2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kuruyu değil de barbunyayı çok severim ben.
Bu sefer tazesini yaptım ama, kurusunu daha fazla severim...
Zeytinyağlı, limonlu.Ohhhhh.....
Kuru fasülye gibi yavan değildir barbuş...Çok besleyicidir hem.

Aynen aynen, gece uyuyamıyorum, gündüz ayakta duramıyorum.
bakliyatları sevmiyırum hep sebze yiyip otlayasım var :D yada nişastalı yiycekler :D
nahaa tamm benlikkk karikatürrr:D:D

di-DV4L.gif
ayyy tam bizlik bi karikatür o uykusuz geceler başladı ağzım yırtılcak :uyku:
Ay şunlar ne güzel.Sizce pahalı mı 39.90TL?
Bi badi sonuçta, az bişey tüllediler diye nolmuş sanki,dimi? Almıyım ben??

Ekli dosyayı görüntüle 9864

Ekli dosyayı görüntüle 9865?
babuş al tabide bence çokta yüklenmeyin be bacım bebe bunlar birden büyüycekler aldıklarınızın bi kısmınıda doğduktan sonraya bırakın bence yok sa çok güsel bende bayıldım
cümleten günaydınnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydınnn kukudan sorumlu bakanım saygılarr :D
günaydınnnn

şalgam mı onu anlamadım

aferim kim farketcek dedim sen farkettin :dill:
aklım rakı da desemmm dediğim gibi sevmem de :böö:
hee balik olcakti ora

hayatimm kız bana günaydın yokmu? :huhuu: balık roka salata heee ohhhh miss afiyet olsun balık günü yarın bizde bide pazar :evet:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
O onlarca soru durumu ilk haftalarda vardı bende, sürekli bişey olacak diye korkuyodum ve sebepsiz yere mutsuzdum...
Sonra 2.trimesterle birlik yavaştan geçti...

Çok güzeller evet ama altı üstü badi için fiyatı azıcık fazla sanırsam.

suan bebekle ilgili ona dair tek korkumm allah korusun engelli falan olur mu durumu.. allah ım kimseyi sınamasın böyle biseyle.

sonrası klasik, ben geceleri napıcam bebekle, ya iyi bakamassam, ya hem eve hem bebege hem esime yetemessem, acıkögretimde alanımı degiştirmek istiyorum bu yıl sınava girip.. ben nasıl sınava giricem, ya 4 yıl sonrası planladıgım gibi olmassa ben calısamassam, bu 4 yılda sigortayı da ödemek lazım bos durmamalı, aayyy dogum nasıl olcak acaba, galiba normal dogum istemiyorum oramı elletesim yok benimm anladım.. daha neleeerrr nelerrr:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben artık kukudan sorumlu bakanlıktan istifa ettim göbekten görmediğim bir şeyin sorumluluğunu yürütmek ben gibi dürüst bir kişiliğe yakışmayacağını düşündüm ve rızamla görevden 02,12.2011 tarihinde istifamı azo hanıma verdim..saygılarımla...:D:D:D:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sabah sabah antenler çalışıyo demek :D
Aklımı çeliyosuuuuunnnnnnnn :ajan:

varsa alma tabide böyle biseyi yoksa iyi bi parca bence:D celiyorummmmm celiyorummmm celdimm:D
bakliyatları sevmiyırum hep sebze yiyip otlayasım var :D yada nişastalı yiycekler :D

ayyy tam bizlik bi karikatür o uykusuz geceler başladı ağzım yırtılcak :uyku:

babuş al tabide bence çokta yüklenmeyin be bacım bebe bunlar birden büyüycekler aldıklarınızın bi kısmınıda doğduktan sonraya bırakın bence yok sa çok güsel bende bayıldım

günaydınnn kukudan sorumlu bakanım saygılarr :D

hayatimm kız bana günaydın yokmu? :huhuu: balık roka salata heee ohhhh miss afiyet olsun balık günü yarın bizde bide pazar :evet:

karsısındaki de kocamm zaarr. sanki böle cok rahatmısım gibi bugünlerin tadını cıkar yakında uykusuz günler baslıcakk. bii sonraki karede o fincanınn adamın kafasına inmesi lazımdı:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben artık kukudan sorumlu bakanlıktan istifa ettim göbekten görmediğim bir şeyin sorumluluğunu yürütmek ben gibi dürüst bir kişiliğe yakışmayacağını düşündüm ve rızamla görevden 02,12.2011 tarihinde istifamı azo hanıma verdim..saygılarımla...:D:D:D:D:D

mahauhauahuahu ahahahaha ahah sadafafafaffkısfsısksks

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

puhahahaa :kahkaha: iyi yapmışın o saman aslıcan aferin kısss sana doğru diyosunn kaybeldi göbekten yazık göünmüyo :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
suan bebekle ilgili ona dair tek korkumm allah korusun engelli falan olur mu durumu.. allah ım kimseyi sınamasın böyle biseyle.

sonrası klasik, ben geceleri napıcam bebekle, ya iyi bakamassam, ya hem eve hem bebege hem esime yetemessem, acıkögretimde alanımı degiştirmek istiyorum bu yıl sınava girip.. ben nasıl sınava giricem, ya 4 yıl sonrası planladıgım gibi olmassa ben calısamassam, bu 4 yılda sigortayı da ödemek lazım bos durmamalı, aayyy dogum nasıl olcak acaba, galiba normal dogum istemiyorum oramı elletesim yok benimm anladım.. daha neleeerrr nelerrr:D

Ben eskiden böyle kuruntuluydum ama şimdi bi rahatlık peydah oldu bana nedense hiç düşünesim yok.
Dünya yansa el kadar hasırım yanmayacak sanki :huhuu:
Bebeğe nasıl bakarım, nasıl doğrurum,bakıcı sorunu, işe başlamam nasıl olcak, onca zaman annemi,kaynanamı idare edebilcem mi, vs.vs. hiç düşünesim yok valla.
Çok da kaygılı bi tipimdir he,yanlış anlama.
Huyum değişti resmen.

iyiyim şekerparem gene yuvarlanarak geldim işee bugünde..sen naptın bluşum

Napim valla, çişli ve uykusuz bi gecenin ardından işteyiz :ajan:

babuş üstekine bayıldım. hangi sitede bunlar?

hiç demıyosun ama bana alıcam dıye korkuyosun hep...

Unnado'da kuşum.
Yok bu sefer korkmadım, almıcanı tahmin ettim.
Oğluşuna tütü giydirmezsin muhtemelen :D

varsa alma tabide böyle biseyi yoksa iyi bi parca bence:D celiyorummmmm celiyorummmm celdimm:D

Çok gıcıksın, illa para harcatcan bana :beyazbayrak:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
salgam suyuu.. hani rakınınn yanında içiyolar ya.kırmızı. ayy agzım sulandı evde olsa icerdim valla:huhuu:

hiç duymadım kız tekirdağlı olcam bi de :acep:

O onlarca soru durumu ilk haftalarda vardı bende, sürekli bişey olacak diye korkuyodum ve sebepsiz yere mutsuzdum...
Sonra 2.trimesterle birlik yavaştan geçti...

Çok güzeller evet ama altı üstü badi için fiyatı azıcık fazla sanırsam.

azo olsa hiç düşünmez alırdı :cokkomik:

Sabah sabah antenler çalışıyo demek :D

Aklımı çeliyosuuuuunnnnnnnn :ajan:

evet maşallahı var valla :)

hee sağa da günaydın bacımmmm
bizim de salı-cumartesi balik :evet:

ahahahahahahahhahahahahaha deli manyak dersem kızar mısın :kayris:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben eskiden böyle kuruntuluydum ama şimdi bi rahatlık peydah oldu bana nedense hiç düşünesim yok.
Bebeğe nasıl bakarım, nasıl doğrurum,bakıcı sorunu, işe başlamam nasıl olcak, onca zaman annemi,kaynanamı idare edebilcem mi, vs.vs. hiç düşünesim yok valla.
Huyum değişti resmen.

Unnado'da kuşum.

offffffff belki hediye alıcammm. ya şu kura çekileydi... gerçi beklememe gerek de yok ama bilemedim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Huyum değişti resmen.

Unnado'da kuşum.

ayy bende e gecse de rahatlasam:(
ama simdi hakkımı yiyosunn amacım sana para harcatmakk degil.. onunn o tombişş poposunuu o badinin tütüsünün altında debelenirkenn görüpp yüzünün gülmesini saglamak:D
hiç duymadım kız tekirdağlı olcam bi de :acep:

azo olsa hiç düşünmez alırdı :cokkomik:

evet maşallahı var valla :)

hee sağa da günaydın bacımmmm
bizim de salı-cumartesi balik :evet:

ahahahahahahahhahahahahaha deli manyak dersem kızar mısın :kayris:

allaa allaaa. haketten kızz rakınınn hası orda deel mi salgamı nası görmessin:D markette falan .. tursu suyu gibi kızz cok lezzetli acılısı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dün rüyamda bebişimi gördüm yine. öff doğsa da kendisini görebilsem yaaa :dusun:

bende nur topu gibi somurtgan kızımı doğurdum dün gece rüyamda ama sezoş olmuşum o nedense bilinç altıma yerleştirdim sanırım farkında olmadan.ama çok güzel demi gökçeee sanki kokularını duyuyorsun kucağın gerçektende alıyorsun gibi oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar