cümleten günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Günaydın cicim nassın?
cümleten günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydınnnn
şalgam mı onu anlamadım
aferim kim farketcek dedim sen farkettin :dill:
aklım rakı da desemmm dediğim gibi sevmem de :böö:
hee balik olcakti ora
yazın en verimli kıyafaett bu badiler olcak diye düsünürsekk kendine elbise almıs gibi düsünüpp kıyaslayabilirsin
bakliyatları sevmiyırum hep sebze yiyip otlayasım varKuruyu değil de barbunyayı çok severim ben.
Bu sefer tazesini yaptım ama, kurusunu daha fazla severim...
Zeytinyağlı, limonlu.Ohhhhh.....
Kuru fasülye gibi yavan değildir barbuş...Çok besleyicidir hem.
Aynen aynen, gece uyuyamıyorum, gündüz ayakta duramıyorum.
ayyy tam bizlik bi karikatür o uykusuz geceler başladı ağzım yırtılcaknahaa tamm benlikkk karikatürrr
babuş al tabide bence çokta yüklenmeyin be bacım bebe bunlar birden büyüycekler aldıklarınızın bi kısmınıda doğduktan sonraya bırakın bence yok sa çok güsel bende bayıldımAy şunlar ne güzel.Sizce pahalı mı 39.90TL?
Bi badi sonuçta, az bişey tüllediler diye nolmuş sanki,dimi? Almıyım ben??
Ekli dosyayı görüntüle 9864
Ekli dosyayı görüntüle 9865?
günaydınnn kukudan sorumlu bakanım saygılarrcümleten günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydınnnn
şalgam mı onu anlamadım
aferim kim farketcek dedim sen farkettin :dill:
aklım rakı da desemmm dediğim gibi sevmem de :böö:
hee balik olcakti ora
O onlarca soru durumu ilk haftalarda vardı bende, sürekli bişey olacak diye korkuyodum ve sebepsiz yere mutsuzdum...
Sonra 2.trimesterle birlik yavaştan geçti...
Çok güzeller evet ama altı üstü badi için fiyatı azıcık fazla sanırsam.
Günaydın cicim nassın?
Sabah sabah antenler çalışıyo demek
Aklımı çeliyosuuuuunnnnnnnn
bakliyatları sevmiyırum hep sebze yiyip otlayasım varyada nişastalı yiycekler
ayyy tam bizlik bi karikatür o uykusuz geceler başladı ağzım yırtılcak
babuş al tabide bence çokta yüklenmeyin be bacım bebe bunlar birden büyüycekler aldıklarınızın bi kısmınıda doğduktan sonraya bırakın bence yok sa çok güsel bende bayıldım
günaydınnn kukudan sorumlu bakanım saygılarr
hayatimm kız bana günaydın yokmu?balık roka salata heee ohhhh miss afiyet olsun balık günü yarın bizde bide pazar
ben artık kukudan sorumlu bakanlıktan istifa ettim göbekten görmediğim bir şeyin sorumluluğunu yürütmek ben gibi dürüst bir kişiliğe yakışmayacağını düşündüm ve rızamla görevden 02,12.2011 tarihinde istifamı azo hanıma verdim..saygılarımla...
ben artık kukudan sorumlu bakanlıktan istifa ettim göbekten görmediğim bir şeyin sorumluluğunu yürütmek ben gibi dürüst bir kişiliğe yakışmayacağını düşündüm ve rızamla görevden 02,12.2011 tarihinde istifamı azo hanıma verdim..saygılarımla...
suan bebekle ilgili ona dair tek korkumm allah korusun engelli falan olur mu durumu.. allah ım kimseyi sınamasın böyle biseyle.
sonrası klasik, ben geceleri napıcam bebekle, ya iyi bakamassam, ya hem eve hem bebege hem esime yetemessem, acıkögretimde alanımı degiştirmek istiyorum bu yıl sınava girip.. ben nasıl sınava giricem, ya 4 yıl sonrası planladıgım gibi olmassa ben calısamassam, bu 4 yılda sigortayı da ödemek lazım bos durmamalı, aayyy dogum nasıl olcak acaba, galiba normal dogum istemiyorum oramı elletesim yok benimm anladım.. daha neleeerrr nelerrr
iyiyim şekerparem gene yuvarlanarak geldim işee bugünde..sen naptın bluşum
babuş üstekine bayıldım. hangi sitede bunlar?
hiç demıyosun ama bana alıcam dıye korkuyosun hep...
varsa alma tabide böyle biseyi yoksa iyi bi parca benceceliyorummmmm celiyorummmm celdimm
salgam suyuu.. hani rakınınn yanında içiyolar ya.kırmızı. ayy agzım sulandı evde olsa icerdim valla
O onlarca soru durumu ilk haftalarda vardı bende, sürekli bişey olacak diye korkuyodum ve sebepsiz yere mutsuzdum...
Sonra 2.trimesterle birlik yavaştan geçti...
Çok güzeller evet ama altı üstü badi için fiyatı azıcık fazla sanırsam.
Sabah sabah antenler çalışıyo demek
Aklımı çeliyosuuuuunnnnnnnn
hayatimm kız bana günaydın yokmu?balık roka salata heee ohhhh miss afiyet olsun balık günü yarın bizde bide pazar
Ben eskiden böyle kuruntuluydum ama şimdi bi rahatlık peydah oldu bana nedense hiç düşünesim yok.
Dünya yansa el kadar hasırım yanmayacak sanki
Bebeğe nasıl bakarım, nasıl doğrurum,bakıcı sorunu, işe başlamam nasıl olcak, onca zaman annemi,kaynanamı idare edebilcem mi, vs.vs. hiç düşünesim yok valla.
Çok da kaygılı bi tipimdir he,yanlış anlama.
Huyum değişti resmen.
Napim valla, çişli ve uykusuz bi gecenin ardından işteyiz
Unnado'da kuşum.
Yok bu sefer korkmadım, almıcanı tahmin ettim.
Oğluşuna tütü giydirmezsin muhtemelen
Çok gıcıksın, illa para harcatcan bana :beyazbayrak:
Ben eskiden böyle kuruntuluydum ama şimdi bi rahatlık peydah oldu bana nedense hiç düşünesim yok.
Dünya yansa el kadar hasırım yanmayacak sanki
Bebeğe nasıl bakarım, nasıl doğrurum,bakıcı sorunu, işe başlamam nasıl olcak, onca zaman annemi,kaynanamı idare edebilcem mi, vs.vs. hiç düşünesim yok valla.
Çok da kaygılı bi tipimdir he,yanlış anlama.
Huyum değişti resmen.
Napim valla, çişli ve uykusuz bi gecenin ardından işteyiz
Unnado'da kuşum.
Yok bu sefer korkmadım, almıcanı tahmin ettim.
Oğluşuna tütü giydirmezsin muhtemelen
Çok gıcıksın, illa para harcatcan bana :beyazbayrak:
hiç duymadım kız tekirdağlı olcam bi de :acep:
azo olsa hiç düşünmez alırdı
evet maşallahı var valla
hee sağa da günaydın bacımmmm
bizim de salı-cumartesi balik
ah
deli manyak dersem kızar mısın :kayris:
hiç duymadım kız tekirdağlı olcam bi de :acep:
azo olsa hiç düşünmez alırdı
evet maşallahı var valla
hee sağa da günaydın bacımmmm
bizim de salı-cumartesi balik
ah
deli manyak dersem kızar mısın :kayris:
mahauhauahuahu aahah sadafafafaffkısfsısksks
puhaa :kahkaha: iyi yapmışın o saman aslıcan aferin kısss sana doğru diyosunn kaybeldi göbekten yazık göünmüyo :acep:
offffffff belki hediye alıcammm. ya şu kura çekileydi... gerçi beklememe gerek de yok ama bilemedim.
dün rüyamda bebişimi gördüm yine. öff doğsa da kendisini görebilsem yaaa :dusun: