günaydın hepinize

dün akşam

rakı-koca bi salata-roka-limon bi rakısı eksikti ama zaten rakı sevmem :böö:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nahaa tamm benlikkk karikatürrr:D:D

di-DV4L.gif

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İki gündür hava iyi, kalorifer yanmadan önce bile 18-19 derece gösteriyo bizim ev, ki kuzey cephe.

hımm istanbul güsel ya yandım dün gece evde kısa kollu gezindim gece ter içnde uyanmışım böykkk kalorifer şu anda oldukça kısıkta yanıyo izmir soğukmuş sanıırm öle duydumm bizimkilerden

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay şunlar ne güzel.Sizce pahalı mı 39.90TL?
Bi badi sonuçta, az bişey tüllediler diye nolmuş sanki,dimi? Almıyım ben??

131211_T0285_3618.jpg

131211_T0286_7279.jpg?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Günaydın, noldu kız niye mutsuzsun.
İyice desperate housewives oldunuz he...
Sanırım ben bunu ilk 14-15 hafta çektiğimden şimdi muafım...

ben ilk haftalar cok heyecanlıydım birazda sok. akabinde kanamaya baglı koruma dürtüsü bişi olmasın diye. sonra patt cenaze ve kendimi unutma hali:acep: simdi simdii dengesizlestim. sevineyim mi korkayımm mı üzüleyimm mi napayım bilmiiyorum. kafamda onlarca soru vs vs vs:acep:
günaydın dünür öyleymiş yaa dün kardeşim filan sırılsıklam olmuş eve gelinceye kadar :D burda hava ılık algılanıyo bulutlu bir hava mevcut idare ediyoruz

ben cok severim ıslanmayı ama en son 15 yasında durdum heralde bilincli olarak yagmur altında. sehir hayatı hiçbişi yasatmıyo insana. ama en azından evdeyim yagmurda uyumakta büyük mutluluk:D
günaydın hepinize

dün akşam

rakı-koca bi salata-roka-limon bi rakısı eksikti ama zaten rakı sevmem :böö:

günaydın bebemm. ben rakının kokusunu cok severim.gerci ben alkol kokusunu severim yani.. ama yanında salgam varsa ilerleyenn dakikalardaa kabuss :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
cümleten günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydınnnn

günaydın bebemm. ben rakının kokusunu cok severim.gerci ben alkol kokusunu severim yani.. ama yanında salgam varsa ilerleyenn dakikalardaa kabuss :D

şalgam mı onu anlamadım

Rakısı eksik demişin ama rakı yazmışın?
Balık mı olacak o rakı? :D

aferim kim farketcek dedim sen farkettin :dill:
aklım rakı da desemmm dediğim gibi sevmem de :böö:
hee balik olcakti ora

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben ilk haftalar cok heyecanlıydım birazda sok. akabinde kanamaya baglı koruma dürtüsü bişi olmasın diye. sonra patt cenaze ve kendimi unutma hali:acep: simdi simdii dengesizlestim. sevineyim mi korkayımm mı üzüleyimm mi napayım bilmiiyorum. kafamda onlarca soru vs vs vs:acep:

O onlarca soru durumu ilk haftalarda vardı bende, sürekli bişey olacak diye korkuyodum ve sebepsiz yere mutsuzdum...
Sonra 2.trimesterle birlik yavaştan geçti...

ben de gördüm demin bayıldım ilkine

Çok güzeller evet ama altı üstü badi için fiyatı azıcık fazla sanırsam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar